Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 11.04.14 09:17
« Re: BMW i3
Kysky, když jsem byl na praxi v auto.cz, tak jsem se tam několika kluků a chlapů ptal, jaké auto se jim v testech zatím líbilo nejvíc. To je něco, co si jako redaktoři nemůžou dovolit napsat. Já si to ale dovolit můžu...
Všichni řekli, že BMW i3!!!
A to něco znamená. Ještě jsem ho neviděl, a z jistých důvodů raději ani vidět nechci. Těžko bych odolal. -
-
Dylan McKay 05.03.14 06:46
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Tak jsem s Twizy dojel do Brna, Brandone! ;-)
PS: další 2 dny jsem v redakci, neskutečný s kolika informacemi musí kluci a holky pracovat- zvlášť teď, když chodí tisíce fotek ze Ženevy. Včera jsem napsal 3 články.
Už nikdy nebudu redakci kritizovat, když vidím, jak to chodí. Ještě den, a jdu pro oční kapky... -
šmoula nešika 02.03.14 13:46
Bud: Moje teta koupila jako novinku Fabii HTP. Nedávno ji s asi 32 000 km prodala (poslední rok se v ní dokonce i jezdilo ve čtyřech po dálnici), jenže okolnosti tetu donutily koupit malé auto znovu. Prý s tím pojede o něco více, ale ne moc. A že zánovní fabie od Škoda Plus s tříválcem. A nebyl by lepší aspoň šestnáctiventil, když už nic jiného? Marná snaha, zatvrzelé škodovkáře nepřemluvíš... Ale jsou i horší - prý mechanik Pepa říkal, že s dvanáctistovkou zaplatí o 5 Kč méně na povinném ručení za měsíc, že se škodovka skvěle opravuje (hlavně přední náprava na fabii, že...), zatímco italská a francouzská nee, díly na japončíky a švéďáky astronomické, že Ruda od soustruhu dodá vše potřebné, že se hrozně pomůže ekonomice... bla bla, kecy... -
woody-alien 01.03.14 21:21
Bud: Těch 7-10 tisíc beru, sám mám nevelký nájezdy. Ačkoliv u mě je to do značné míry způsobeno vlastnictvím více aut. Naklonovat se neumím. ;-) Ale tchán ať si v TV shopu pořídí sadu na vyhánění pavouků z výfukového systému. >:D 30.000 za 13 let - to je unikát. -
Brandon Walsh 28.02.14 12:57
wa tak to môj odhad podliezli o 110 Eur :yes: + 7 % dole ako majiteľ seatu (ak to ešte platí kedže sa zmenil importér na svk), pritlačenie na predajcu, aby zaokrúhlil sumu smerom dole, no krásna cena, škoda, že nie som mladší s bývaním u rodičov >:D
našiel som niečo takéto
Cupra 280
- 19-palcové disky kolies
- červené brzdové strmene s označením Cupra
- Cupra logo s označením výkonu (280)
- čierne vonkajšie spätné zrkadlá
- zadný spojler
- čierne lišty
Cupra 265
- 18-palcové disky kolies
- červené brzdové strmene bez označenia
- Cupra logo bez označenia výkonu
- spätné zrkadlá vo farbe karosérie
- bez zadného spojleru
- chrómové lišty
Na slovenský trh dorazia obe verzie v júni tohoto roka.
Čítajte viac: [odkaz]
-
Brandon Walsh 28.02.14 12:56
je ešte jedna možnosť, neviem síce či to praktizujete v čechách, choď strašne rýchlo, chytia ta policajti na passate, keďže si nebezpečný pirát auto dajú na odťahovku, vyložia za hranicami a zakážu ti na rok vstup do republiky, čo teba trápiť nemusí lebo sa skôr nestihneš vrátiť >:D -
woody-alien 28.02.14 12:54
BW: iudex už nám slovenské ceny napsal ;-) "Už nastavili: slabšia Cupra s manuálom 24890 eur (najnižšia cena na trhu HH, lacnejšia, ako Octavia RS); silnejšia s DSG za 28860 eur.
Takže komu chýba možnosť 265k verzie v Čechách, nech sa páči nakúpiť k nám. Osobne tiež považujem "slabšiu" verziu s manuálom a 18" kolesami za rozumnejšiu voľbu, nehovoriac o cene."