Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.11  07:41

« Re: Rozchodova agentura s.r.o.

momentalne kaslem aj na to aj na to mam nejaku krizu stredneho veku >:D leona si necham 10 rokov nebudem robit stale na auta >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.11  07:37

Rikam, kasli na Cupru, chce to Porsche v kabriu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.11  07:34

>:D ked si nemam s kym o tom promluvit, vcera som navrhol dvom spoluziackam na skuske z anglictiny, napisem vam to za sex, obe maju jednicky a ja som zaspaval sam >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.11  07:23

No jo, ale na tebe clovek koukne, a vi ze jsi neco provedl... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.11  07:07

skoda ze taka nie je aj kelly, ja mam doma ziarlivostne peklo, pritom na nejake fuchtle z facebooku nemam cas >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.11  07:04

Jo, kazdej neni jako Brandon, aby poslal holku studovat stovky kilometru daleko, a ostatni holky se musely schovavat... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.11  07:00

presne taky je aj moj kamarat, je s priatelkou 4 roky, ona nema pracu tak mu hovorim naco ti sedi doma bud jej zrob decko alebo nech ide do skoly, jeho odpoved na dieta nemam peniaze a ked mi raz povie ze chce studovat odchadzam >:D ako pises Zarlivec nemuze prat svemu protejsku uspechy
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.11  06:59

« Re: keramika

Kdyz budes hodnej, vyrobim ti zlutou Cupru... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.11  06:58

Jeste mi ta kamaradka rikala, jak chce studovat a pracovat v zahranici, jak ji v tom pritel podporuje. Houbelec, jenom pretvarka. Zarlivec nemuze prat svemu protejsku uspechy...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.11  06:45

chlap co sa kvoli tomu rozide s priatelkou je obycajny zakomplexovany uboziak, pripadne mozno si hladal zamienku a ty si len pomohol, predsa tych zien je toooolko >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.11  06:44

dylan to je tak dobre az by som si myslel, ze si sa len pozeral ako to vyrabaju >:D klobuk dole majstre >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 12.11.11  12:05

Kdyby jsi svezl mou přítelkyni tak akorát tiše( a možná i hlasitě) závidím. A chtěl bych svézt taky. :-) .Jinak pěkné porsche z hlíny,až bude hotové tak se pochlub..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.11  06:50

I kdepak, panacku, ja to jeste zdokonalim, to budete cucet! Asi si domu koupim pec na keramiku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.11  00:19

Souhlas, sice bych si to klidně spletl i s novým Broukem, ale to určitě není autorem tohoto keramického díla... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.11.11  23:06

No, je to nějaká hlína, děti tam vyrábí věci pro babičky k Vánocům. A já už se tam zase těším stejně jako děti... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 11.11.11  23:01

Vypadá to na klasickou keramickou hlínu. Mimochodem dobrá práce na amatéra >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.11.11  22:52

Švihák: A já si myslel, že šlechticové se v hlíně nehrabou >:-[] (neber to nijak vážně ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 11.11.11  22:52

Tak to děláš z hrnčířské hlíny? , nebo z čeho?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.11.11  22:40

Ne, to jsem dělal já, ale myslel jsem si, že je to lehčí práce. Je to tvrdá hmota, navíc uvnitř to musí být dutý aby se to upeklo a nepraskalo to. Ještě tomu předělám kola, výsledek pak ukážu.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 11.11.11  21:55

A to skutečně dělal on, nebo jsi našel někde nějakou fotku. Vypadá to totiž nějak moc dobře :yes: A když nechodí ještě sám na kroužek, tak bude asi malý :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…