Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.08.14  10:48

« Re: Xiaomi

Snad bude fungovat. Vypadá velmi solidně. Já mám druhý Samsung, který by měl být mnohem lepší než ten první, ale spokojený stále moc nejsem. Neodladěnost Androidu na Samsungu je příšerná, i když zrovna ty jsi byl spokojený, což dokazuje fakt, že operák S4 se coby nový konkurenci vyrovná díky nabušenému hardwaru, ale za rok dva se seká, padá a mimo eska jsou na něj úplně *ebácké aktualizace, které sežerou všechnu vnitřní paměť. Já tedy nejsem takový fajnšmekr, abych si musel kupovat iPhone, ale příště budu chtít mobil od firmy, která jen nechrlí jeden nový model za druhým. Do té doby si nainstaluji pořádný prohlížeč, ten co se jmenuje Internet, je na dvě věci...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.14  10:32

« Xiaomi

Tak jsem si svůj letitý Samsung S2 rozbil při výměně krytu a musel si koupit jiný telefon. Poslední dobou jsem se setkával s čínsými telefony a proto jsem z Číny koupil 4x Xiaomi Redmi 1S. Jeden je ženy, další pro kamarády.
    Je to opravdu skvělý telefon- za 3.500 Kč čtyřjádro s velkou RAM a super grafikou, perfektní fotoaparát. Xiaomi drtí svět... :yes:
  • 20 Reagovat !

foto soreljulien

soreljulien 25.06.14  10:25

« recenzia

Pekná recenzia, zápal pre autá a citový vzťah od majiteľa badať. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.06.14  15:04

« Re: 24 hodin Le Mans- ty woe komu fandit?

Gratulace podvodníkům od Audi, a snad příště vyhraje znevýhodňovaný benzín! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.06.14  10:57

Odkoukáno budu mít asi 15 hodin. Ten zvuk po ubrání plynu Audi, Porsche a Toyoty je famózní- jako Prius! ;-)
    Akorát se mi nelíbí ty kategorie. Někteří už mají +73 kol!

První Audi se nám polámalo! Asi špatná nafta nebo vstřiky? >:-[]

A jejda! Porsche už to nedá! ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.06.14  10:16

no som zvedavy ako im to pojde ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.06.14  13:17

« 24 hodin Le Mans- ty woe komu fandit?

Oblíbená značka Porsche s hybridem a Toyota s hybridem. Komu to víc přát? Rozhodně jsem nikdy nefandil naftovému moru, který infikoval motorsport.

Ale mám nápad! Budu fandit prostě hybridu! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.06.14  16:46

« Re: BMW i3

Barva je to dobrá, ale né na Z4. Toť můj názor. Ale já vždycky miloval na kupátcích žlutou, tak jsem zaujatej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.06.14  15:19

S-mikova Z4 má naprosto úžasnou sexymasakrdivokou barvu, v podobné bych chtěl Priuse. Žlutá by byla jako taxík ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.06.14  12:31

No tak to se u účtů u ČEZ určitě odrazí :yes:
    Jen ta mikova Z4 má špatnou barvu :yes: >:-[] Nejlepší je žlutá. :-!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.06.14  07:17

« Civic Tourer

Nějaký soused si koupil Hondu Civic Tourer. Právě na ni koukám a musím jí vyseknout poklonu- podle mého nejkrásnější kombi co jsem kdy viděl. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.06.14  05:39

Ahoj, už jsem viděl 3 kousky (i3 ;-) ), ale odvahu si ji půjčit nemám. To poslední bylo ČEZ (asi zase podraží) a stálo na semaforech, když jsme šli do školky. Říkám „Teď se koukejte na ten odpich!", a taky jo. Auto v tichosti vystřelilo a nechalo ostatní za sebou. Krása, konečně dělá BMW (kromě s-mikova Z4) něco pořádného! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 07.06.14  22:55

Ahoj,
    ve čtvrtek ráno jedu takhle s kámošem, že mě vyloží na jedný zastávce MHD a asi 300m před ní na parkovišti vidím i3 zboku. Kámoš mě vyloží na plánovaném místě, jdu na poštu a domů mám cestu kolem toho parkoviště. Jsem od parkoviště asi 30m za barákem a v tom sličná blondýnečka vyjíždí potichoučku s BMW i3 z parkoviště, tak jsem si ji prohlédl lépe než minule (tu slečnu samozřejmě ;-) ), kdy jsem stál za ní v koloně ob několik aut a viděl ji jen na mžik.
    A buď to udělal jinej úhel pohledu, vodka s džusem z předchozího večera (když jsme ji kupovali, ještě jsme si dělali pr*del že je od Draka >:D ), anebo se ze mě stal ekobiolover a ta i3 se mi teď líbila :yes: >:-[]
  • 10 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.14  14:23

« Návrat

Tak jsem se dnes vrátil z plavby po moři. Samozřejmě pln autozážitků z přístavů. Např. z Monaka se vracel ruský baletní mistr a choreograf Vladimir Vasiliev se svým neskutečným na zakázku vyrobeným Bentley Brooklands, povídal jsem si s ním 20 minut na parkovišti. Prvně jsem viděl i Alfu Romeo 4C.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 03.05.14  19:23

« Re: Plyn DODO

Už jsem to tu chtěl dneska někde napsat. Rusáci válí. [odkaz] >:D :yes: 8-s :no:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.14  19:15

« Plyn DODO

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.14  10:05

Kysky, tak jsem včera prvně viděl jet i3! Krása! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.04.14  19:54

>:D >:D Tak asi né v každém případě ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.04.14  18:39

Pozadí i3 bude navždy stejné, zatímco pozadí některých slečen se změní...na garáž pro i3 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.04.14  18:24

Tak já věřím že to je hustý auto svými vlastnostmi, ale jeho pozadí mě opravdu neoslovilo na rozdíl od pozadí některých slečen >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…