Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 31.12.11 00:19
« Re: borci roku
Ne, že bych to byl pyšný, spíš naopak, ale nejspíš neměl... ;-)
Diskutuju tu sice až od ledna 2009 (předtím jsem tu chodil jen pasivně číst), ale od doby, co tu jsem registrovaný, bych neměl mít "problém" s tebou a dokonce ani z kyskym. Letos jsem naopak konečně trochu polevil a mám "horší" denní průměr, než ty dva roky před tím. Letos mám zatím průměr 18,69 na den, ale celkový denní průměr, po celou dobu na auto.cz, mám 22,05 (ještě loni a předloni byl logicky vyšší). Ty máš celkový denní průměr 15,10 a kysky 18,04.
Řek bych, že vaše "zlatá éra" byla hlavně právě v období, než jsem se tu registroval. -
woody-alien 29.12.11 17:50
« Re: to byla situace
Ron: To můžeš změnit na jakou chceš značku. Dnes a denně se najdou podobní Pytlíci. Řidiči (nejen) firemních Octávek nezískali svou pověst tak zcela nevinně. V poslední době mě zaujala mladší paní v Peugeotu 206, která na úseku zhruba 10km vážně ohrozila předjížděním nejmíň pět protijedoucích řidičů. Na rovinkách jí ten Pežó tolik nejel, tak zvolila taktiku předjíždění v nepřehledných zatáčkách, všude plná čára, někde i zákaz. Zkrátka na silnici není nikdy nuda. -
Dylan McKay 28.12.11 21:04
« to byla situace
Jel jsem po úzké mokré okresce Priusem. V zrcátku vidím postarší Megane, v něm postarší paní s cigaretou v jedné ruce a mobilem u ucha. Nepochopím proč v téhle situaci měla potřebu předjíždět, jel jsem 90. Rovinka končí, přichází zatáčka. Ani tam Megane nezpomalil, dostal smyk a přes celou silnici vletěl bez kotrmelců přes příkop na louku. Zůstal stát na kolech. Naštěstí nikdo proti nejel...
I tak paní měla telefon stále u ucha, volala manželovi, navíc si v klidu mohla dokouřit to cigáro...
A co z toho plyne? Prý ženy zvládají dělat více věcí najednou. No nevím... :-)