Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 01.01.12 11:55
« Re: Celní správa
A co obsah slipů/trenek, ten by prohlížet nechtěli ? Účtenku na něj tedy nemám... 8-s >:D
Tak myslím, že to Velkej Bratr poněkud přehání. Před pár měsíci bylo velké poźdvižení v Děčíně, když Policie zastavila linkovej autobus a že zkontrolujou technickej stav. Řidiči nařídili zajet na kontrolní parkoviště a cestujícím nedovolili vystoupit. Tedy být v tom autobusu, tak mě chytne amok a volám 158, že došlo k únosu. Lidi si nechávaj líbit i věci, na který orgáni nemaj vůbec právo. -
Dylan McKay 01.01.12 10:22
« Celní správa
Nezapomeňte, že dnešním dnem získala celní správa (CS) větší pravomoci.
Sám jsem se o tom hned ráno přesvědčil, když jsem jel pro snídani do Lidlu. CS mě zastavila, prohlédli můj nákup, dokonce měli i čtečku kódů, a okamžitě věděli, kde jsem nákup pořídil. Jedna položka (játrová paštika) se jim nezdála, tak volali vysílačkou nějakou centrálu. Naštěstí jsem našel v tašce účtenku, kterou si jindy od pokladny neberu, takže se vše rychle vyřídilo. I tak bylo ale zdržení bezmála 15 minut. CS může zastavovat i chodce, prohlížet obsah tašek a kabelek. Případným problémům předejdete, pokud si budete od všeho nosit účtenky! Bez účtenky vám naúčtují pokutu od 1000 do 5000 Kč. -
David Silver 31.12.11 12:51
« Re: borci roku
Dobře Vy! :-)
WL: denní průměr mi logicky hodně spadl, jelikož při studiu semka moc nechodím a když, tak spíš pozoruju.. Za tento rok si tipnu že jsem přidal maximálně 200 příspěvků! Vzpomínám si že v roce 2010 jsem měl už přes 29000 příspěvků..
Ale koukám, že jste mě ještě nikdo nepředběhl v celkovém množství příspěvků, i přesto, že už nepřidávám...
Tímto příspěvkem chci také všem zde na MACZ popřát hezkého Silvestra a šťastný nový rok a do něj mnoho úspěchů jak v práci tak v soukromí :-)