Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 01.01.12  13:23

« Re: Celní správa

To je nějaký novoroční vtípek?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.01.12  13:03

Pod jakou záminkou tě kontrolovali? Co jako hledají nebo mohou hledat? :-O
    O tom ani nevím, že by měli nějaké nové pravomoci. Stačí že otravují měšťáci a státní policie, ještě k tomu celní správa?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.01.12  11:55

A co obsah slipů/trenek, ten by prohlížet nechtěli ? Účtenku na něj tedy nemám... 8-s >:D

Tak myslím, že to Velkej Bratr poněkud přehání. Před pár měsíci bylo velké poźdvižení v Děčíně, když Policie zastavila linkovej autobus a že zkontrolujou technickej stav. Řidiči nařídili zajet na kontrolní parkoviště a cestujícím nedovolili vystoupit. Tedy být v tom autobusu, tak mě chytne amok a volám 158, že došlo k únosu. Lidi si nechávaj líbit i věci, na který orgáni nemaj vůbec právo.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.01.12  10:22

« Celní správa

Nezapomeňte, že dnešním dnem získala celní správa (CS) větší pravomoci.
    Sám jsem se o tom hned ráno přesvědčil, když jsem jel pro snídani do Lidlu. CS mě zastavila, prohlédli můj nákup, dokonce měli i čtečku kódů, a okamžitě věděli, kde jsem nákup pořídil. Jedna položka (játrová paštika) se jim nezdála, tak volali vysílačkou nějakou centrálu. Naštěstí jsem našel v tašce účtenku, kterou si jindy od pokladny neberu, takže se vše rychle vyřídilo. I tak bylo ale zdržení bezmála 15 minut. CS může zastavovat i chodce, prohlížet obsah tašek a kabelek. Případným problémům předejdete, pokud si budete od všeho nosit účtenky! Bez účtenky vám naúčtují pokutu od 1000 do 5000 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.12.11  13:55

« Re: borci roku

Děkuji, i vám vše nejlepší v roce 2012... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 31.12.11  13:08

Taky bych Vám chtěl popřát spousty štěstí,lásky,úspěchů jak pracovních,tak i v soukromém životě,a spousty kilometru bez nehody. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.12.11  13:03

Davide aj tebe štastný nový rok a veľa štúdijných úspechov ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.11  12:51

Dobře Vy! :-)

WL: denní průměr mi logicky hodně spadl, jelikož při studiu semka moc nechodím a když, tak spíš pozoruju.. Za tento rok si tipnu že jsem přidal maximálně 200 příspěvků! Vzpomínám si že v roce 2010 jsem měl už přes 29000 příspěvků..
    Ale koukám, že jste mě ještě nikdo nepředběhl v celkovém množství příspěvků, i přesto, že už nepřidávám...

Tímto příspěvkem chci také všem zde na MACZ popřát hezkého Silvestra a šťastný nový rok a do něj mnoho úspěchů jak v práci tak v soukromí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.12.11  09:34

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.12.11  09:30

neviem či sa to podarí, švagor nie je sPROSTý >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.12.11  09:26

Nebo si s ní lehnu do sena?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.12.11  09:20

stačí keď prídeš prezlečený za sennu (červený dylan s logom marlboro na srdci) >:D nejak ju to vzalo ma celú kanceláriu oblepenú jeho plagátmi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.12.11  09:16

Mohl bych sestře něco číst já? :-)

Výběr:
    O mudrci Dylanovi a jeho zvířátkách
    Dylanova cesta
    Červený Dylan
    Dylanův seznam
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.12.11  09:13

sestre som dal na vianoce knihu senna vs prost tak vymyslela plán, bude mi ju večer čítať >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.12.11  09:12

No. No tak lavina může být i sesuv půdy...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.12.11  09:10

dylan sme pod tatrami, tu nie je ani centimeter snehu a dlhodobo +2 stupne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.12.11  09:07

Ven nechoď. Spadne na tebe lavina nebo tě sežere medvěd. Je lepší být roztrhán dětmi... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.12.11  09:03

my máme všetkých pod tatrami a neviem či ísť oslavovať s kamarátmi alebo robiť au pair-ku deťom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.12.11  08:55

Jsme na Vysočině, všichni, i maminku jsem si přivezl. Takže se musím chovat slušně... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.12.11  08:52

ako silvester ste doma ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…