Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 12.01.12  19:11

« Re: Máte doma dinosaura? Sem s ním!

Nemáš za co ;-) někdy se budeme muset zase sejít :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  19:09

Dekuju moc! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 12.01.12  18:51

Dinosaura doma sice nemám ale jinak přeju všechno nejlepší k svátku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  14:48

Aha, tak to je kamen druhu Hodus Necasus, ten musis vzit, a jit s nim pred budovu vlady...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.12  14:46

Nene, je to úplně normální šutr, jen je hezky omletý vodou do tvaru elipsoidu. Ale co přesně je to za kámen nevím... :-!

[odkaz]

R1 = cca 5 cm
    R2 = cca 7 cm
    R3 = cca 14 cm
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  13:13

Ahoj, to se da zjistit nejakym RTG, ale jestli to bylo pod sloupem, tak je to porcelan... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.12  11:44

Ahoj, mám kámen co je ve tvaru vejce (s trochou představivosti), jako děti jsme mu říkali dinosauří vejce a byli jsme z něj nadšeni, nalezli jsme ho ve výkopu pro telefon nebo tak neco... Ale jestli se může darovat nevím, musel bych se v případě zájmu sejít se sestrou a zeptat se jí >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  09:41

« Máte doma dinosaura? Sem s ním!

S rokem 2012 jsme začali sbírat zkameněliny dinosaurů. během pár dní jsem sehnal 50 kousků: [odkaz]

Ukázka potvor jejichž fosílie máme:
    spinosaurus: [odkaz]
    triceratops: [odkaz]
    mosasaurus: [odkaz]
    a několik dalších od žraloků přes šneky po korály a trilobita.
    Dokonce se mi podařilo sehnat i kus klu z mamuta.

Hodnotu to má obrovskou v podobě zájmu syna.

Takže pokud máte doma nějaký kousek, tak dejte vědět, určitě se domluvíme... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.01.12  20:19

« Re: zatím lehce

Ahoj, ja zmeny ano. Pozdeji vam ukazu, co jsme zacali sbirat... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.01.12  15:17

zdar, nějaký změny?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.12  16:59

No jejda, a ja mel starost co je vlastne luxusni auto... :-)

Nejak jsem zustal v Nemecku dele nez je zdravo, uz se tesim na knedliky!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.01.12  10:22

Čitateľ Nového Času v bratislavskom nákupnom centre odfotografoval luxusné vozidlo >:D >:D
    [odkaz]
    inak dylan vcera v novej casti dva a pol chlapa co chces za to, aby si to spravil
    brand new red porsche,
    prisiel do garaze v cervenej 911 ke zacal hladkat pristrojovku so slovami milujem ked som v tebe >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.01.12  20:49

Dylan: >:D Nabídka redaktorského místa na některým autoportálu nebo dokonce testovacího redaktora v TV pořadu? :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.12  19:14

To druhe video jsem smazal, porad mi psal nejakej posuk... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.01.12  18:56

pripomenulo mi to stare dobre casy [odkaz] >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.12  17:59

« zatím lehce

Natočil jsem zvuk výfuku: [odkaz]
    Brzy přijede mistr jumrjr a s ním natočíme lepší akce.

Dnes jsem si hezky zajezdil, už se těším na jaro, i když dnes to jako jaro vypadalo... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.12  14:26

« Re: Celní správa

U mobilního telefonu snad nikdo nepočítá s nějakými delšími záznamy, od toho jsou kamery, ale i krátký klip může mít větší rozlišení, takže souvislost mezi rozlišením a délkou záznamu tu nějak nevidím. Přenos obrazu z mobilu do TV je pochopitlně myšlen digitálně, tedy přes HDMI/adaptér HDMI apod.
    P.S. Když jsi byl skorotchánem důkladně proškolen, co si mám teda představit pod obecnou větou:
    "Plná 3D TV je opravdová projekce"?
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 03.01.12  14:09

No otec přítelkyně pracuje jako technik vysílání v české televizi, takže jsem byl důkladně proškolen o druzích TV vysílání, datových tocích, HD, full HD a 3D >:D
    Plná 3D TV je opravdová projekce, kterou momentálně testuje Sony. Sledování současné televize kina s retro brýlkami je kompromis, asi jako šukat z gumou ;-)
    Jinak položme otázku tak, zda to full hd video z telefonu telefon dobře pošle do té velké TV, jak dlouho toto vydeo bude přehrávat, zda ostatní aplikace toto video nebudou rušit
    Ano Porsche Design si vybralo BB pro svůj nový telefon
    Jinak svůj starý telefon Porsche Design P9522 měl prvotřídní zpracování, nepoškrabatelné sklo, tělo z jednoho kusu hliníku, bohužel uvnitř to byl klasický "obarvený" telefon s gps, wifi, bluetoth. Dost mě mrzí že takto perfektnítělo nenabízí dnes nějaká firma a drtivá většina je plast... Přitom ten P9522 byl s cenou okolo 10 000 Kč což je na malou sérii a na zpracování + mega příplatek za slova Porsche design za pusu...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.12  11:56

« jaro

V Praze je jaro. Vytahl jsem Red barona, ale kdyz vidim galerii pana kolegy, ktery sve krasne Porsche odepsal, tak vubec nemam naladu se projizdet. Mozna nahraju zvuk vyfuku...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.12  11:20

Jak podle tebe vypadá/funguje 3D TV, která není/by nebyla jen "pseudo 3D"?
    Pokud si video přehráváš jen na mobilu, nebo tabletu, tak je celkem jedno, jestli je to full HD, nebo jen HD, ale když si ho pustím třeba doma na 60" full HD TV, tak už to až tak jedno není.
    Já to tušil, že za tím BB, bude nějak "schováno" i Porsche", ty Porschefile. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…