Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
mirro007black01 30.08.14 17:05
« Re: Fabia III
Cus bus Petre lehce Svihlej :-) neber to jako urazku, jen chci na sebe upozornit, aby jsi vedel ze jsem to zas ja, lehce magor, Mirek ;-) Jak se ti vede, jak se ma malej syn, uz ma nove dalsi slapaci porsche>? ;-) Jinak doufam, ze jsi na me nezanevrel, po tom co jsem tu s vama resil v roce 2009 a je doufam vse smazano a muzu tu s vami pokecat? Mirek :-! -
šmoula nešika 04.08.14 20:33
« Re: Xiaomi
Dylan: Čína a eko... ale nakonec proč ne. :-) Proč se nad tím vlastně pozastavuji?
Ono - podívejme se, jak si vede Lenovo. A co jsem se teď dočetl, Xiaomi se chce inspirovat Jablkem... Je třeba si uvědomit, že totalita v Číně netrvá o tolik déle než trvala u nás, navíc trochu jiným stylem. A pak, když si vezmeme to množství obyvatel, ten lidský potenciál... je to děsivé. Amerika už 40 let záplatuje své slavné hospodářství z dob před a po světových válkách, takže jestli to takhle ještě chvilku půjde, nabije si držku úplně hrozně. A pak budem trapáci my. ;-\ Neměli si Čínu nechat sebrat od Rusů, když ji tak vykrmili. Americká humanita... -
šmoula nešika 04.08.14 19:30
idam.i: Sorry, že jsi to nepochopil, trochu OT. Ten diskusní vyvrhel, který měl před tím myslím jiný nick, si dal náhodou, nebo záměrem nick jako je jméno toho pana novináře. To s MI6 a MiG nebyla narážka na produkty výrobce zařízení, jen takové jemné šťouchnutí do modelového značení. A s tou krabičkou - líbí se mi, že si Xiaomi na nic nehraje, ale zároveň nešidí. ;-) -
šmoula nešika 04.08.14 12:26
pot: iFoníka má brácha. Začalo to náhodou iPadem, pokračovalo iPodem Shufflem, iPhonem (klasická bílá pětka), Mac Book Airem... Na pořízení to není tak šíleně drahý, ale chce to další investice. A ani jsem mobilům zatím tak nepřičuchl (jako třeba autům). Ale třeba jednou... Brácha je každopádně moc spokojený. Samsunga jsem schopen vybít rychleji, ale u iPhonu je ještě o dost lepší grafika, všechno intuitivní, rychlý, spolehlivý, vcelku velká vnitřní paměť místo malé a SD... paráda. A je hlavně náádherný. :-) Já sám používám iPad taky a jsem tuze spokojen, i když se už asi čtvrt roku přemlouvám na hraní RR3 - především jsem tedy zapomněl heslo do Game Centra.
Až budu vybírat nový, tak nějaké to levnější HTC či Nexus jistě budou favority. ;-) -
David Silver 04.08.14 11:14
Dylan: Dobrý krok :yes: kamarád (nick GhoticGhotic - srazil ses s ním na pokraji Vysočiny směrem ke mně...) má už druhý čínský telefon a je maximálně spokojený. Opravdu za ty peníze máš výkon co mají tady telefony o mnoho mnoho tisíc dražší. Po jeho zkušenosti všem kdo se mě ptají na to co koupit, radím taky něco z Číny. A až nebude Nex, tak já mám jasno odkud budu brát telefon - banggood :-)