Porsche 911 (švihák lázeňský)
Ronault. 15.01.12 14:15
« Re: Costa
white label: Nevím jak ta tvá konkurence, ale ta loď byla teprve 4 roky stará, takže rozhodně ne zastaralá. Docela mě překvapilo, že v diskuzi na idnesu spoustu lidí prohlásilo, že šlo beztak o pojišťovací podvod, firma beztak nemá peníze atd... Trochu to vyvrací to, že by poslali ke dnu jednu z nových lodí a že každý rok minimálně jednu loď pouštějí na moře novou, letos taky.
Nevím, jak panika, ta udělá mnohé, otázkou je, kde se v té chvíli lidé taky nacházeli atd.
Každopádně pořád mi příjde jistější, že přežiju tohle "potopení" lodě než pád letadla ;-)
brandon: Loď se potápí, takže se určitě utopíš, zatímco když se ve 120 řítíš proti stromu, tak máš jistou pravděpodobnost, že to bude jabloň a ještě si natrháš nějaké ovoce >:-[] Lidi jsou v tomhle zvláštní, naši známí, co jezdí s rodiči každoročně na dovolenou, neumí plavat a dostat je na trajekt z Itálie do Řecka byl skoro nadlidský výkon :-| Teď už nepůjdou nikam. -
white label 15.01.12 11:57
« Re: Costa
Každý by se snažil zachránit sebe a rodinu, Otázka je, co si pod tím "udělat proto vše" představuješ. Skočit s nimi za tmy do 14st. vody a plavat někam naslepo nemusí být to nejlepší řešení. Ta panika je hrozná, zvlášť za tmy, těžko říct, kdo by jaké řešení situace nakonec v té chvíli zvolil.