Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  22:26

« Re: sadrovy Brandon

Renaultem tu jezdí půlka geta, tak moc nevyskakuj. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  22:23

Že ja ti more ten tvuj renaut vošukam!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  22:19

Písknu a je tu celé geto a uděláme ti z toho hybrida hybridní kulničku na dříví
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  22:16

He ty maš čas se smát? Ty na mě s nožem jo?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  22:13

Nedělééj tlaky do hlavy, dilino, bo zavolám souseda a ten už v kriminále byl. Bydlím u Cejlu v Brně, znám tu každého Demetera, Horváta, tak vím, čím jezdí, gadžo!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  22:11

He dyk more ty budeš našim audynám a bavorákum řikat dvoukolaky ty bila hlavo?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  22:04

Švihák: Jen ať chlastají a padají, ať je více práce a uvolní se nějaké místo, které už sháním >:-[]

Taky by mě to zajímalo, co s tím udělají. Jen si nejsem jistý, jestli by tam spolubčani dojeli s dvoukolákem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  22:01

Docela mě zajímá, co s tou lodí udělají. Kam přišla sůl, to je zničený, použít se dá málo co.
    Zadělat díru, odčerpat, odtáhnout nebo rozřezat na místě? Já bych tam poslal naše spoluobčany, ty by ji rozebrali hned... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:56

Lidi už dnes neví, jakou cestou do sebe ty drogy nacpat... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:54

Tobě se to nejen nechtělo rozdělovat do dvou vět, ale ani pořádně spočítat stáří lodě, když jsi tvrdil, že loď vyrobená v roce 2006 byla (v roce 2012) teprve čtyři roky stará... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  21:51

Hele, vy jste všichni v sádře, to musíte tolik chlastat když je náledí? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  21:49

Pánové nuda, tohle jsou až výsledky, já půlku minulých prázdnin trávil prací nad tím, co je pod obvazem >:-[] A fakt je to větší "maso" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.01.12  21:41

Tak já též přihodím nějakou tu fotečku z lékařského prostředí k dobru >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  21:33

« Re: Costa

WL: Mě se to nechtělo rozdělovat do dvou vět >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:30

Vážně? Tak co má tento tvůj úvod...:
    "white label: Nevím jak ta tvá konkurence, ale ta loď byla teprve 4 roky stará, takže rozhodně ne zastaralá."
    ...společného se čtenáři idnesu, o kterých navíc píšeš až po tomto úvodu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:27

Já jsem kdysi zažil slušnou davovou hrůzu, jen při obyčejném odchodu z plného stadionu na Bazalech (Baník Ostrava), takže si dokážu představit, že k ušlapání dvaceti lidí v davu může dojít poměrně snadno a ty jako součást davu můžeš maximálně tak dělat vše proto, abys těm ostatním taky nespadl pod nohy, někoho přitom zachraňovat opravdu moc nelze, připadáš si při tom pomalu jako "kapka v moři". 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  21:21

WL: Nemusíš se hned cítit jako středobod vesmíru >:-[] Píšu, že diskutéři na idnesu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:18

Ron
    A já snad někde psal cokoli v tom smyslu, že se ta loď potopila proto, že byla zastaralá?
    Nějak ten tvůj úvod postrádá argumentační logiku, což mě zrovna u tebe docela překvapuje?
    :-O 8-s ;-)
    P.S. S tím ostatním souhlas...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  20:59

Pod postelí bude asi slepák a žlučník, jelikož na mladých, co toho hodně vydrží, se cvičí medici, tak ti je cvičně vzali a pak dali do lihu na památku >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.01.12  20:47

rony to je uz druha davka, skoro plnu zobrali rano prec, teda ak sa bavime o tom istom nie som z oboru >:D a nieco plne krvi je pod postelou >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…