Porsche 911 (švihák lázeňský)
white label 22.01.12 00:28
« Re: Costa
Golf GTI je "konzervativně dokonalý" a vedle mnoha designově "nenudných HH", je pro něj právě slovo "nuda" (což je výraz pro jeho konzervativnost s podtextem komlexu konkurence) obrovské plus (neplést prosím s Golfem plus)... ;-) >:-[]
P.S. Myslím, že ty bys pravdu neřekl ani u toho soudu... >:D -
Ronault. 22.01.12 00:19
« Re: Costa
Jeho konzervativní design je ideální taky proto,aby dal vyniknout jeho verzím, jako je GTI... , které je pořád stejně konzervativně nudné.
Piš ty věty celé, sím tě, ať tě nemusím pořád doplňovat.
>:-[] >:-[]
wa: Nekaž věcností a pravdou debatu, jo? Tady nejsi u soudu, tady nemusíš říkat pravdu >:-[] >:D -
white label 22.01.12 00:13
« Re: Costa
Dnešní opravdu kompaktní kompakt (Golf) má délku do 420cm, šířku do 178cm, výšku do 148cm, rozvor do 258cm a přitom prostornost na úrovni vnějškem větších vozů stejné (nižší střední) třídy.
Jeho konzervativní design je ideální taky proto, aby dal vyniknout jeho verzím, jako je GTI... ;-) >:-[] -
woody-alien 22.01.12 00:03
« Re: Costa
Ron: Woody neloudil slevu, nýbrž se radil o sladění detailů, na něž (jak si klidně přizná) není žádný kabrňák. ;-)
WL: Není všem dnům konec a Golfa zatím beru jako nevyřízenou záležitost. Jakmile se znovu roztočí kola výběru, bude mít u mne už dopředu významné plus. :-)
Poustnik: Tak třeba nová Astra už moc kompaktní kompakt není, a co hůř - co ti slíbí zvenku, nesplní uvnitř. No vida, tenhle slogan by šel použít i na kdejakou dívčinu. >:D >:D -
Poustnik 21.01.12 22:52
« Re: Costa
>:-[] A prosím pěkně jaký že je rozdíl mezi kompaktním kompaktem a opravdu kompaktním kompaktem????? :-|
Jinak mezi námi děvčaty, design Golfa připadá mé ženě hodně nudný a já bych ho skousnul taky jenom proto, že bych pak v ČR byl KING! >:D Ale já se snažím ženě namluvit, že auto do města má mít pod 4m, ale je fakt, že jasná podmínka je 5 dveří a schopnost pěkně plynule frčet po dálnici, což pěkně splňuje právě Peugeot 207, s minulou generací Suzuki Swifta to bylo moc divoké, se současnou jsem na dálnici ještě nebyl, ale rozvor mu udělali o 5cm delší, tak už by to mohlo být klidnější..... -
woody-alien 21.01.12 21:54
« Re: Costa
Poustníku, WL můžeš věřit. Je teda fakt, že na všem včetně ložního prádla má vyšité či vylepené logo GTI (a proslýchá se že i vytetované za pravým uchem), ale jinak je naprosto nestranej. >:-[]
A pokud se týká nejaktivnějších diskutérů, v poslední době jsem se trochu odmlčel právě z důvodu, že účastnit se "plků" s WL a Ronaultem tě prakticky automaticky šoupne na bednu v pořadí příspěvků. A nejsem si jistej, jestli bych takovou slávu unesl. >:D -
Ronault. 21.01.12 21:41
« Re: Costa
Poustníku: Whitelabelovi raději moc nevěř... Každý trochu znalý místních poměrů ví, že s příchodem sedmé generace Golfu a jeho verze GTI white label bude kupovat, o tom není pochyb. A taky není tajemstvím, že má úzké vztahy s prodejcem, který mu za každý reklamní příspěvek na VW sleví z ceny auta nějakou tu korunu, samozřejmě kolik přesně, to se neví. Hlavní indicií budiž i to, že se white label stal nejaktivnějším diskutérem roku. Takže motivace je jasná.
Samozřejmě ještě více mu sleví, když sežene nového zákazníka. Za takového Thomasina už si polepšil dost... Takže bacha, kdo ví, co za tím vězí... A přece bychom mu nevěřili, že Golf je jeden z mála kompaktních kompaktů... >:-[] >:-[]

Já nikdy nelžu! Co není pravdy na tom, že Renault dělá nejlepší auta na světě? :yes: >:-[] >:D
WA: To jsi mi připomněl tu reklamu na Hyundai "není pravda, že co je světové nemůže být české", hjuuundéééé >:D
To je fakt hnus, hjundéééééé... ale teď jsem viděl polskou reklamu a ti říkají "hjundaja" >:-[] Nejlépe to zase zvládlo PR oddělení VW, prostě "Das auto"