Porsche 911 (švihák lázeňský)
Ronault. 22.01.12 01:57
« Re: Costa
WL: I ty jeden! Tak ty si ty prázdné přéspěvky občas vkládáš pro zpětnou editaci za pár dní! Tak jestli jsi tohle plánoval, tak dobré >:D :yes:
Dle správné logiky, že dokonalé nelze zdokonalovat, čili stupňovat, je Renault Megane v každé generaci dokonalý, proto v další nepotřebuje zdokonalovat, jak nějaký stále nedokonalý Golf >:-[]
To sis toho všiml "brzy", že systém často příspěvky z předešlého dne přehodí na "včera" někdy nad ránem ;-) -
white label 22.01.12 01:36
« Re: Costa
Nevíte někdo jak je možné, že včerejší příspěvek Kubasse pod fotosoutěží, to píše teď v 1:36 jako dnešní z 02:32? Že by auto.cz byl web kde dnes, znamená včera? (Přitom v této diskusi je označené časově dobře, takže chyba celého systému to není.)
"dnes 02:32 Kubass
Tak to už jsme tři, to stačí..." -
Ronault. 22.01.12 00:51
« Re: Costa
white l.: Člověče, na to, že znáš z paměti rozměry svého auta, tak tu okecávací větu sis mohl připravit daleko dříve, takhle to s těma editacema je trochu poloprofesionální na diskutéra roku. >:-[]
Já nikdy nelžu! Co není pravdy na tom, že Renault dělá nejlepší auta na světě? :yes: >:-[] >:D
WA: To jsi mi připomněl tu reklamu na Hyundai "není pravda, že co je světové nemůže být české", hjuuundéééé >:D
To je fakt hnus, hjundéééééé... ale teď jsem viděl polskou reklamu a ti říkají "hjundaja" >:-[] Nejlépe to zase zvládlo PR oddělení VW, prostě "Das auto" -
white label 22.01.12 00:28
« Re: Costa
Golf GTI je "konzervativně dokonalý" a vedle mnoha designově "nenudných HH", je pro něj právě slovo "nuda" (což je výraz pro jeho konzervativnost s podtextem komlexu konkurence) obrovské plus (neplést prosím s Golfem plus)... ;-) >:-[]
P.S. Myslím, že ty bys pravdu neřekl ani u toho soudu... >:D -
Ronault. 22.01.12 00:19
« Re: Costa
Jeho konzervativní design je ideální taky proto,aby dal vyniknout jeho verzím, jako je GTI... , které je pořád stejně konzervativně nudné.
Piš ty věty celé, sím tě, ať tě nemusím pořád doplňovat.
>:-[] >:-[]
wa: Nekaž věcností a pravdou debatu, jo? Tady nejsi u soudu, tady nemusíš říkat pravdu >:-[] >:D -
white label 22.01.12 00:13
« Re: Costa
Dnešní opravdu kompaktní kompakt (Golf) má délku do 420cm, šířku do 178cm, výšku do 148cm, rozvor do 258cm a přitom prostornost na úrovni vnějškem větších vozů stejné (nižší střední) třídy.
Jeho konzervativní design je ideální taky proto, aby dal vyniknout jeho verzím, jako je GTI... ;-) >:-[] -
woody-alien 22.01.12 00:03
« Re: Costa
Ron: Woody neloudil slevu, nýbrž se radil o sladění detailů, na něž (jak si klidně přizná) není žádný kabrňák. ;-)
WL: Není všem dnům konec a Golfa zatím beru jako nevyřízenou záležitost. Jakmile se znovu roztočí kola výběru, bude mít u mne už dopředu významné plus. :-)
Poustnik: Tak třeba nová Astra už moc kompaktní kompakt není, a co hůř - co ti slíbí zvenku, nesplní uvnitř. No vida, tenhle slogan by šel použít i na kdejakou dívčinu. >:D >:D -
Poustnik 21.01.12 22:52
« Re: Costa
>:-[] A prosím pěkně jaký že je rozdíl mezi kompaktním kompaktem a opravdu kompaktním kompaktem????? :-|
Jinak mezi námi děvčaty, design Golfa připadá mé ženě hodně nudný a já bych ho skousnul taky jenom proto, že bych pak v ČR byl KING! >:D Ale já se snažím ženě namluvit, že auto do města má mít pod 4m, ale je fakt, že jasná podmínka je 5 dveří a schopnost pěkně plynule frčet po dálnici, což pěkně splňuje právě Peugeot 207, s minulou generací Suzuki Swifta to bylo moc divoké, se současnou jsem na dálnici ještě nebyl, ale rozvor mu udělali o 5cm delší, tak už by to mohlo být klidnější.....

Panamera zraje. Myslim, ze ji slusi tmavsi barvy a svetle interiery.
Poustniku, ty jsi takovej trosku blazen, co takhle novej VW brouk?