Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 22.01.12 22:02
« Re: Ypsi, promin!
ypsi: Jj, začínám mít pocit, že pro WL by i označení "šedá eminence auto.cz" bylo málo, neboť plně nevystihuje situaci, kdy prostřednictvím několika různorodých nicků manipuluje s ostatními uživateli a v podstatě celej tenhle cirkus řídí v pauzách, které mu zbývají mezi točením zmrzliny a přípravou espressa. >:D >:D
[odkaz] >:-[] -
ypsilon 22.01.12 21:31
« Re: Ypsi, promin!
no nepovidej uplne se cervenam :*) ..no tak muzem nekdy nekam zajit,ale nesmi se to dozvedet wiii a potom teda i ta holka,co s ni chodim ;-) ...
woody-to vis,wl uz neni jen kmotr,ale i velky carodej a mag..jak by rekl rapper "rhytm", z labela se stal "multitalentovany cavo",tak a "hateri su v *" >:D ... -
woody-alien 22.01.12 19:44
« Re: Costa
WL: Já si toho podivuhodného bobtnání tvého empty příspěvku všiml, ale už jsem zvyklej vracet se zpátky a číst, kterak piluješ k dokonalosti. >:D Ovšem dát prázdnej příspěvek, na kterej nikdo nezareaguje a tudíž ho můžeš věštecky dál editovat - to už je na patentovej úřad. >:-[] :yes:
Ron: Značka nebo model, o který ani sami dealeři nevědí jak se vyslovuje, to je holý neštěstí. Nejdřív hjundaj, pak hjundéj - no on pan Šrámek, u kterýho jsem kupoval H1, říkal, že když v 90.letech s Hyundaiem začínali, tak ten název mnoho lidí bralo spíš jako sprostou urážku. >:D
Co si tak vzpomínám, tak třeba ten Kaškaj (dodnes se musím koukat, jak se to píše) byl v době uvedení na trh taky docela oříšek a Nissanu dalo spoustu práce ten název nějak ozřejmit. Podle mě prostě šlápnutí vedle, a to bez ohledu na překvapivý prodejní úspěch. -
Poustnik 22.01.12 11:19
Jo jo, brouk má málo dveří..... >:D Vždyť ty jsi moje dcery zažil Šviháku,....... každé nastupování a vystupování bych je musel zabít! >:D Kromě toho z brouka nijak odvařenej nejsem, přijde mi že si moc "hraje" na alternativu. Ale hlavně už jsme nákup odložili na léto, nebo za rok, kdo moji poznámku přehlédl v matrixu, tak znovu......Už NEMUSÍM..... :-) Ale za případné nápady a podněty jsem vděčný, takže klidně navrhujte dál.... -
white label 22.01.12 11:06
Mně se Panamera designově moc nelíbí, ale je pravda, že když tak určitě raději v nějakém tmavém laku.
U nás teď zase mají tři profláklí místní pytlíci bílé Panamery a předtím zas měli tři černé Audi S8, a to se na tom spolu nijak nedomlouvají..., prostě trend bílé k nim přišel asi nějak opožděně a zrovna Panameře bílá moc nesluší, dělá ji ještě "obludnější"...
Brouk má pro Poustníka málo dveří... -
white label 22.01.12 11:00
Ron
Poslal jsem nejdřív jeden příspěvek dvakrát a hned potom se zrodil ten plán na jasnovideckou editaci. Dal jsem to tam hned po vašich reakcích, ale nikdo si toho hned nevšiml.. ;-)
Zdokonalovat dokonalé umí právě a jen VW, proto jim stačí facelift místo nové generace, u Das Auto prostě nic není nemožné.... >:-[]
Já si toho taky všiml už dřív, ale ještě nikdy jsem si nevšiml, že by to systém už přehodil u všech včerejších a přitom jeden včerejší z nich vynechal...? :-O -
Ronault. 22.01.12 01:57
WL: I ty jeden! Tak ty si ty prázdné přéspěvky občas vkládáš pro zpětnou editaci za pár dní! Tak jestli jsi tohle plánoval, tak dobré >:D :yes:
Dle správné logiky, že dokonalé nelze zdokonalovat, čili stupňovat, je Renault Megane v každé generaci dokonalý, proto v další nepotřebuje zdokonalovat, jak nějaký stále nedokonalý Golf >:-[]
To sis toho všiml "brzy", že systém často příspěvky z předešlého dne přehodí na "včera" někdy nad ránem ;-) -
white label 22.01.12 01:36
Nevíte někdo jak je možné, že včerejší příspěvek Kubasse pod fotosoutěží, to píše teď v 1:36 jako dnešní z 02:32? Že by auto.cz byl web kde dnes, znamená včera? (Přitom v této diskusi je označené časově dobře, takže chyba celého systému to není.)
"dnes 02:32 Kubass
Tak to už jsme tři, to stačí..."

>:-[] Dík, o tom patentovém úřadu budu uvažovat... ;-)
ypsi
hlavně, abych jednou nebyl jak ten rapper rytmus, tak bych fakt dopadnout nikdy nechtěl... >:D