Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  22:02

« Re: Costa

w-a
    >:-[] Dík, o tom patentovém úřadu budu uvažovat... ;-)
    ypsi
    hlavně, abych jednou nebyl jak ten rapper rytmus, tak bych fakt dopadnout nikdy nechtěl... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.01.12  22:02

« Re: Ypsi, promin!

ypsi: Jj, začínám mít pocit, že pro WL by i označení "šedá eminence auto.cz" bylo málo, neboť plně nevystihuje situaci, kdy prostřednictvím několika různorodých nicků manipuluje s ostatními uživateli a v podstatě celej tenhle cirkus řídí v pauzách, které mu zbývají mezi točením zmrzliny a přípravou espressa. >:D >:D

[odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  22:01

w-a
    Nejhorší na tom je, že už za minutu tu opět nebudeš vůbec daleko od pravdy o mně... :-O >:D
    Asi už mě máš přečteného, skoro jak já (nejen) tebe s Ronaultem... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 22.01.12  21:31

no nepovidej uplne se cervenam :*) ..no tak muzem nekdy nekam zajit,ale nesmi se to dozvedet wiii a potom teda i ta holka,co s ni chodim ;-) ...

woody-to vis,wl uz neni jen kmotr,ale i velky carodej a mag..jak by rekl rapper "rhytm", z labela se stal "multitalentovany cavo",tak a "hateri su v *" >:D ...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.01.12  19:44

WL: Já si toho podivuhodného bobtnání tvého empty příspěvku všiml, ale už jsem zvyklej vracet se zpátky a číst, kterak piluješ k dokonalosti. >:D Ovšem dát prázdnej příspěvek, na kterej nikdo nezareaguje a tudíž ho můžeš věštecky dál editovat - to už je na patentovej úřad. >:-[] :yes:

Ron: Značka nebo model, o který ani sami dealeři nevědí jak se vyslovuje, to je holý neštěstí. Nejdřív hjundaj, pak hjundéj - no on pan Šrámek, u kterýho jsem kupoval H1, říkal, že když v 90.letech s Hyundaiem začínali, tak ten název mnoho lidí bralo spíš jako sprostou urážku. >:D

Co si tak vzpomínám, tak třeba ten Kaškaj (dodnes se musím koukat, jak se to píše) byl v době uvedení na trh taky docela oříšek a Nissanu dalo spoustu práce ten název nějak ozřejmit. Podle mě prostě šlápnutí vedle, a to bez ohledu na překvapivý prodejní úspěch.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.01.12  19:18

To ne, právě že ti to moc slušelo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 22.01.12  17:59

jasne,poho ;-) ..no to je jasny,taky bych se sam sebe lekl >:D ..
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.01.12  15:57

« Ypsi, promin!

Ypsi, a ja si rikal co se to na me culi za klucinu! Tak jsem radeji slapnul do hybrida nez aby mi nekdo natrh prd.el! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 22.01.12  15:33

« a znate tuhle?

Jedu Vam takhle Prahou,
    k Thomayerovce znameho nabrat,
    v tom potkam toyotu ekologickou,
    a v ni sedi svihak.
    Tak mu vesele pokynu
    a on si rika kdo to je?
    Bylo to asi tim,ze jsem jel v peugeotu
    a on je u me zvykli na bmw....
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  12:06

Ron
    Jo a ještě k tomu jejich "hyundaééé", jak my moderní šoféři z Valašska říkáme:
    "Hjundaj - nároky sundaj..."
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  12:00

« Re: Prius Camping

Co to je, ekologická kadibudka nově v příplatkové výbavě Priusu, že by KAKAEKOMOBIL...? >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.01.12  11:28

« Prius Camping

Šviháku, otevírají se před vaší rodinou netušené obzory!!!!! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.01.12  11:19

Jo jo, brouk má málo dveří..... >:D Vždyť ty jsi moje dcery zažil Šviháku,....... každé nastupování a vystupování bych je musel zabít! >:D Kromě toho z brouka nijak odvařenej nejsem, přijde mi že si moc "hraje" na alternativu. Ale hlavně už jsme nákup odložili na léto, nebo za rok, kdo moji poznámku přehlédl v matrixu, tak znovu......Už NEMUSÍM..... :-) Ale za případné nápady a podněty jsem vděčný, takže klidně navrhujte dál....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  11:06

Mně se Panamera designově moc nelíbí, ale je pravda, že když tak určitě raději v nějakém tmavém laku.
    U nás teď zase mají tři profláklí místní pytlíci bílé Panamery a předtím zas měli tři černé Audi S8, a to se na tom spolu nijak nedomlouvají..., prostě trend bílé k nim přišel asi nějak opožděně a zrovna Panameře bílá moc nesluší, dělá ji ještě "obludnější"...

Brouk má pro Poustníka málo dveří...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  11:00

Ron
    Poslal jsem nejdřív jeden příspěvek dvakrát a hned potom se zrodil ten plán na jasnovideckou editaci. Dal jsem to tam hned po vašich reakcích, ale nikdo si toho hned nevšiml.. ;-)

Zdokonalovat dokonalé umí právě a jen VW, proto jim stačí facelift místo nové generace, u Das Auto prostě nic není nemožné.... >:-[]

Já si toho taky všiml už dřív, ale ještě nikdy jsem si nevšiml, že by to systém už přehodil u všech včerejších a přitom jeden včerejší z nich vynechal...? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.01.12  08:14

Kdybych ted mohl koupit cokoli, tak Porsche Panamera Hybrid.
    Panamera zraje. Myslim, ze ji slusi tmavsi barvy a svetle interiery.

Poustniku, ty jsi takovej trosku blazen, co takhle novej VW brouk?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.01.12  01:57

WL: I ty jeden! Tak ty si ty prázdné přéspěvky občas vkládáš pro zpětnou editaci za pár dní! Tak jestli jsi tohle plánoval, tak dobré >:D :yes:
    Dle správné logiky, že dokonalé nelze zdokonalovat, čili stupňovat, je Renault Megane v každé generaci dokonalý, proto v další nepotřebuje zdokonalovat, jak nějaký stále nedokonalý Golf >:-[]

To sis toho všiml "brzy", že systém často příspěvky z předešlého dne přehodí na "včera" někdy nad ránem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  01:36

Nevíte někdo jak je možné, že včerejší příspěvek Kubasse pod fotosoutěží, to píše teď v 1:36 jako dnešní z 02:32? Že by auto.cz byl web kde dnes, znamená včera? (Přitom v této diskusi je označené časově dobře, takže chyba celého systému to není.)

"dnes 02:32 Kubass
    Tak to už jsme tři, to stačí..."
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  01:29

Naopak, já jen zdokonaluji dokonalé, tak jak to dělají u VW s Das Auto... a jinde to zase naopak vedou ode zdi ke zdi. :-O >:D

P.S. Ale vzhledem k tomu, že tvůj svět je hlavně Francie, tak máš skoro pravdu (s tím Renaultem)... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  01:24

w-a
    Ale zrovna ta z 21:37 stála za to, ne? ;-) >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…