Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
welder1 28.01.12 22:17
« Re: Leden, sporťák a jedem!
To já dnes zažij nejhorší jízdu co jsem kdy zažil,jeli jsme koupit synovi stěně,a posledních 13km bylo na neudržovaných silnicích kde byl jen led pokrytých sněhem po celé šířce a bohužel i délce,takže jízda jen na jednotku a s lehkým brzděním,hrůza a děs.Jeli jsme to přes půl hodiny,ale výsledek stál za to,Tomík brečel radostí..
Dylan:Pořád je to jen Fiat,a kvalita tam nikdy nebyla a to ani za ty peníze co stojí.. -
Martin911Turbo 25.01.12 15:00
« Re: 911 plany do budoucna
Nejlepší je samozřejmě originál 356, ale cen jsou závratné a hlavně udržet ji v top stavu zde v ČR je trochu kumšt, to tak auto ladit v rajchu
Replik je dost, nejlepší bodykity ať 356 nebo 550 spydera jsou dle mě z UK, většina samozřejmě postavená na podvozku klasickýho brouka z replikama budíků, sedaček,... z 356, 550

Najel jsem skoro třista kilometrů Českým Středohořím , provoz byl mírný a báječně jsem si to užil. Dnes si ode mě i ten Ford vyslechl nějakou tu pochvalu, nejenom jízlivé poznámky... >:-[] Užil jsem si za celej leden spěchu a stresu až nad hlavu, tak dnes jsem si to vynahradil a psychicky si opravdu odpočinul. Už aby bylo jaro. :yes: