Porsche 911 (švihák lázeňský)
Ondřej Šámal 01.02.12 07:30
« Re: tablet
Tak to je jasná volba ;-) Kdybych si mohl trochu rýpnout, tak napíšu, že Samsung je vlastně "jen" okopírovaný iPad, což ale neznamená nic špatného >:D Je pravda, že Android nabízí mnohem více aplikací zdarma, iTunes od Apple ale zase nabízí mnohem větší množství aplikací celkově, které většinou stojí pár korun, takže ten rozdíl zas není nijak markantní. Každopádně Samsung je skvělá volba, pokud jste "samsungová" rodina, není lepší volby :yes: -
Ondřej Šámal 01.02.12 06:30
« Re: tablet
Samsung není vůbec špatná volba, ještě bych zmínil iPad od Apple, který je v této oblasti špička (právě iPad "nakopl" zájem o tablety). Pokud ale plánuješ, že ti tablet plně nahradí notebook, tak se obávám, že tomu tak nebude. Na prohlížení fotek, netu, filmů apod. je to sice výborná věc, ale pokud na něm plánuješ i pracovat, tak se z toho za chvilku zblázníš (v tomhle prostě klasický notebook nic nepřekoná). -
Dylan McKay 31.01.12 23:20
« tablet
Prodal jsem své Ferrari (Acer) a rozhodl se pro nákup tabletu. Obešel jsem několik prodejen, a kupodivu nejvíce doporučují tablet Samsung 10.1. Tak nevím, jestli se nejdříve nezeptat místních borců, protože tady se dozvíme i kdo zastřelil Kennedyho... ;-) -
woody-alien 30.01.12 09:49
« Re: 911 plany do budoucna
welder: Když jsme u těch Passatů. Včera při mojí plavbě krajinou mi to jeden Passaťák poblíž Hoštky na Mělnicku šoupnul dost krutě z vedlejší. Nejspíš přecenil jízdní vlastnosti Das Auta a hlavně zpomalení v prudké pravotočivé zatáčce. ;-) Viděl jsem ho ale dostatečně, abych si všimnul, že mi nehodlá dát přednost a prostě jsem zpomalil. A představ si, ten šofér se mi posunkem a následně i blinkrama omluvil, já to dálkovejma přijmul a pak jsme asi tři kilometry jeli pospolu po klikatý okresce a trochu prohnali auta. Když pak v Hoštce uhnul mezi baráky, ještě na mě zablikal a byla pohoda. Nejhorší nejsou ani tak jezdci Passatů nebo Octavií, nejhorší jsou prostě blbci, a vůbec nejhorší je, když se dva blbci sejdou. ;-) >:D -
woody-alien 29.01.12 21:24
« Už aby bylo jaro
Ale dneska bylo krásně. A to až tak, že jsem se po obědě sebral, vzal Mondeo a skoro do šesti do večera se jen tak vozil. Jak by (možná) řekl Forrest Gump : "Když jsem se chtěl kochat, kochal jsem se, když jsem chtěl předjíždět, předjížděl jsem..." >:D
Najel jsem skoro třista kilometrů Českým Středohořím , provoz byl mírný a báječně jsem si to užil. Dnes si ode mě i ten Ford vyslechl nějakou tu pochvalu, nejenom jízlivé poznámky... >:-[] Užil jsem si za celej leden spěchu a stresu až nad hlavu, tak dnes jsem si to vynahradil a psychicky si opravdu odpočinul. Už aby bylo jaro. :yes: -
welder1 28.01.12 22:17
« Re: Leden, sporťák a jedem!
To já dnes zažij nejhorší jízdu co jsem kdy zažil,jeli jsme koupit synovi stěně,a posledních 13km bylo na neudržovaných silnicích kde byl jen led pokrytých sněhem po celé šířce a bohužel i délce,takže jízda jen na jednotku a s lehkým brzděním,hrůza a děs.Jeli jsme to přes půl hodiny,ale výsledek stál za to,Tomík brečel radostí..
Dylan:Pořád je to jen Fiat,a kvalita tam nikdy nebyla a to ani za ty peníze co stojí..