Porsche 911 (švihák lázeňský)
white label 01.02.12 12:37
« Re: tablet
Těch možností je dnes víc než jen dvě, výborně hodnocený je Asus EEE Pad transformer Prime! (i když tu značku zrovna nemusím), a hodně zajímavá je i alternativa v podobě BlackBerry PlayBook (ten má i Martin911 a nejen pro jeho kompaktnost o něm uvažujeme taky), samozřejmě jako vždy záleží na osobních preferencích. -
Ondřej Šámal 01.02.12 11:30
« Re: tablet
Záleží na preferencích, já bych šel do iPadu (počkal bych si na trojku, která by měla vyjít během pár měsíců). S Applem mám jen ty nejlepší zkušenosti, co se týče tabletů, je iPad asi nejpropracovanější, iTunes má nejvíce aplikací, navíc Apple je v posledních letech průkopníkem v mnoha oblastech (smartphony, tablety, operační systémy), ostatní firmy ho pořád jen dohánějí. -
Dylan McKay 01.02.12 09:26
« Re: tablet
Presne tak, v posteli mi notebook zahrival kulky, a mnohem vic jsem uzival Samsung S2 jako prave ted. Ferrari uz putuje k novemu majiteli. U tabletu se mi libi, ze je vzdy k dispozici a nenabiha tak jako notebook. Ale samozrejme ocekavam vice uzivatelu, kteri poradi jestli Samsung nebo Apple... -
NoSwear 01.02.12 09:16
« Re: tablet
Dylane to záleží jestli ti u iPhone vadilo iTunes ;-) Pokud ne, tak bych se asi přiklonil k iPadu, ta omezenost atd již není tak hrozná a většina aplikací, které nemají free alternativu stejně stojí kolem dolaru. Má plynulejší chod , takže to je super při scrollování na internetu nebo právě při prohlížení obrázků :-) Na druhou stranu vše se do toho "musí" nahrávat přes iTunes, což chápu, že mnoho lidí obtěžuje >:D Jinak Samsung je bezesporu otevřenější a základna aplikací zdarma je větší ;-) A pokud ti v prodejně zaručí, že ti opravdu dobře poběží s TV tak proč ne :yes: Nicméně po tom, co jsem iPad pul roku využíval bych tablet moc nedoporučoval a raději bych se koukl po něčem jako je 11" MacBook Air :-) Je pouze jediná vlastnost, v které (dle mých zkušeností) mají tablety výhodu a tou je surfování v posteli ... Jsou lépe ovladatelné 1 rukou a nezahřejí se ani v peřině >:D