Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 14.11.14 15:36
« Re: Omluva
ja nerozumiem výbavám v octáviach, našiel som na internete 2013 ku trojkovu octáviu, biela, samozrejme zrkadlá a kľučky čierne, no cena 260 000 KČ, predával to nejaký škoda salón, nehavarovaná, cebia certifikát, obzeral som si inzerát dookola čo môže byť príčina a potom to prišlo, octávia ktorá nemala ani len klímu >:D nevedel som, že dnes sa ešte nejaké autá predávajú bez toho -
Brandon Walsh 14.11.14 09:38
« Re: Omluva
dylan ja som šiel včera 760 km v octavii s nájazdom 312 000 km >:-[] motor 1,9 tdi 81 kw do 180 km/h zrýchluje (samozrejme, že tachometer premeriava oproti gps o zanedbateľných 11 km/h), potom je to už vzhľadom na vek životu nebezpečné, no najviac sa mi páči priemerná spotreba, po celú cestu 5,6 l/ 100 km nezáležalo či sa ide 80 alebo 180 menil sa iba dojazd >:D -
Dylan McKay 04.11.14 08:00
« Omluva
Promiňte mi, že se schovávám před světem, je mi úplně do pláče, nemám pomyšlení ani na milování a spím s přikrytou hlavou. Řídím totiž naftovou škodovku! >:D
V servisu mi trošku poničili šestého Priuse a na 3 dny mi půjčili Fabii. Jako nic proti takovým autům, ale jak tenhle sr.áč může v českých testech porážet konkurenci? :-| -
white label 13.10.14 14:19
Čaute
No, to je možné, ale za slunečného počasí dělá (naopak nepříjemný) "skleníkový efekt" a z hlediska těžiště přidává hmotnost na nejméně vhodném místě. Když k tomu přidám cenu, nutnou údržbu (čištění/leštění z vnitřní strany) a fakt, že na budku bych se s tím dostat určitě nechtěl, vychází mi celkově docela jasné NE, zvlášť pokud se přes ní nedá aspoň větrat. -
Dylan McKay 17.09.14 07:00
« Re: Brandone!
Takže Toledo. To jezdí vedle Priuse jako taxi v Barceloně, takže je oblíbené. Už třetí Seat. Druhý Milan Brandon z Mariánek má druhého Seata. Brandoni jsou nějak zaměřený... ;-)
Já čekám na zprávu z Peugeotu, jestli jejich 508 RXH (hybrid) může tahat vlek. Jestli nebudeme muset vyměnit auto, protože si dělám papíry na loď ;-) -
Brandon Walsh 17.09.14 06:33
« Re: Brandone!
skoro som ti uz nemal co fotit >:-[] kelly isla spat o pol 10 tak reku co budem robit, pridem do garaze, poobzeram sa ci som vobec schopny z nej vyjst kvoli susedovmu amaroku a prichadzam na mokre cesty posiate hmlou, ideme ideme .... a zrazu treba prudko brzdit, toledo ma predny kotuc mensi ako leon mal zadny co som nevedel, taktiez motorik nema ziadnu vahu, ktora by tlacila predok k ceste, no ale zvladlo sa to a auto dostalo hodnost mestskeho priblizovadla >:-[]
mam asi dar krstit nove auta, leon tiez nemal este znacky a stretli sme dodavku obehujucu v nepriehladnej zakrute >:D