Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 06.02.12  14:42

« Re: tablet

Tak nic není dokonalé ani usa raketoplán >:D
    Zase na druhou stranu kdyby QNX nepužívalo VW, tak by mě zajímlo o kolik % by měli nižší výrobu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.02.12  05:53

Autentický záznam:
    "Mejdej mejdej, nelze nahrát přistávací aplikaci, mejdej mejdej, není tu signá..." gr gr chr buuuuuuum šššš....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.02.12  23:53

Tam bylo určitě něco od Applu a zrovna v tu nejnevhodnější chvíli jim vypadl iTunes... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.02.12  23:02

Aha, ve vesmírných lodích, Challenger a Columbia měly asi nějakej virus... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 05.02.12  22:20

mladá si pořídila nejlepší současný Sony Ericsson ARC S taky s Androidem a je celkem spokojená, já fandím BlackBerry že s novým systémem co je v tabletu Playbook (QNX) prorazí i do telefonu, protože ten systém je tak kvalitní a stabilní (aby ne když je na vesmírných lodích, na top výrobních linkách,...) že je škoda jej nevyužít.
    Android pokud se najde a dá se správnou cestou tak má budoucnost, zatím tápe
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.02.12  21:01

Každý si chválí to své. Já nedám dopustit na Samsung S2, je rychlej a přehlednej, teď už mu jen pořídit většího brášku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 05.02.12  20:32

Poslední Nokie co se mi líbila byla E72, bohužel to co Nokia provedlase Symbianem je fakt děs. Symbian jsem používal od první Nokie co jej měla (Nokia7650 mám ji ještě v šuplíku) systém na svou dobu byl perfektní, ale postupem let totálně zaspal...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 05.02.12  19:29

Martin911Turbo. :Myslím,že to je poslední Nokia co jsem si Koupil,i když zatím si stěžovat nemohu.Jsem s ní spokojený,protože zvládne co potřebuji..Ale je to jen zatím.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.02.12  15:50

« Re: jejda!

To myslíš krávu od Polákové, nebo Bena K.? :-O
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.02.12  14:01

« jejda!

Malej chtěl na počítači pustit Krtečka, tak jsem mu ho pustil a šel pryč. Po chvilce slyším divné věci: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.02.12  13:58

Od Samsungu se dnes všichni učí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 05.02.12  13:45

Šáhni po BlackBerry, zde je plno telefonů už za malý peníz z hw klávesnicí, plná podpora emailu, webu, kancelářské aplikace, rychlý a přehledný os, perfektní výdrž baterie
    Já jsem byl 10 let velkým fandem Nokie, ale Nokia zaspala totálně dobu a to co předvádí jsou jen křeče...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 05.02.12  12:53

Koukám,že jsem trochu zaostalý,když používám Nokii E52.Ale chtěl jsem telefon s klasickou klávesnicí,a dnes už moc velký výběr podobných mobilů není.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.02.12  16:05

Dnes jsem vyzkoušel jak iPad tak Galaxy Tab. Musím říct, že mi Android vyhovuje víc. Ještě tomu dám tak týden, ať se neunáhlím...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.02.12  08:37

Jsou prostě krajiny, kde je diktátor sakra třeba...
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 02.02.12  09:12

Další důkaz toho, že někteří lidé jsou na evolučním žebříčku ještě hluboko pod zvířaty (kterým se tímto omlouvám za srovnání) :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.12  08:58

Někteří tzv. "fanoušci" jsou nekonečně primitivní (jediné co na ně platí je velký bič a malý dvůr)
    a v sev. Africe je teď jejich koncentrace nebezpečně vysoká... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  21:29

Takze Samsung... ;-)

Koukam, ze fotbal je nebezpecnejsi nez lod: [odkaz] jeste ze jsem tam uz byl, ted uz nikdy vice... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  21:26

Na tu novou 10" verzi jsem docela zvědavý...
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 01.02.12  21:13

Mám BlackBerry Playbook 32GB 7" a max spokojenost, teď na jaře vyjde i verze se slotem na simkartu s podporou 3G a na konci května i nový 10" ještě více nabušený Playbook s designem jako má telefon Porsche Design P9981
    Kromě BB bych koupil iPAD asi už trojku co vyjde i přes uzavřenost systému a vir jménem iTunes, Samsung má dobrý hw ale android má stále co dohánět ještě...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…