Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Martin911Turbo 05.02.12 22:20
« Re: tablet
mladá si pořídila nejlepší současný Sony Ericsson ARC S taky s Androidem a je celkem spokojená, já fandím BlackBerry že s novým systémem co je v tabletu Playbook (QNX) prorazí i do telefonu, protože ten systém je tak kvalitní a stabilní (aby ne když je na vesmírných lodích, na top výrobních linkách,...) že je škoda jej nevyužít.
Android pokud se najde a dá se správnou cestou tak má budoucnost, zatím tápe -
Martin911Turbo 05.02.12 20:32
Poslední Nokie co se mi líbila byla E72, bohužel to co Nokia provedlase Symbianem je fakt děs. Symbian jsem používal od první Nokie co jej měla (Nokia7650 mám ji ještě v šuplíku) systém na svou dobu byl perfektní, ale postupem let totálně zaspal... -
Martin911Turbo 05.02.12 13:45
Šáhni po BlackBerry, zde je plno telefonů už za malý peníz z hw klávesnicí, plná podpora emailu, webu, kancelářské aplikace, rychlý a přehledný os, perfektní výdrž baterie
Já jsem byl 10 let velkým fandem Nokie, ale Nokia zaspala totálně dobu a to co předvádí jsou jen křeče... -
Martin911Turbo 01.02.12 21:13
Mám BlackBerry Playbook 32GB 7" a max spokojenost, teď na jaře vyjde i verze se slotem na simkartu s podporou 3G a na konci května i nový 10" ještě více nabušený Playbook s designem jako má telefon Porsche Design P9981
Kromě BB bych koupil iPAD asi už trojku co vyjde i přes uzavřenost systému a vir jménem iTunes, Samsung má dobrý hw ale android má stále co dohánět ještě...

Zase na druhou stranu kdyby QNX nepužívalo VW, tak by mě zajímlo o kolik % by měli nižší výrobu ;-)