Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 06.02.12 19:26
« Re: tablet
White Label: Ono všichni tu pomlouváte iTunes, ale zatím jsem tu nečetl stížnost na iTunes od člověka, co má MacBook ;-) Já bych si NIKDY , ale opravdu NIKDY nedal iTunes do win, prostě je to program pro Mac OS X :yes: , ale od doby, co mám Mac Book (nějake 2 roky) si iTunes nemůžu vynachválit a používám ho pro všechnu svoji hudbu (a že jí není málo) , podcasty a i iPhone. Jsem maximálně spokojen ;-) Chyba není v iTunes, je v tom, že Microsoft a Apple jsou prostě konkurenti :-) -
Martin911Turbo 05.02.12 22:20
mladá si pořídila nejlepší současný Sony Ericsson ARC S taky s Androidem a je celkem spokojená, já fandím BlackBerry že s novým systémem co je v tabletu Playbook (QNX) prorazí i do telefonu, protože ten systém je tak kvalitní a stabilní (aby ne když je na vesmírných lodích, na top výrobních linkách,...) že je škoda jej nevyužít.
Android pokud se najde a dá se správnou cestou tak má budoucnost, zatím tápe -
Martin911Turbo 05.02.12 20:32
Poslední Nokie co se mi líbila byla E72, bohužel to co Nokia provedlase Symbianem je fakt děs. Symbian jsem používal od první Nokie co jej měla (Nokia7650 mám ji ještě v šuplíku) systém na svou dobu byl perfektní, ale postupem let totálně zaspal... -
Martin911Turbo 05.02.12 13:45
Šáhni po BlackBerry, zde je plno telefonů už za malý peníz z hw klávesnicí, plná podpora emailu, webu, kancelářské aplikace, rychlý a přehledný os, perfektní výdrž baterie
Já jsem byl 10 let velkým fandem Nokie, ale Nokia zaspala totálně dobu a to co předvádí jsou jen křeče...