Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dundee 07.02.12 11:05
« Re: tablet
Já bych si teda tablet jako takový asi stejně nekoupil >:D a když už tak by to byl iPad .. >:D když řikáš že máš Samsungovou domácnost tak by to spolu mohlo hezky fungovat .. Už by jsme konečně mohli dát nějaký ten zimní sraz a já ti rozmluvím ten tvůj Samsung >:D >:D -
Dundee 07.02.12 00:13
Souhlasím s NoSwearem .. MacBooku mám 4-tý a nikdy sem si na iTunes nestěžoval pro mě je to pro organizaci hudby a všeho okolo nejlepší program. Chápu kadžému se zamlouvá něco jiného. A to že je iPhone "závislý" na iTunes už není taková pravda. Vytvořím si playlisty které si pak jedním kliknutím nahraju do telefonu přes kabel/wifi a jsem spokojený. Veškeré důležité data kalendáře, fotky, kontakty a celkové nastavení telefonu jsou na cloudu pod apple id. Zrovna včera jsem měnil iPhone stačilo pouze dát synchronizaci z poslední zálohy a ani jsem nepoznal který je který veškeré data včetně sms, posledních volaných čísel atd jsou v druhém telefonu. Přiznám se že nevím jak to chodí u jiného telefonu ale já sem naprosto spokojený jak s iTunes tak s celkovým systémem Applu. Samozřejmě nikomu nenutím že iTunes a iPhone a celkově Apple jsou nejlepší na světě také mají své chyby. :-) -
NoSwear 06.02.12 19:26
White Label: Ono všichni tu pomlouváte iTunes, ale zatím jsem tu nečetl stížnost na iTunes od člověka, co má MacBook ;-) Já bych si NIKDY , ale opravdu NIKDY nedal iTunes do win, prostě je to program pro Mac OS X :yes: , ale od doby, co mám Mac Book (nějake 2 roky) si iTunes nemůžu vynachválit a používám ho pro všechnu svoji hudbu (a že jí není málo) , podcasty a i iPhone. Jsem maximálně spokojen ;-) Chyba není v iTunes, je v tom, že Microsoft a Apple jsou prostě konkurenti :-)