Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.03.12  19:16

« Re: 911 991

Prius ale i 911tka dostaly novou samolepku: [odkaz]
    Kdyby někdo chtěl, stačí napsat, nechal jsem si je vyrobit...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.03.12  14:59

Ty jseš teda zlej... ale tvoje mínus, beztak bys dostal nějaký dáreček jako věrný klient a tak máš nic >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.03.12  14:43

Tak jsem v ní dnes seděl, je to krása. 991 se povedla!

Přišla slečna od Porsche, před vchodem stál Red Baron, a ptala se: "To auto máte od nás?" Odpověděl jsem: "Ne, naštěstí ne, ale bohužel jsem u vás jednou servisoval." Zrudla, zamumlala a zmizela... >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.03.12  06:28

« 911 991

Tolik jsem se tomu bránil, nechtěl jsem se na ni jet podívat, až mě ta kráska včera předjela! No, je to nádhera! Dnes vyndám tu svoji, a se synkem se pojedeme podívat do Porsche. Kurvadrát!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.03.12  20:49

« Re: hopla!

Ferrari [Hundeé] Coupé se povedl! 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.03.12  20:36

« hopla!

Dnes jsem potkal dvě zajímavý káry.
    Nadupanej Peugeot: [odkaz]
    Hustý Ferrari: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 11.03.12  18:43

« Re: 3 hodiny slasti

Před týdnem jsem vyzvedl Mondeo ze servisu,a projíždím se hrozně rád,ale 911,to je jiná jízda...Na samet to není,ale doba kdy vyjdou lidé do ulic je podle mne blízká..
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.03.12  09:27

« 3 hodiny slasti

Včera jsem projel 911tku. Jezdil bych snad až do večera, ale potom mě do garáže zahnal déšť.

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.03.12  09:23

« Re: Ahoj maczáci

Starosti má teď hodně lidí. Je čas na revoluci, ale sametem si tak akorát vytřít pr.del...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 04.03.12  12:00

Já tu nejsem skoro vůbec,není čas,buď mi zaměstnává barák,nebo mám starosti,a tím pádem není ani chuť na net.. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.03.12  12:10

Tak dej vedet, i MoDo zavzpomina na racery! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 01.03.12  09:34

Ahoj Petře,
    jo ještě si na to trochu pamatuju....... :-)
    Ale co vim, tak to bylo někde kolem příspěvku číslo 30, 40 tisíc u toho velkýho stříbrnýho "Anglána"
    Jinak koncem března bych mohl zaskakovat na 2 směny na MODU, tak zavzpomínám!!
    Pozdrav ženu, měj se, zatim čus Hans
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.03.12  08:06

Jů, ty už jsi zase chtěl přijet na párty, co? :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.02.12  22:36

Hulící kamarády??? :-O
    Myslíš jako přímo aktivní "teplomety"... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.02.12  21:38

Horways mel hulici kamarady, tak je asi vysmatej... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.02.12  17:12

stary dobry zabijak casu macz >:D mimochodom vie niekto co sa stalo s horwaysom ? ten tu nebol roky
    dylan ten prispevok mi nechaj momentalne mam svojich cez 8300 ja to nejak dozeniem a bude to dvojity zasah >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.02.12  15:25

Ahoj,
    já jsem tady skoro furt, kor teď poslední dobou, na intru se nudím, do posilky jít nemůžu.. Ovšem není co sem napsat >:D Ale spíš čtu recenze.

Jó to bejvávaly časy, 1000příspěvků bez mrknutí oka, člověk nestíhal odepisovat... :-) :-)

Mimochodem, pěkný obrazy ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.02.12  14:29

« Ahoj maczáci

Kdo dá příspěvek číslo 8888, tak bude mít obrovské štěstí. Osmička je v Číně symbol bohatství.

Kysky tady skoro není, Horways vůbec ne, tak má šanci každý... ;-)

(jo, to bejvaly časy, pamatujete?)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 27.02.12  11:14

« Re: malování

Ahoj všichni :-) moc pěkný obrázky Petře ;-) kdyby jste někdo měl zájem přijeďte protáhnout svoje autíčka 9.4 do Vysokého mýta :-) zde je bližší info

BENZÍNOVÉ VELIKONOCE!!
    Apex Motors TRACKDAY
    presented by Autíčkář.cz
    Pomlázky, vajíčka a zajíčci. Není to už trochu nuda? Co takhle oslavit velikonoce pořádně, vůní spáleného benzínu, kouřem z hořících pneumatik a půlotáčkou kontra? Půjčovna sportovních vozů Apex Motors ve spolupráci s magazínem pro benzínové hlavy Autíčkář.cz vás zvou na letošní první okruhové jízdy pro veřejnost na českých okruzích.
    Přijeďte s námi na velikonoční pondělí (9. dubna 2012) na okruh ve Vysokém Mýtě a čeká na vás celých deset hodin okruhového ježdění. Ano, okruh bude otevřen od 8:00 až do 18:00, bez omezení počtu odjetých kol, a to celé od 1 000 Kč (v případě předchozí registrace a zaplacení zálohy). A pokud se přihlásíte a složíte zálohu do neděle 4. března, čeká vás bonus v podobě slevy na 800 Kč. Bez předchozí registrace bude cena za celodenní ježdění 1 300 Kč.
    Nemáte čím jezdit, nebo si prostě chcete dopřát ještě výjimečnější zážitek? Potom je tu pro vás naše Ring Taxi. Čekají na vás opravdové lahůdky na čtyřech kolech: raritní Porsche 911 GT3 RS 4.0, jeden z nejdiskutovanějších supersportů současnosti. Caterham CSR200, aneb vrchol desítek let vývoje slavného Lotusu Seven. Závodní speciál Radical SR4 a v neposlední řadě také závodní BMW M3 E36 v úpravě pro driftování, se kterou vás bokem povozí mistr ČR v driftu 2011.
    KDE: Okruh Vysoké Mýto KDY: Velikonoční pondělí 9. 4. 2012 8:00 – 18:00 ZA KOLIK: 800 Kč (do 4. 3.)/1 000 Kč (do 8. 4.)/1 300 Kč (na místě)
    Registrujte se: www.apexmotors.cz/trackday/ a www.apexmotors.cz/taxi/
    Nejčerstvější informace najdete na www.autickar.cz a facebooku Temple of Speed
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.02.12  23:04

« Re: malování

Otíka? Přece zip, to dá rozum... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…