Porsche 911 (švihák lázeňský)
Thomasino 01.05.12 20:42
« Re: Peugeot RCZ
Divnej a dlouhej čumák, divnej zadek, pěkná střecha.. Na Pažouta celkem slušný, dobrý motory, ale posazení kol mohlo být více do rohů a čumák měl být hezčí.. A řízení prý taky není zdaleka tak zajímavý jako třeba u Scirocca.. Pokud nějakou designovku, to už raději TT, Mini nebo Brouka ;-) Nebo už raději Alfu Julietu.. -
Thomasino 30.04.12 20:55
« Re: SRAZ v sobotu 5.5. v 5 hod v Brně
Ta barva toho GT-R je super !! :yes: To se ti Jane P. povedlo ;-) :yes:
A kde je spousta fotek a nějaké bližší info jak to probíhalo, jaké to bylo, o co jsme přišli apod??
Připomínám srázek v sobotu 5.5. v 5 hod v Brně u Campusu po srazu KSA:
Místo srazu: na parkovišti u nákupního centra Campus v Brně Bohunicích, ulice Akademická, naproti vysoké červené budovy (Moravský zemský archív v Brně). Už jsme tam měli sraz před dvěma lety. GPS: 16.5641°E, 49.1756°N.
Na okruhu bude od rána velký sraz Klubu sportovních aut, kde budou k vidění ty nejlepší supersporsty a spousta lidí se na ně přijede podívat. Takže odpoledne po páté se můžeme potkat nedaleko okruhu, seznámit se osobně s těmi, které známe jen virtuálně, případně pak zajít někam posedět do hospůdky.
Alejandro 29.04.12 09:20
« Re: SRAZ JE DNES!
Prý jsou na cestě profi fotky, ale budou trochu později, musí se ještě zpracovat. Hned jak budou k dispozici, hodím sem odkaz! Také prý někdo natáčel i nějaké video ve stylu reportáže - to jsem zvědavej. Sraz hodnotím tak 6/10 ... byl to trochu chaos. :-)