Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.12  20:42

« Re: Peugeot RCZ

Divnej a dlouhej čumák, divnej zadek, pěkná střecha.. Na Pažouta celkem slušný, dobrý motory, ale posazení kol mohlo být více do rohů a čumák měl být hezčí.. A řízení prý taky není zdaleka tak zajímavý jako třeba u Scirocca.. Pokud nějakou designovku, to už raději TT, Mini nebo Brouka ;-) Nebo už raději Alfu Julietu..
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.12  19:50

« Peugeot RCZ

Co říkáte na RCZ? Dnes jsem si tu designovku detailně prohlédl, a docela dost dobrý! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Alejandro

Alejandro 30.04.12  22:27

« Re: SRAZ v sobotu 5.5. v 5 hod v Brně

Stále čekám na fotky i video, hned jak něco bude, hodím to do diskuze. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.04.12  20:55

« Re: SRAZ v sobotu 5.5. v 5 hod v Brně

Ta barva toho GT-R je super !! :yes: To se ti Jane P. povedlo ;-) :yes:

A kde je spousta fotek a nějaké bližší info jak to probíhalo, jaké to bylo, o co jsme přišli apod??

Připomínám srázek v sobotu 5.5. v 5 hod v Brně u Campusu po srazu KSA:

Místo srazu: na parkovišti u nákupního centra Campus v Brně Bohunicích, ulice Akademická, naproti vysoké červené budovy (Moravský zemský archív v Brně). Už jsme tam měli sraz před dvěma lety. GPS: 16.5641°E, 49.1756°N.

[odkaz]
    [odkaz]

Na okruhu bude od rána velký sraz Klubu sportovních aut, kde budou k vidění ty nejlepší supersporsty a spousta lidí se na ně přijede podívat. Takže odpoledne po páté se můžeme potkat nedaleko okruhu, seznámit se osobně s těmi, které známe jen virtuálně, případně pak zajít někam posedět do hospůdky.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.12  07:19

« Re: SRAZ JE DNES!

Druhá fotka: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.04.12  17:51

« Re: SRAZ

Vzal jsem si kapesné 100 Kč, koupil jsem si kolu a tatranku, a za zbytek jsem si chtěl půjčit Ferrari. Ale to vždycky přijelo a zase odjelo. Takže nic.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.04.12  17:18

« Re: SRAZ

dylan hod nejake zazitky ? soferoval si nieco pozicane ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.04.12  16:48

OK ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Alejandro

Alejandro 29.04.12  15:51

Jen jsem udělal pár fotek Filipovým foťákem a ten mi zatím ještě nic neposlal.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.04.12  15:43

Ty jsi nefotil?
  • « 00 Reagovat !

foto Alejandro

Alejandro 29.04.12  09:20

Prý jsou na cestě profi fotky, ale budou trochu později, musí se ještě zpracovat. Hned jak budou k dispozici, hodím sem odkaz! Také prý někdo natáčel i nějaké video ve stylu reportáže - to jsem zvědavej. Sraz hodnotím tak 6/10 ... byl to trochu chaos. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.04.12  06:57

To je ta jediná fotka, ale Alejandro fotil tak se určitě pochlubí: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 28.04.12  23:43

děkuju, šviháku, za pochvalu barvy, opravdu se povedla... sraz byl sice trošku východní, ale i tak jsem se pobavil a bylo to fajn. nicméně taky nemám ani jednu fotku :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.04.12  22:42

Teď mi došlo, že mám ze srazu jednu jedinou fotku! Ale někde se fotky od ostatních určitě objeví.

Auta: 4x 911, 5x GT-R, Ferrari, Jaguar XK, 2x X6, X1, nový Cayenne, několik BMW a MB. Chvilku se zdržela i zdařilá replika Cobry.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.04.12  19:58

Líbí se mi jediné GT-R, to tvoje. Neskutečně krásnou barvu jsi mu vymyslel! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 28.04.12  19:47

Petře, přání otcem myšlenky... viz:[odkaz]

bylo by dobré projet se i něčím jiným než tím tvým broukem, dostaneš nadhled a bude lépe...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.04.12  19:37

Na každém srazu poslouchám různé výmluvy a pohádky, i tu jak na ponorce bojovali proti drakovi... ;-)

Snem automobilek je aspoň vyrovnat se 911, ale prostě to nejde... :-)

PS: natočit se dá video jak GT-R dostane nálož od 1203... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 28.04.12  19:03

jako správný porschefil jsi zapomněl podotknout, že řidič gtrka nechal dvojku v omezovači a na trojku jaksi zapomněl. takhle by to mělo být správně: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.04.12  18:55

Jsem zpět ze srazu. Bylo tam hodně aut. Měl jsem radost, že upravená 911 Turbo v kabriu napráskala GT-R, a to hodně nadupanýmu! >:D :yes:

Zajezdil jsem si, popovídal jsem si, dokonce jsem tam potkal kamaráda po 12ti letech.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.04.12  09:20

Tak bohužel nepřijedu, nestíhám :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…