Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.05.12  07:06

« Re: Peugeot RCZ

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  06:45

RCZ je uskutečněný projekt z autosalónu, stejně jako Avantime. Proto se mi líbí.

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  06:23

rcz tema ma nikdy neprestane bavit >:D >:D
    dylan panamera biela, aby sa vynikali plamene ktore nafoliujeme na kapotu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.05.12  23:36

Thomasino: Tys ani nečetl ten ten na tvém milovaném driverswebu, kde RCZ hodnotili lépe než Scirocco, co? :-| A ani ses nedíval s kým ho srovnávají a jehož jméno se T(iše) T(iše) šeptá.
    Že nemáš vkus, to víme dávno. ;-) Převisy ke coupé patří, to není hatchback, čili žádné rodinné auto ani nákupní taška, pokud sis ráčil všimnout ;-)

Máš příležitost se povozit, tak to využij, ale pochybuju, že by ti to něco dalo. Inu víš jak je to s tou apatikou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.05.12  22:19

Jedinej trochu pažout co umí jezdit je Mini Cooper S s motorem od pažouta/bmw ;-) :-) Před tím to byla naposledy dvěstěpětka GTi...
    Ale chápu, že některým se RCZ může líbit, ikdyž k dokonalosti má dost daleko, ty převisy jsou zbytečně velké, ale zase klobouk dolů za tu střechu :-!

P.S.: Matii, nebuď měkouš a kup si Clio RS :-) To je aspoň zajímavej frantík... Nebo Megane RS Cup ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.05.12  22:03

Thomasino: Jen Pažouti a pokud přijedeš, tak i jeden týpek v červeném autě a baloňáku z 80´ >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.05.12  21:57

A budou tam i nějaká auta, nebo jen pažouti? ;-) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.12  21:56

« Re: 8888

8888 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.12  21:56

Panamera spíš tmavá, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.05.12  20:43

matii: Jen R-CZ? Já si jich objednal hned 5:
    208 5P ALLURE 1,6 Hdi 92k - jasná volba novinky, navíc jsem zvědavý, kam se motor posunul proti naší 207, myslím odhlučněním, technicky je stejný
    208 3P ALLURE 1,6 120k - Přímé srovnání s VTi mě láká dlouho
    308 SW ACTIVE 1,6 eHDi 112k STT - Tak abych zabil čas a ten mikro hybrid jsem ještě nejel. A i když se mi to auto vůbec vzhledově nelíbí (myslím kombi), tak přesto má moc vlastností, které mě nutí důkladnější průzkum
    508 SW GT 2.2 HDI 204k AUT6 - Už jsem jel 2,0 HDI, 1,6 THP a tahle se specifickým podvozkem a automatem mi chybí do party. Moc se těším.
    CZ ALLURE 1.6 200k MAN6 - už jsem sice jel, ale přesto musím okusit.

A tady je pozvánka pro ostatní: [odkaz]
    Je to sice jen 20 minut na jedno auto, ale čím více lidí si odzkouší RCZ a 508 GT, tím méně jich tady bude psát nesmysly o neschopných podvozcích Peugeotu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.05.12  20:38

dylan to si tiez myslim, som rad, ze predavas 911 ku a do vtedy zaobstaras bielu panameru na 22 kach chromoch >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.12  16:56

Brandone, já ho ale nechci! >:D

Na tvoji svatbu by se šikla Panamera... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 12.05.12  12:21

Příští týden ho du prubnout na dni Peugeotu ... 20min projížďka, už se nemůžu dočkat.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.05.12  12:02

dnes som ho bol s otcom pozriet, je nadherne a ten posed v interieri to je hadam prve auto na ktorom sme sa obaja zhodli, ze ho chceme >:D 200 konova salonovka za 26 000, na to ako to auto vyzera, ze ma interier komplet v kozi :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.05.12  22:13

« 8888

Můj čínský kamarád mi řekl: "Hoj čao niung sum hamoa gun hean fin um kunda."
    Prostě číslo 8 je v Číně číslo luxusu. Kdo dá 8888 tak bude mít štěstí! :yes:

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.05.12  21:33

« Re: trilobit

Je čas na velkou změnu. Nečas...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 09.05.12  20:12

Už to pánové bylo jednou napsáno, je to pod RR myslím. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.05.12  20:08

911 GT3 RS 4.0 by byl dobrý nástupce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.12  19:27

Zřejmě přišel čas na silnějšího bratříčka... Nebo šviháka tak zblbnul Prius, že sportovní auto už nepotřebuje >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.05.12  19:20

To snad ne, to by byla škoda taková fešná 911 :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…