Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 12.05.12 23:36
« Re: Peugeot RCZ
Thomasino: Tys ani nečetl ten ten na tvém milovaném driverswebu, kde RCZ hodnotili lépe než Scirocco, co? :-| A ani ses nedíval s kým ho srovnávají a jehož jméno se T(iše) T(iše) šeptá.
Že nemáš vkus, to víme dávno. ;-) Převisy ke coupé patří, to není hatchback, čili žádné rodinné auto ani nákupní taška, pokud sis ráčil všimnout ;-)
Máš příležitost se povozit, tak to využij, ale pochybuju, že by ti to něco dalo. Inu víš jak je to s tou apatikou >:-[] -
Thomasino 12.05.12 22:19
Jedinej trochu pažout co umí jezdit je Mini Cooper S s motorem od pažouta/bmw ;-) :-) Před tím to byla naposledy dvěstěpětka GTi...
Ale chápu, že některým se RCZ může líbit, ikdyž k dokonalosti má dost daleko, ty převisy jsou zbytečně velké, ale zase klobouk dolů za tu střechu :-!
P.S.: Matii, nebuď měkouš a kup si Clio RS :-) To je aspoň zajímavej frantík... Nebo Megane RS Cup ;-) -
Ronault. 12.05.12 20:43
matii: Jen R-CZ? Já si jich objednal hned 5:
208 5P ALLURE 1,6 Hdi 92k - jasná volba novinky, navíc jsem zvědavý, kam se motor posunul proti naší 207, myslím odhlučněním, technicky je stejný
208 3P ALLURE 1,6 120k - Přímé srovnání s VTi mě láká dlouho
308 SW ACTIVE 1,6 eHDi 112k STT - Tak abych zabil čas a ten mikro hybrid jsem ještě nejel. A i když se mi to auto vůbec vzhledově nelíbí (myslím kombi), tak přesto má moc vlastností, které mě nutí důkladnější průzkum
508 SW GT 2.2 HDI 204k AUT6 - Už jsem jel 2,0 HDI, 1,6 THP a tahle se specifickým podvozkem a automatem mi chybí do party. Moc se těším.
CZ ALLURE 1.6 200k MAN6 - už jsem sice jel, ale přesto musím okusit.
A tady je pozvánka pro ostatní: [odkaz]
Je to sice jen 20 minut na jedno auto, ale čím více lidí si odzkouší RCZ a 508 GT, tím méně jich tady bude psát nesmysly o neschopných podvozcích Peugeotu :-)