Český trh v únoru 2010: Pořadí značek

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS

• « 00 Reagovat !

foto kuko

kuko 12.03.10  15:43

« Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

za 379tis je teď v akcii Laguna, bože proč si nemůžu koupit auto teď!!!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kuko

kuko 12.03.10  15:37

« Re: Re: Re: Rendlik a syn

jak píše Pogo - nejvíc rostou rozvojové trhy - Čína, Indie a pod. Tam je na tom Renault docela bídně.

Krom toho, podívej se, kolik nových modelů/motorů za poslední 2-3 roky uvedl + kolik jich ještě chystá (+ třeba elektromobily)

Takže ano, jeho prodeje se loni propadly, ale ty investice se nesplatí v průběhu jednoho-dvou let.
  • « 00 Reagovat !

foto jossalito

jossalito 12.03.10  15:30

« Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Někteří tu svou budoucnost mají tedy pěkně "růžovou". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 12.03.10  15:17

"Kia je budoucnost"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 12.03.10  15:15

« Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Přesně tak... 300 litrů za Focuse, to už je dneska kauf a o cenách Renaultu toho víš nejvíc ty ;-) Ty válcujou i Ceeda střední třídou. Ale dneska je každý prodaný auto od pandy po Ferrari úspěch.
  • « 00 Reagovat !

foto velitel-mesta-bugulmy

velitel mesta bugulmy 12.03.10  15:13

« Re: služební octa fabka

Tys asi jeste nove auto nekupoval, co? Vis neco o realnych cenach BMW s priplatky? BMW a Skoda nejsou ve stejne cenove kategorii, proste ne a ne, takze tvoje posledni veta je fakt usmevna. A nestavit mi tu prosim nejaky 118d proti Superbu...
  • « 00 Reagovat !

foto pogo26

pogo26 12.03.10  15:12

« Re: Rendlik a syn

přečti si příspěvek na který reaguješ. Tam máš vysvětlení. Problém Renaultu nejsou nízké ceny v ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 12.03.10  15:11

No asi v tom nějaká akce bude, upřímně řečeno, za těch 370 musí být dnes to auto absolutně neprodejné.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.10  15:11

« Re: Re: Re: služební octa fabka

Tož ogare, nějak mi tam chybí ta sfiňa interpunkca >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pogo26

pogo26 12.03.10  15:09

« Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Jestli si dobře vzpomínám, tak se Focus v únoru prodával pod 300 000,-. A tohle budou asi prodeje za únor.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.10  15:08

« Re: Re: Rendlik a syn

jenže Škodovka pořád velice slušně vydělává a nemá za loňský rok ztrátu v přepočtu 80mld. Kč...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.10  15:07

« Re: Re: služební octa fabka

..co nechápeš ogare..?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pogo26

pogo26 12.03.10  15:03

« Re: Rendlik a syn

Stejnou otázku si můžeš položit i u Škodovky a jejím " dumpingovým " cenám v Evropě. Pak možná zjistíš, že i díky těmto nízkým cenám je Škodovka tam, kde je. Problém Renaultu budou naopak je vysoké evropské ceny a absence v Číně / narozdíl od VW /.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 12.03.10  15:03

« Re: TABULKOVÍ MISTŘI

To Bravwo VW je tu trošku na sílu, VW není moc k čemu gratulovat. Sice se mu podařilo zůstat o 3ks před Renaultem, vzhledem k novým generacím v obou klíčových třídách bych ale čekal lepší výsledek.

Velmi dobře naopak vidím výsledek Fordu. Jistě, z velké míry za něj vděčí laciné krabičce jménem Fusion, ale i Focus na konci generačního cyklu se prodává velmi slušně, a to i přes základní ceníkovou cenu 370.000 za 1.4!
  • « 00 Reagovat !

foto jazva

jazva 12.03.10  14:23

čo sa mi nezdá? >:D nič... len provokujem, veď to poznáš! >:-[]

a čo sa toho týka, že píše za seba, tak na to mám svoj názor už spravený a on ho už niekoľko krát sám potvrdil. NIKDY tu (podľa neho) nepíše vlastné postoje alebo nebodaj to ako sa on správa v skutočnosti... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.10  14:01

« Re: služební octa fabka

:*) týý jóó, přelož mi to do češtiny, pls :-O
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.10  13:59

« Re: Re: Re: Re: Rozdiel

[odkaz]

80mld...
  • « 00 Reagovat !

foto jossalito

jossalito 12.03.10  13:48

Od tebe sem tu nečetl nic hodnotného, jsi mistr v generování chaotických shluků písmen, které nedávají žádný smysl. :-! :no:
  • « 00 Reagovat !

foto jossalito

jossalito 12.03.10  13:48

Já zde GTImu nemůžu nic vytknout, napsal to dobře. Psal za sebe a plně ho chápu. Co se ti tam nezdá?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.10  13:34

« Re: Stručně

To ano, ale já reagoval hlavně na tu tvou první větu, že se u nás Ford(celkově) vrátil kam patří...
    Ano, Fiesta si zatím stále vede v Evropě skvěle a celkově lépe, než nové POLO, ale na nějaké definitivní závěry je podle mě docela brzo, ve srovnání s Fiestou se Polo ještě stále rozjíždí (jak "dlouho" je v Polu třeba 1,2TSI?) a i když Polo možná Fiestu "nepřeskočí", určitě se mu (podle mě) v brzké době ještě mnohem více přiblíží...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…