Český trh v únoru 2010: Pořadí značek
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS
-
kuko 12.03.10 15:37
« Re: Re: Re: Rendlik a syn
jak píše Pogo - nejvíc rostou rozvojové trhy - Čína, Indie a pod. Tam je na tom Renault docela bídně.
Krom toho, podívej se, kolik nových modelů/motorů za poslední 2-3 roky uvedl + kolik jich ještě chystá (+ třeba elektromobily)
Takže ano, jeho prodeje se loni propadly, ale ty investice se nesplatí v průběhu jednoho-dvou let. -
velitel mesta bugulmy 12.03.10 15:13
« Re: služební octa fabka
Tys asi jeste nove auto nekupoval, co? Vis neco o realnych cenach BMW s priplatky? BMW a Skoda nejsou ve stejne cenove kategorii, proste ne a ne, takze tvoje posledni veta je fakt usmevna. A nestavit mi tu prosim nejaky 118d proti Superbu... -
-
Emel 12.03.10 15:03
« Re: TABULKOVÍ MISTŘI
To Bravwo VW je tu trošku na sílu, VW není moc k čemu gratulovat. Sice se mu podařilo zůstat o 3ks před Renaultem, vzhledem k novým generacím v obou klíčových třídách bych ale čekal lepší výsledek.
Velmi dobře naopak vidím výsledek Fordu. Jistě, z velké míry za něj vděčí laciné krabičce jménem Fusion, ale i Focus na konci generačního cyklu se prodává velmi slušně, a to i přes základní ceníkovou cenu 370.000 za 1.4! -
jazva 12.03.10 14:23
« Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
čo sa mi nezdá? >:D nič... len provokujem, veď to poznáš! >:-[]
a čo sa toho týka, že píše za seba, tak na to mám svoj názor už spravený a on ho už niekoľko krát sám potvrdil. NIKDY tu (podľa neho) nepíše vlastné postoje alebo nebodaj to ako sa on správa v skutočnosti... ;-) -
white label 12.03.10 13:34
« Re: Stručně
To ano, ale já reagoval hlavně na tu tvou první větu, že se u nás Ford(celkově) vrátil kam patří...
Ano, Fiesta si zatím stále vede v Evropě skvěle a celkově lépe, než nové POLO, ale na nějaké definitivní závěry je podle mě docela brzo, ve srovnání s Fiestou se Polo ještě stále rozjíždí (jak "dlouho" je v Polu třeba 1,2TSI?) a i když Polo možná Fiestu "nepřeskočí", určitě se mu (podle mě) v brzké době ještě mnohem více přiblíží...