Český trh v únoru 2010: Pořadí značek
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS
Navtech 12.03.10 20:20
« Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Je mi to jasný, ale stejně nechápu 22t eur ve Francii, 20t v Německu a u nás defacto 15t eur. Proč se u nás ten rendl tak podbízí? Aby tu celá síť nekrachla? Vždyť tím i do budoucna ztrácí kredit, ne? Myslím hlavně kategorii laguny. Na haj.zlu jsem koukal na nějakej test v autocaru z 08 a dneska to auto stojí polovinu! -
Franke 12.03.10 19:36
« Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Makej na sobě, piluj jazyky a možná to Ferrari jednou bude. A tím nemyslím v měřítku 1:18 ;-)
Jinak já gratuluji všem, co vůbec něco prodali, protže nyní je to opravdu masakr ... 8-s Loňský rok je slabý odvar toho, co se zatím děje letos!
Za mě bravo všem, co vůbec prodávají -
igor77 12.03.10 18:35
1) VW je stale k cemu gratulovat (-;
fakt je ten, ze tahle skupina brzy ziska globalni pozici No.1 namisto odpadajici toyoty
2) ford u nas dela svy prodeje na podbizeni svym lowcost modelem. a divim se jak muzes psat tak neaktualni info o cene fokusu.
3) bravo RENAULT za dokonaly skrty pres rozpocet korejcum :yes: -
Klaudius 12.03.10 17:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Rozdiel
Odpočítaj od toho investície do vývoja a rozširovania výroby. Kto veľa investuje, jasne že sa v celkových číslach dostane do hlbokého mínusu. O 10-15 % vyššie ceny by neznamenali nič, možno ešte zníženie ziskov, lebo by sa adekvátne znížili predaje. Žiadna tragédia sa nekoná.

Podívej se, kolik lidí kupuje Passat proto... že prostě ostatní také kupují Passat. Na rozdíl v ceně oproti západu ale odpověď nemám.
Krach sítě podle mě nehrozí, prodeje jsou dost vysoké. Zvýšení ceny by pravděpodobně shodilo prodeje o pár set dolů, ale pořád by to bylo v normálních relacích top 5.