Český trh v únoru 2010: Pořadí značek
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS
Emel 12.03.10 22:21
« Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Jasně že je to jen jeden kamínek skládačky. Minulá Laguna se moc dobře nezapsala a nejlepším lékem na to je postavit dobré auto a hodně ho prodat, aby se ta pověst napravila.
Nestačí dělat slušné auto, je potřeba ho dostat do podvědomí lidí... aby když začneš uvažovat o autu v té třídě, napadla tě třeba ta Laguna. O totéž se snaží i reklama... -
Emel 12.03.10 22:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Do hlavy čekému zastoupení nevidím, třeba je to prostě jen bratrovražedný boj mezi jednotlivými prodejci, nebo to mají spočítané... těch možností je spousta.
Citroen drží cenu jakž takž u C5 a drahá je C3 a DS3, ale C5 vnímám jako větší a technologicky složitější auto a C3 hraje na stylovku. A Citroen nemá u nás ani zdaleka prodeje Renaultu... -
Navtech 12.03.10 22:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Teda Emel, sakra... to sis to hodně zjednodušil, resp. ses z toho vysvlíknul, jako had, ne?!
Tak mi neříkej, že by rendl chtěl přetahovat lidi z třídy do třídy, to je jen pár kusů a evidentně to tak nefunguje, protože laguny se i po těch mega slevách prodává pořád stejně, nebo i míň.
Jak píše dole figurka, tak je asi někde chyba, protože ani citroen, což beru, jako alternativu a sestru rendlu, tak se aspoň cenou drží někde na hranici soudnosti. Je to prostě divný a to nemyslím, osobně z nějakýho fandovství, nebo pochlebování. Jen mi to prostě zajímá. -
Emel 12.03.10 20:52
« Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Je důležité, aby se to které auto prodávalo, bylo vidět na silnicích... a pokud je dobré, přivedlo ke značce další lidi.
Podívej se, kolik lidí kupuje Passat proto... že prostě ostatní také kupují Passat. Na rozdíl v ceně oproti západu ale odpověď nemám.
Krach sítě podle mě nehrozí, prodeje jsou dost vysoké. Zvýšení ceny by pravděpodobně shodilo prodeje o pár set dolů, ale pořád by to bylo v normálních relacích top 5. -
Navtech 12.03.10 20:20
« Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Je mi to jasný, ale stejně nechápu 22t eur ve Francii, 20t v Německu a u nás defacto 15t eur. Proč se u nás ten rendl tak podbízí? Aby tu celá síť nekrachla? Vždyť tím i do budoucna ztrácí kredit, ne? Myslím hlavně kategorii laguny. Na haj.zlu jsem koukal na nějakej test v autocaru z 08 a dneska to auto stojí polovinu! -
Franke 12.03.10 19:36
« Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Makej na sobě, piluj jazyky a možná to Ferrari jednou bude. A tím nemyslím v měřítku 1:18 ;-)
Jinak já gratuluji všem, co vůbec něco prodali, protže nyní je to opravdu masakr ... 8-s Loňský rok je slabý odvar toho, co se zatím děje letos!
Za mě bravo všem, co vůbec prodávají