Český trh v únoru 2010: Pořadí značek

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS

• « 00 Reagovat !

foto jossalito

jossalito 12.03.10  23:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Tak dík za radu, uvidím, co z toho zítra vykuchtím. Sójovku sem opomněl, hlavně že sem minulej tejden kupoval dva druhy.

Ale mám to jednoduchý, všichni musí chválit, jinak bych už nikdy nic nevařil. >:-[]

Klobásky jsem taky dnes kupoval, ale nechám si je na zítřejší večer. Dík, dobrou chuť a dobrou noc! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.10  23:44

« Re: TABULKOVÍ MISTŘI

8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 12.03.10  23:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Záleží na masu... Pták není maso. To si nalož do čeno chceš. Z ptáka, jako je kuře, tak jen kejtu bez kosti a podle libosti... Já dávám tak na 6 porcí vykoštěný kejty 8 protlačenejch stroužků česneku, resp. celou palici. Pepř, sůl a pak je to fuk... možná kikoman sojovku, nebo obyč. sojovku... Potopit do oliv. oleje aspoň na den, lépe doigelitovýho pytlíku a promasírovat a nechat do druhýho dne.

Maso... viz: T-bone na blogu. Hovězí na grilu nechat čerstvý a jen pomazat oliv. olejem s bilinkama, nebo i bez nich a ogrilovat. Pak dochutitm podle libosti. Hlavně z prudka, aby se zatáhlo a pak třba dodělat v troubě.

Jdu si pro klobásu, nebo zdechnu...
  • « 00 Reagovat !

foto T613

T613 12.03.10  23:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

moc se bereš vážně
  • « 00 Reagovat !

foto jossalito

jossalito 12.03.10  23:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

>:D :yes:

Když si zase u toho "jídla". Dneska jsem nakládal maso (prase a ptáka) na zítřejší oběd, ale v tomto nejsem moc kreativní, vzal jsem oliv. olej, sůl, nějaký suchý koření (majoránka, tymián, tak nějak dle myho oka) pak česnek, trošku papriky... Nemáš nějakej tip pro příště, co bych měl dodržet? Páč umím snad líp i štrykovat než vařit. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 12.03.10  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Já mám spíš pocit, že jeho manželka drží stávkovou pohotovost s tim trojkastrůlkem plným halušek s brynzou. ;-) Jeho sen - kvedlání v novym scéniku za třistapade je ohrožen.
  • « 00 Reagovat !

foto jossalito

jossalito 12.03.10  22:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Klaudius v poslední době kecá všem a do všeho. Asi ho manželka drží na pěkně krátkým řetězu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 12.03.10  22:49

OK, prodeje nemá, ale na rozdíl (jen z mého pohledu) si pořád zachovává relativně fazónu, jestli mi rozumíš. Vadí mi to podbízení u rendlu a přesto mám pocit, že je mu to k ničemu.
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 12.03.10  22:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

O můj pitný režim se nestarej a zkus se nad tím zamyslet, pokud to dokážeš.
  • « 00 Reagovat !

foto jossalito

jossalito 12.03.10  22:41

Vidím, očividně se staráš více o mne, než o své nejbližší. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Klaudius

Klaudius 12.03.10  22:35

« Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Ešte keby si vedel, čo pletieš.....nepi už toľko.
  • « 00 Reagovat !

foto Klaudius

Klaudius 12.03.10  22:34

ja nežijem pre seba kámo
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 12.03.10  22:21

« Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Jasně že je to jen jeden kamínek skládačky. Minulá Laguna se moc dobře nezapsala a nejlepším lékem na to je postavit dobré auto a hodně ho prodat, aby se ta pověst napravila.

Nestačí dělat slušné auto, je potřeba ho dostat do podvědomí lidí... aby když začneš uvažovat o autu v té třídě, napadla tě třeba ta Laguna. O totéž se snaží i reklama...
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 12.03.10  22:18

Do hlavy čekému zastoupení nevidím, třeba je to prostě jen bratrovražedný boj mezi jednotlivými prodejci, nebo to mají spočítané... těch možností je spousta.

Citroen drží cenu jakž takž u C5 a drahá je C3 a DS3, ale C5 vnímám jako větší a technologicky složitější auto a C3 hraje na stylovku. A Citroen nemá u nás ani zdaleka prodeje Renaultu...
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 12.03.10  22:16

« Re: Re: Re: služební octa fabka

A to ještě nevíš, za kolik se dá pořídit takovej tata nano i s dph. Skoro za tolik, kolik by tě stál kontejner z US.
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 12.03.10  22:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI

Teda Emel, sakra... to sis to hodně zjednodušil, resp. ses z toho vysvlíknul, jako had, ne?!

Tak mi neříkej, že by rendl chtěl přetahovat lidi z třídy do třídy, to je jen pár kusů a evidentně to tak nefunguje, protože laguny se i po těch mega slevách prodává pořád stejně, nebo i míň.

Jak píše dole figurka, tak je asi někde chyba, protože ani citroen, což beru, jako alternativu a sestru rendlu, tak se aspoň cenou drží někde na hranici soudnosti. Je to prostě divný a to nemyslím, osobně z nějakýho fandovství, nebo pochlebování. Jen mi to prostě zajímá.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.10  21:41

« Re: Re: Re: služební octa fabka

a ještě detail než supa tak radší tu 1dničku třeba 130 >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.10  21:37

« Re: Re: služební octa fabka

Ne jen vim za kolik se nechá pořídit např z US
    a nový si koupim až budu plátce dph
    ale abych dal skoro milion za šade to teda neee
  • « 00 Reagovat !

foto igor77

igor77 12.03.10  21:34

« Re:

nekdo muze rikat, ze prodeje se delaji v marketingu a v dealerstvich. ale ja budu tvrdit ze prodeje se delaji ve vyvoji a v inovacich.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.10  21:24

« Re: TABULKOVÍ MISTŘI

"...kupuje Passat proto... že prostě ostatní také kupují Passat."
    >:-[]
    Tak to potom ovšem vidíš až příliš jednoduše a "černobíle"..., kdyby to fungovalo tak jednoduše/primitivně, zaměstnával by nejen marketing, mnohem méně lidí... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…