Český trh v únoru 2010: Pořadí značek
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS
Navtech 12.03.10 23:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Záleží na masu... Pták není maso. To si nalož do čeno chceš. Z ptáka, jako je kuře, tak jen kejtu bez kosti a podle libosti... Já dávám tak na 6 porcí vykoštěný kejty 8 protlačenejch stroužků česneku, resp. celou palici. Pepř, sůl a pak je to fuk... možná kikoman sojovku, nebo obyč. sojovku... Potopit do oliv. oleje aspoň na den, lépe doigelitovýho pytlíku a promasírovat a nechat do druhýho dne.
Maso... viz: T-bone na blogu. Hovězí na grilu nechat čerstvý a jen pomazat oliv. olejem s bilinkama, nebo i bez nich a ogrilovat. Pak dochutitm podle libosti. Hlavně z prudka, aby se zatáhlo a pak třba dodělat v troubě.
Jdu si pro klobásu, nebo zdechnu... -
jossalito 12.03.10 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
>:D :yes:
Když si zase u toho "jídla". Dneska jsem nakládal maso (prase a ptáka) na zítřejší oběd, ale v tomto nejsem moc kreativní, vzal jsem oliv. olej, sůl, nějaký suchý koření (majoránka, tymián, tak nějak dle myho oka) pak česnek, trošku papriky... Nemáš nějakej tip pro příště, co bych měl dodržet? Páč umím snad líp i štrykovat než vařit. :-) -
Emel 12.03.10 22:21
« Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Jasně že je to jen jeden kamínek skládačky. Minulá Laguna se moc dobře nezapsala a nejlepším lékem na to je postavit dobré auto a hodně ho prodat, aby se ta pověst napravila.
Nestačí dělat slušné auto, je potřeba ho dostat do podvědomí lidí... aby když začneš uvažovat o autu v té třídě, napadla tě třeba ta Laguna. O totéž se snaží i reklama... -
Emel 12.03.10 22:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Do hlavy čekému zastoupení nevidím, třeba je to prostě jen bratrovražedný boj mezi jednotlivými prodejci, nebo to mají spočítané... těch možností je spousta.
Citroen drží cenu jakž takž u C5 a drahá je C3 a DS3, ale C5 vnímám jako větší a technologicky složitější auto a C3 hraje na stylovku. A Citroen nemá u nás ani zdaleka prodeje Renaultu... -
Navtech 12.03.10 22:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TABULKOVÍ MISTŘI
Teda Emel, sakra... to sis to hodně zjednodušil, resp. ses z toho vysvlíknul, jako had, ne?!
Tak mi neříkej, že by rendl chtěl přetahovat lidi z třídy do třídy, to je jen pár kusů a evidentně to tak nefunguje, protože laguny se i po těch mega slevách prodává pořád stejně, nebo i míň.
Jak píše dole figurka, tak je asi někde chyba, protože ani citroen, což beru, jako alternativu a sestru rendlu, tak se aspoň cenou drží někde na hranici soudnosti. Je to prostě divný a to nemyslím, osobně z nějakýho fandovství, nebo pochlebování. Jen mi to prostě zajímá.

Ale mám to jednoduchý, všichni musí chválit, jinak bych už nikdy nic nevařil. >:-[]
Klobásky jsem taky dnes kupoval, ale nechám si je na zítřejší večer. Dík, dobrou chuť a dobrou noc! ;-) :yes: