Volkswagen Touareg: Nové fotografie

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  15:30

« Re: BÍLÁ KÁVA

To rozhodně, sám bych si ji nedal (ani nemám) na každé auto, ale znám dost dalších zajímavých altertinativ i bez té, co ti u nového Touaregu zřejmě chybí... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto acALIEN

acALIEN 19.03.10  15:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW

Heheh :-) , tak si kup sestku bez Xka, tam bude spokojenejsi :-) . Mamca vymenila X5ku presne z tech duvodu, o kterych tu pises(krome toho vyhledu z kufru), za XC90 a psum se prej i lepe nastupuje, coz nechapu, protoze ten vyklopnej spodni dil zadnich vrat mi prijde naprosto stejne umistenej u obou dvou vozu...no nic, hlavne ze uz ted mohou pohodlne spat, zatimco clovek otroci za volantem..., X5ka fakt drncala.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto acALIEN

acALIEN 19.03.10  15:22

« Re: Re: Skrášlenie pekného

Tak to citim i ja ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dinar

Dinar 19.03.10  15:10

« Re: Re: BÍLÁ KÁVA

>:D Tak ale uznej, že ne na každé auto se hodí bílá s karbonovou střechou. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  14:53

« Re: Skrášlenie pekného

Tak to ano, ale o tom jsem se dost podrobně rozepsal "vedle" v diskusi pod cenama Cayennu... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto GTI

GTI 19.03.10  14:52

Také pěkná :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  14:50

Tuším, která barva ti(vám) tam asi tak nejvíc chybí... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  14:47

Jo, ta "bílá káva" (zatím není žádná podobná barva na konfogurátoru Touaregu) na hybridu vypadá zajímavě, líbí se mi hodně i ta tmavší hnědá "graciosa"...
  • « 00 Reagovat !

foto GTI

GTI 19.03.10  14:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto GTI

GTI 19.03.10  14:45

To jo.
  • « 00 Reagovat !

foto Dinar

Dinar 19.03.10  14:45

« Re: Re: interier

Tak to asi ani nebude, nejspíš je třeba oddělit zrno (Audi, Porsche) od plev (VW). :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dinar

Dinar 19.03.10  14:43

Taky se mi to auto moc líbí, jen výběr barev je chabý. Ale kabina nemá chybu. :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dinar

Dinar 19.03.10  14:42

Povinnost možná, reprezentativnější mi ale nepřišel. V nové generaci obou se jejich charakter (těch vnitřků) liší mnohem víc, a je to jen dobře, v cayenne I bych měl pořád pocit, že mě někdo natáhnul jen kvůli tomu znáčku na kapotě.
  • « 00 Reagovat !

foto Dinar

Dinar 19.03.10  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW

Osobně bych se s tebou nepřel, ale znám pár uživatelů SUV, kteří ano, například ne každému se líbí malý těžko jdoucí volant nebo udrncaný podvozek, když do té X6 přesedne třeba z Touarega na vzduchu, že X6 projede nějakou zatáčku o 20 km rychleji je těm lidem šumák. Jo a ještě o jednom s X6 nespokojeném vím, totiž, můj pes, když jsem ho zavřel do kufru X6ky, mi pak vynadal, že neviděl ven. :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto T613

T613 19.03.10  14:39

tohle jsem trošku nepobral :-| :-|
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  14:31

« Re: Skrášlenie pekného

Ano, uvnitř to byla (vzhledem ke značce a ceně) skoro povinnost... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  14:29

« Re: interier

Zatím se nenabízí...
  • 00 Reagovat !

foto GTI

GTI 19.03.10  14:27

« BÍLÁ KÁVA

Asi stárnu, ale jsem z té barvy "bílá káva" docela v kolenou. Fantastický vůz. Ať koukám, jak koukám, nemůžu najít jedinou stylistickou chybičku. A velmi oceňuji neokázalost kokpitu. Jo, Touareg to trefil. Přesně na komoru :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto acALIEN

acALIEN 19.03.10  14:27

Uvnitr byl ale peknej...rozhodne reprezentativnejsi, nez Tuareg ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto acALIEN

acALIEN 19.03.10  14:26

« Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW

Za idealni SUV povazuji X6ku, protoze SUV nikdy nepojede v terenu, maximalne po polni ceste ke srubu...to znamena, ze nejlepsi vlastnost SUV, z meho uhlu pohledu, je velikost a s tim spojena bezpecnost a respekt na silnicich...druha super vlastnost X6ky je jeji sportovnost, kterou ji muzou zavidet nektere radoby sportovni kompakty...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…