Volkswagen Touareg: Nové fotografie
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS
-
acALIEN 19.03.10 15:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW
Heheh :-) , tak si kup sestku bez Xka, tam bude spokojenejsi :-) . Mamca vymenila X5ku presne z tech duvodu, o kterych tu pises(krome toho vyhledu z kufru), za XC90 a psum se prej i lepe nastupuje, coz nechapu, protoze ten vyklopnej spodni dil zadnich vrat mi prijde naprosto stejne umistenej u obou dvou vozu...no nic, hlavne ze uz ted mohou pohodlne spat, zatimco clovek otroci za volantem..., X5ka fakt drncala.. ;-\ -
Dinar 19.03.10 14:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW
Osobně bych se s tebou nepřel, ale znám pár uživatelů SUV, kteří ano, například ne každému se líbí malý těžko jdoucí volant nebo udrncaný podvozek, když do té X6 přesedne třeba z Touarega na vzduchu, že X6 projede nějakou zatáčku o 20 km rychleji je těm lidem šumák. Jo a ještě o jednom s X6 nespokojeném vím, totiž, můj pes, když jsem ho zavřel do kufru X6ky, mi pak vynadal, že neviděl ven. :-) ;-) -
acALIEN 19.03.10 14:26
« Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW
Za idealni SUV povazuji X6ku, protoze SUV nikdy nepojede v terenu, maximalne po polni ceste ke srubu...to znamena, ze nejlepsi vlastnost SUV, z meho uhlu pohledu, je velikost a s tim spojena bezpecnost a respekt na silnicich...druha super vlastnost X6ky je jeji sportovnost, kterou ji muzou zavidet nektere radoby sportovni kompakty...