Volkswagen Touareg: Nové fotografie

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS

• « 00 Reagovat !

foto Culdaraztriptaco

"-- skrytý --" 19.03.10  22:30

« Re: Re: Re: Re: K zemi!

Měl jsi tu čest vidět VWelikána osobně? ;-) Řekl bych (na základě fotografií), že Volkswagen v mnohém drží krok s prémií. Stačí jen letmý pohled na přístrojovou desku Touaregu... mohutná, a přitom ji nelze upřít určitou lehkost, kterou postrádám například v Q7 (kterou mám také rád, zejména v bílé barvě...).
  • « 00 Reagovat !

foto Klaudius

Klaudius 19.03.10  22:05

« Re: Re: Re: K zemi!

Teš sa, je na čo. A že SUV nemám príliš rád... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Klaudius

Klaudius 19.03.10  22:04

« Re: Re: Re: Skrášlenie pekného

A vieš, že to vôbec a ani trochu nevadí...? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Culdaraztriptaco

"-- skrytý --" 19.03.10  21:56

« Re: Re: K zemi!

Na fotografiích v mnoha ohledech pozitivně, avšak skutečné setkání s vozem je o něčem jiném ;-) Velmi se na něj těším.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  20:08

« Re: K zemi!

Jak tě překvapil, pozitivně nebo opačně... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Culdaraztriptaco

"-- skrytý --" 19.03.10  19:57

« K zemi!

Na těch skicách je automobil až protivně nízký... nicméně skutečný model mě překvapil, ačkoli úzce navazuje na předchozí verzi, kterou přirozeně rozvíjí dle současného stylu značky Volkswagen.
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 19.03.10  19:50

« Re: Re: BÍLÁ KÁVA

U BMW hlavně ta perleťová bílá :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  19:16

« Re: BÍLÁ KÁVA

Bílá taky, proč ne..., právě téhle generaci sedne ještě lépe, než té předchozí, kde se ze začátku produkce ani nenabízela...
    Bílá sluší z "SUV" i X6ce a hodně taky eMeLku...
  • 00 Reagovat !

foto Frantizsekk

Frantizsekk 19.03.10  19:09

« Laska na prvni pohled

Nebo prvni laska?
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 19.03.10  17:39

Tak se mě to líbí! Žádné sáhodlouhé okecávání... konečně tady ani není co okecávat :yes: Jinak když je řeč o barvách tak mě se na Touaregu líbí bílá. Já vím pro někoho je to bling bling kýč, ale podle mě je ten kontrast bílé barvy a nelakováných plastů fantastický + chromové orámování skel a hezká kola.

P.S. už si viděl tu Reklamu na Tigiho? Dokáže vše co si dovedete představit /střih/ Tigi střechou dólů /střih/ skoro vše >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Klaudius

Klaudius 19.03.10  16:12

« Re: Re: Re: BÍLÁ KÁVA

.
  • « 00 Reagovat !

foto Klaudius

Klaudius 19.03.10  16:03

« Re: Re: Re: Skrášlenie pekného

To nie je úvaha, to je fakt. ;-) A napísal som ju sem preto, aby to tu trošku ožilo... Zdá sa, že sa podarilo.
    S Touaregom nemám žiadny problém, aj keď tiež patrím k tým, čo by si ho nekúpili (a vlastne ani žiadne SUV), ale kajúcne sa priznám, že ten nový sa mi dokonca páči - od chcvíle, ako som prvý krát videl jeho surovú zvarenú karosériu na konci linky... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  15:58

Jsi docela blízko, ale PINK to zrovna není, stejně jako ta naše "PIloNKa"...
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto T613

T613 19.03.10  15:54

[odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kolmar

kolmar 19.03.10  15:44

« Re: Re: Skrášlenie pekného

Ale oproti Touimu sa podstatne menej sypal!
  • « 00 Reagovat !

foto hattori-hanzo

hattori_hanzo 19.03.10  15:42

« Re: Pre redakciu....

S tím bohužel musím souhlasit,ale je to nešvar snad všech stránek. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Franke

Franke 19.03.10  15:30

Tak já nevím, jestli jsem na tuhle SUV kategorii moc starej (nebo mladej), jsem konzerva jak vyšitá, není nic nad klasický sedan v tmavých barvách (když uvažuju soudobou konfekci)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.10  15:30

To rozhodně, sám bych si ji nedal (ani nemám) na každé auto, ale znám dost dalších zajímavých altertinativ i bez té, co ti u nového Touaregu zřejmě chybí... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto acALIEN

acALIEN 19.03.10  15:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW

Heheh :-) , tak si kup sestku bez Xka, tam bude spokojenejsi :-) . Mamca vymenila X5ku presne z tech duvodu, o kterych tu pises(krome toho vyhledu z kufru), za XC90 a psum se prej i lepe nastupuje, coz nechapu, protoze ten vyklopnej spodni dil zadnich vrat mi prijde naprosto stejne umistenej u obou dvou vozu...no nic, hlavne ze uz ted mohou pohodlne spat, zatimco clovek otroci za volantem..., X5ka fakt drncala.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto acALIEN

acALIEN 19.03.10  15:22

« Re: Re: Skrášlenie pekného

Tak to citim i ja ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…