Volkswagen Touareg: Nové fotografie
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse pod články na AUTO.CZ > Diskuse pod články NEWS
-
"-- skrytý --" 19.03.10 22:30
« Re: Re: Re: Re: K zemi!
Měl jsi tu čest vidět VWelikána osobně? ;-) Řekl bych (na základě fotografií), že Volkswagen v mnohém drží krok s prémií. Stačí jen letmý pohled na přístrojovou desku Touaregu... mohutná, a přitom ji nelze upřít určitou lehkost, kterou postrádám například v Q7 (kterou mám také rád, zejména v bílé barvě...). -
vrkuboy 19.03.10 17:39
« Re: BÍLÁ KÁVA
Tak se mě to líbí! Žádné sáhodlouhé okecávání... konečně tady ani není co okecávat :yes: Jinak když je řeč o barvách tak mě se na Touaregu líbí bílá. Já vím pro někoho je to bling bling kýč, ale podle mě je ten kontrast bílé barvy a nelakováných plastů fantastický + chromové orámování skel a hezká kola.
P.S. už si viděl tu Reklamu na Tigiho? Dokáže vše co si dovedete představit /střih/ Tigi střechou dólů /střih/ skoro vše >:D :yes: -
Klaudius 19.03.10 16:03
« Re: Re: Re: Skrášlenie pekného
To nie je úvaha, to je fakt. ;-) A napísal som ju sem preto, aby to tu trošku ožilo... Zdá sa, že sa podarilo.
S Touaregom nemám žiadny problém, aj keď tiež patrím k tým, čo by si ho nekúpili (a vlastne ani žiadne SUV), ale kajúcne sa priznám, že ten nový sa mi dokonca páči - od chcvíle, ako som prvý krát videl jeho surovú zvarenú karosériu na konci linky... :-) -
acALIEN 19.03.10 15:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interier Porsche vs VW
Heheh :-) , tak si kup sestku bez Xka, tam bude spokojenejsi :-) . Mamca vymenila X5ku presne z tech duvodu, o kterych tu pises(krome toho vyhledu z kufru), za XC90 a psum se prej i lepe nastupuje, coz nechapu, protoze ten vyklopnej spodni dil zadnich vrat mi prijde naprosto stejne umistenej u obou dvou vozu...no nic, hlavne ze uz ted mohou pohodlne spat, zatimco clovek otroci za volantem..., X5ka fakt drncala.. ;-\