Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.10  22:56

« Re: Konečne to mám za sebou

Na rovince asi ano, ale na okreskách nevím, nevím... Fakt je eRko dost schopné... A to nechci nijak Mojitovi lichotit >:-[] Troufneš si s ním jet mnohem rychleji, než by sis asi troufl s takto výkonným bawcem, pokud nejsi teda profi závodník :-) No možná by to bylo dost vyrovnané... Těžko říct, ale je to jedno, chleba levnější nebude..

Mojito, ale notebooky budou dražší čím blíže ke konci roku. Pokud budeš teda chtít řešit náhradu za ten kleklej :-( Jen dobrá rada kamaráda... A kurz je teď dobrej :-!
    A jestli sis všiml, tak ceny u zimních gum jdou taky postupně nahoru, jak se blíží listopad ;-) Neváhej..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.10  22:47

Jetty - že by to bylo tou čtyřkolkou? Auto jsou si výkonově velmi blízko, tak mně jiný důvod nenapadá. Jinak jsem psal o Šíru ne o GTI R.
    Tome - v roce 95 se dělala M5 s motorem 6-24v 3.8l o výkonu kolem 250kW. 0-100km/h 5.7s max 280 elektronicky omezena. Myslím, že by Šíro mělo opravdu problémy. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.10  22:36

S tím bych si Beru taky dovolil drze nesouhlasit >:-[] Kdyby jsi napsal 4 roky stará M5, tak ano. Ale 15 let, to asi ne...
  • « 00 Reagovat !

foto Jetty

Jetty 29.09.10  22:33

Tím bych si nebyl tak úplně jistý. Na rovině možná... V jednom z posledních čísel Auto Bildu porazil na okruhu Golf R i Focus RS a BMW 335i...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.10  22:28

Mojito - v podstatě máš pravdu. Nicméně i 15let stará M5 v rukou trošku schopného řidiče nechá Šíro R daleko za sebou. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.10  22:27

« Re: Nezobrazování nových fotek v přehledu nových fotek :-(

Sláva !! Trubte na poplach !! >:D >:D Po dvou a půl dnech se posledně přidaná fotka konečně objevila v přehledu nových fotek :yes: :yes: >:-[]
    Asi už prošla cenzurou jako nezávadná ;-) >:D >:D >:D >:D
    To je teda fofr... Ne jako na starém MACZ, kdy to bylo během pár minut :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Jetty

Jetty 29.09.10  22:27

By mě zajímalo kde jsi přišel na to, že do golfu má jít 1.8TFSI. Golf má se 118kW verzi motoru 1.4TSI ;-)
    Problém 316i je ten, že v 99 procentech jsou to chudobky na malých, obvykle plechových kolech, lacině vyhlížející, za kterými se nikdo otočí. Aby E46 u mě vyvolávala alespoň trochu to, co jsi popsal, musí mít alespoň M paket ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.09.10  22:18

el scorpio - BMW láká hodně mladých řidičů hlavně proto,že za pár kaček koupíš ,s prominutím,střep,ale kořeň s obličejem posetými uhry a různými krátery ti řekne : vo co go,voe,já já mám bavca,trochu ho poladím,shodím dolů a to bude raketa jak kráva..asi tak.Jde jim jen o ,,image,,a až za pár let pochopí,že top značky jsou na trochu jiným levelu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.10  22:18

WL se nám teď n.a.s.r.a.l a urazil a je zase fuč :-O

Hele, White Labele, co říkáš jako známý estét na kombinaci červeného Golfa s černými koly?? ;-)
    [odkaz]
    a tady vlastně taky, ikdyž jiný design:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.10  22:12

Mazda 6, celkem i 2, nebo RX8 jsou pěkná auta, s tím celkem souhlas. Ale s tou trojkou si fakt asi jeden z mála :-( Je divná. Přeplácaný předek, baculaté zadní blatníky, divnej zadní nárazník. Udělali z ní větší auto jen jinými nárazníky a zadním blatníkem, ale je to dost humus :-O ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.09.10  22:11

thomasino - ..si piš,že koukal :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.10  22:06

El-Scorpio - tak prvně n.a.s.e.r.e.š. WL kvůli GTIčku a teď napíšeš takovou hovadinu o Mazdě. Co třeba 350Z, 370Z, GT-R? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto El-Scorpio

El_Scorpio 29.09.10  22:03

Zase ďalší čo si to prekrucuje ako sa mu hodí. Nie z 316i vyžaruje dravosť, ale celkovo z E46 vyžaruje dravosť, aj keby mala na zadku 316i (čo je obyčajné premiestňovadlo)! K 1.8 TSI si pozri info na nete, ja som to prebehol zbežne, to že má do Golfu ísť ale technici VW nestíhajú naozaj nie je moja chyba. Čo sa týka volantov VW, asi je to ako niekto písal - 100 ľudí, 100 chutí. Mne sa nedržal príjemne. Keby s ním jazdím dlhodobo, určite si zvyknem, ale...

Thomasino, no nehnevaj sa ale Mazda je jediná japonská značka, ktorá vie vyrábať krásne autá. Či už je to 2, 3, 6 alebo RX-8... Tú voľbu som jednoznačne schvaľoval, aj keď 3 vyzerá o niečo lepšie v sedane než hatchbacku.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.10  22:00

Jediný co bych tomu volantu trochu vytknul je, že perforace není v místě toho vykrojení, ale na horní a spodní části :-( Ideální stav by byl, kdyby byl perforovaný všude a to vykrojení mohlo být na moje pracky menší ;-) Třeba u nové RS5 je volant už zase kulatý a bez vykrojení >:-[] Každému se prostě líbí něco jiného, ale o tom ten svět je :-! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.10  21:54

To, že napsal Golf 1.8TSI bych zbytečně neřešil, prostě se upsal to se stane.

S Thomasinem maximálně souhlasím, BMW opravdu byla dynamická ...... :-(

btw. Tome - díky za pochvalu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Jetty

Jetty 29.09.10  21:42

Bavit se s někým normálně o VW, navíc když píše o G6 s motorem 1.8TSI... >:D Asi si s ním začnu psát o BMW 514i :-!
    Ještě jedna věc a to k volantu GTI, je vidět, že ho zná pouze z fotek, protože kdyby s ním někdy auto řídil, tak nemůže napsat, že se mu špatně drží >:D Jeho tvarování chválí ve většině testů, kritiku jsem na něj nečetl. Osobně můžu říct, je opravdu perfektní a nemůžu si jej vynachválit :yes:
    Mám ho již cca 14 dní v Jettě, takže vím o čem mluvím :-!
    Hlavně že z 316i vyžaruje dravost a dynamika, zato GTI je tuctovka >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.10  21:41

To bude Beru tím, že to jsi byl taky mladý a nezkušený, nyní když už jsi konečně rozumnější jsi skončil o koncernového HotHatche >:-[] >:D

To jako že teď nejsi starý, ale už zodpovědný otec a hlava rodiny >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.10  21:39

Asi jsi chtěl napsat: "BMW byla dynamická sportovně-laděná značka" >:-[]
    Bohužel už to taky není pravda...

Jinak GTI bych vytknul jen málo agresivní design, ale ono je to z pohledu VW účel ;-) Kdyby to dopadlo jako na té studii, nezlobil bych se. Ale takto nějak bude asi vypadat až sedmičkové GTI, bych tipoval...

Ještě k tomu designu trojkové Mazdy. Naštěstí to hodnotí jen novináři, pokud teda něco fakt vyhrála, o čemž teda taky nevím. Každopádně prodejní čísla o její oblíbenosti či pěkném designu moc nevypovídají ;-\ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.10  21:34

WL - tak tomu rozumím. ;-) Musel jsem ačkoliv mladým fandím, tak i já jsem musel pochopit, že svět vozidel není jenom kolem BMW. BMW je velmi slušný výrobce vozidel, nicméně za ty peníze se dá rozhodně sehnat zajímavější hračka. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto El-Scorpio

El_Scorpio 29.09.10  21:30

Thomasino, ale ja vôbec nehovorím o cene ani o prevádzkových nákladoch. Predsa som napísal, že Golf je kvalitné auto a vôbec nepochybujem o tom, že GTI je na ceste veľmi schopné. Ja som napísal, že tomu autu proste niečo chýba... A v istej miere si to uznal aj ty sám.
    E46 má k tuctovosti Golfa veľmi ďaleko... To, že je hojne zastúpené na cestách, ešte neznamená, že je tuctové.

Mojito, tých 50% ber s nadsázkou. Napísal som to len pre predstavu, BMW je dynamická, športovo ladená značka, teda ide štýlom ktorý láka veľmi veľa mladých vodičov... Preto je v nich vidieť toľko 18-ročných chlapcov, čo ho "dostali za vysvedčenie". Bohužiaľ, ale autá nemôžme súdiť podľa ich vodičov! Inak by chuderka Oktávka musela chodiť kanálmi, stačí si prečítať pár článkov na D-FENS, poprípade pobehať rôzne tuzing fóra ;-\

No a na infantilný príspevok od whtie label, ktorý vôbec nepochopil o čom som písal, ani nebudem reagovať.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…