Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.10  21:43

« Re: Audi Quattro 2,5T a přes 400 koní

oba dva jste banda ignorantů neschopná uznat i jiné členy koncernu. :'-( K HéčKupé se nebudu vyjadřovat, nebo se tu objeví ten malej, plešatej a to bude tóčo. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:43

Už jsem to tady zmiňoval 16.9. ve 21:51, ale asi jsi tu nebyl a nikdo to nekomentoval, bylo tu pusto a prázdno >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  21:39

Th
    A co říkáš na srovnávačku v Autocaru: Elise/370Z/MX-5/rR? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:37

ALE TOHLE JE PECKA !! LOTUS ESPRIT !! No konečně :yes: :yes:
    [odkaz]

Osobně sleduji počínání Lotusu poslední dobou dost pečlivě a s nadějí, že se zaměří také trochu níže a potěší nás nějakým zajímavým sporťákem do mega ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  21:34

beru
    No jo, kde by bylo VW a Audi bez Seatu... >:D
    Na tvém odkazu je ale pouze "elektro Scirocco" od Seatu, které s tímto zkráceným superkupé od Audi nemá prakticky nic společného... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:33

To je španělská reakce na HečKupé Scirocco ;-) >:D >:D
    Jen ho trošku zkrátili a zřejmě vynechali zadní sedačky.. Nebo to nesmí řídit dlouháni a velci chlapy jako ty, WL nebo já. To je tak maximálně pro Mojita a Co-Pilota >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:30

Duši tomu přidáme my, nebo spíše pak vypustíme svoji duši, až to budeme prohánět po silnicích >:-[]
    Nebo že bychom tam vypouštěli spíše duchy po nějaké dobré čočokovce?? >:-[] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.10  21:30

WL, Th - je vám dvěma jasné, kde zase soudruzi čerpali inspiračku? [odkaz]

Fakt už nevím, kdy naposledy přišlo Audi s něčím novým samo. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  21:27

Th
    Jj, to je peCka jak cYp, Panečku... :yes:
    Jen nevím jestli to bude mít i duši, přece jen je to jen koncernovka na bezdušových pneu... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:23

« Re: Konečne to mám za sebou

Krispos - Golf GTD je náhodou ideální auto, pokud toho najezdíš hodně a nejsi ochoten dávat měsíčně nějakou tu tisícovku na palivo navíc jako by tomu bylo u GTI :-) Na druhou stranu se ti benzíňák odmění dvojí točivostí, klidným a tichým během atd ;-) Nicméně musím uznat i kvality verze GTD - ikdyž mohla být více trochu odlišná od mého GTI ;-\ A nechceš moje GTI? ;-) Pořídil bych modré Rocco R :-) Ikdyž to by mě doma přítulkyně asi uškrtila >:-[] Tak až za rok, no :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:20

« Audi Quattro 2,5T a přes 400 koní

WL - tohle by se nám líbilo, co??
    [odkaz]
    Oblíbený pětiválec s krásným zvukem v pěkném kabátku kupátka a ta čtyřkolka by mi asi nevadila, když je hmotnost jen kolem 1300 kg ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  21:16

Kr
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  21:14

Th
    Ano, pětkový benzínový Golf GT měl 1,4 TSI naladěnou na 125kW/170PS a krouťák má sice 1,8 TSI větší jen nepatrně (+ 10Nm), ale už o 500 ot/min. níž...
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 30.09.10  21:14

Já jsem o tuctovém Golfu přemýšlel, ikdyž GTD. Ale jak jsem říkal, nechci auto s DPFkem, takže jsem si vybral Scirocco 1.4 s kompresorem. Ale teď mám zase dilema. Když pominu ten krabicoidní design, tak se mi nechce kupovat auto bez duše. Asi si budu muset vybrat něco, z čeho to charisma přímo čiší - Dacii Dušester >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:11

Člověk tu pár hodin není, dře v práci aby vydělal na splátky za GTI a tady se zatím rozvášní diskuze, že to ani nestíhám číst! >:-[] >:D Hlavně se mi tu kluci moc nehádejte ;-) Nicméně že se chvilku prodával Golf v Německu s motorem 1,8 TSI - to koukám i já :-O To jsem nevěděl. Nikdy jsem nějak moc nepochopil, proč má VW v koncernu dva výkonově dost podobné motory jako je 1,4 TSI (Turbo+kompresor) a vedle něj 1,8 TSI s turbem. Jel jsem kdysi s pětkovým Golfem GT s tím silnější motorem 1,4 měl výkon tuším nějakých 170 koní, stejně tak jsem jel o pár dní později s Oktávkou II s 1,8 TSI a nedávno Passatem CC 1,8 TSI a ty motory si jsou svým projevem a chování dle mého názoru dost podobné :-) Ale 1,8 Turbo bude mít asi o něco větší krouťák, aspoň mi to tak přišlo (a to jsem ho řídil v těžším autě - Oktávka proti Golfu)...
    Kurnik hned bych šel nějaké auto (nejlépe ne svoje >:-[] >:-[] ) prohánět pořádně po okruhu ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  20:47

AM
    Vůbec se neomlouvej, to bylo jen takové plácání a srovnávání nesrovnatelného..., prostě jen jaké (možné i nemožné) auta by mohlo dnes takové rocco R na okreskách potrápit... :-)
    Časy změříš lehce, horší je to s měřením jízdích vlastností a hlavně té "zábavy"...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  20:40

El Scorpio
    Podstatné, z toho co tu řešíme, není prakticky nic, zdejší diskuse nejsou na téma: "Být, či nebýt". Pokud necítíš rozpor v tom, že jednou napíšeš, že je problém v tom, že 1.8 TSI ještě v Golfu není a za chvíli naopak argumentuješ tím, že je tato motorizace v (ojetých) Golfech už i na mobile.de, pak je problém zřejmě jinde, než sis sám myslel (jde jen o princip), pokud máš problém (si) to přiznat, nemusíme to už dál vůbec řešit... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.10  20:34

El-Scorpio - já bych to už zbytečně nerozebíral. Byl tu jeden, ten měl STopky a STandu a už tu není. Ale to je na delší povídání. ;-)

AM - bylo to takové to naše žvatlání "co by, kdyby". A vidíš jak to dopadlo. Jeden chce na okrsku, druhý na okruh, třetí je cíťa na BMW, čtvrtý neví čím by jel (má těch favoritů tolik), pátý nestíhá montovat motory atdatdatd... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto El-Scorpio

El_Scorpio 30.09.10  18:54

WL, riešiš tu zbytočnosti. Keď ti niečo vysvetlím a nedá sa na to zareagovať z tvojej strany negatívne, tak sa rýchlo otočíš a hľadáš za čo by si do mňa mohol ešte ryť. Podstatné je, že Golf 1.8 TSI existuje. To či ho technici VW nestíhali do auta montovať alebo sa už prestal predávať je predsa nepodstatné... Nie?
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 30.09.10  18:52

aha tak to se omlouvam, za prispevek uplne mimo misu.

ps: vim kdo ma cervenou M5ku E34, ale asi nebude stara presne 15 let chapu ze by to mohlo vadit, kdyz vadi ze to bylo na okruhu a ne na okresce. Jako rovnoceneho soupere pro vw R bych spis videl 20 let starou M3 E30. Teda porad vlastne nevim co srovnavate pokud jizdni vlastnosti a casy tak to chapu spravne, pokud zabavu za volantem tak to tu placam zbytecne...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…