Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.10  13:48

« Re: Konečne to mám za sebou

El Scorpio
    Opravdu jsi až takový "chudáček"...., no jo, ono takové jasné chyby se těžko přiznávají, tak místo toho je aspoň hledáš tam, kde zrovna nejsou, co?
    Chtěli jsme po tobě (nejen já) odkazy na nesmysly, které jsi tu psal o pomalých technicích VW, chtěli jsme od tebe (nejen já) "slyšet" tvé osobní zkušenosti s G GTI (ne klišé, kterých jsou plné diskuse rozmbradů) a stále nic.
    To co jsem napsal o 1.4 TSI 118kW a 1.8 TSI 118kW doslova platí, nestřílím tady od boku jako "někdo"..., neomylný sice nejsem, ale o autech tu píšu (pokud možno) ověřené informace, rozhodně ne, jen na základě inzertních webů (jako mobile.de), kde není velký problém najít i nesmysly typu "BMW RS6" apod....
    Pokud máš jiné info, dej odkaz na nějaké VW, ke kterému jsou v nabídce současně oba tyto agregáty... 1,8 TSI BYL (minulý čas) v nabídce v Německu (nilkoli u nás) a to pouze jako "akční" model, takže v základní nabídce nebyl ani v Německu, z důvodů o kterých jsem psal...
    Ale jak už jsem psal, pokud máš problém přiznat si své naprosto jasné protimluvy, raději toho nech, kdo z nás o těchto věcech něco ví a kdo ne, nechám klidně na ostatních uživatelích, kteří si po případném přečtení této nezábavné části diskuse, udělají vlastní názor...

P.S. Projeď si aspoň jednou (pečlivě) nabídku motorizací pro VW GOLF, jak u nás, tak v Německu...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.10  13:11

« Re: Masec letos ještě jednou

Počasí bude doufám lepší, než 28.9., kdy jsme měli u příležitosti 80 let okruhu setkání historiků u časoměřičské věže na starém okruhu, včetně exkurze do věže spojené s promítáním dobových dokumentů.
    Jinak na 28.10.je leták na této adrese [odkaz] avšak přesný harmonogram není uveden, my bychom měli jít na dráhu 10.30-10.55 a 14.30-14.55. Píšu "měli jít", ještě jsme na tuto taškařici nesehnali potřebné peníze. Jestli bude účast jako na jaře, to znamená i formule, bude to pěkná podívaná.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.10.10  09:37

« Re: Masec letos ještě jednou

Essex, vím o tom, ale díky za info. Mojito mi o akci dvacátéhoosmého říkal, jen si myslel, že to je v září na státní svátek a málem jsme tam jeli >:-[] >:D Uvidíme jaké bude počasí, kolik tam bude lidí a v jakém budu "rozpoložení" ;-) Jestli se mi bude chtít huntovat auto na okruhu 8-s Každopádně se tam na klasiky půjdu podívat, stejně jako se rád mrknu na Corvetty. Máš nějaký přesnější harmonogram? Na webu nic nemají, jen hodně obecné info...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.10.10  08:17

GTI mě neomrzelo, jezdí se s ním výtečně, ale znáš to. S jídlem roste chuť >:-[] >:-[]
    Podívej se na Mojita. Nejdřívě mel Scirocco 2,0 TSI (200 koní) a po roce a půl už má Scirocco R (265 koní a přitvrzený podvozek, hlavně o dost lepší zvuk) ;-) >:D
    Ale ten Caterham by se mi určitě moc líbil, pak bych si GTI nechal na denní ježdění :-) Nejlépe CAT Roadsport SV 175 s dvoulitrem od Fordu a výkonem 175 koní... Ale na to jaksi nemám :-O Taky jsem doma slíbil, že si GTI aspoň 2 nebo 3 roky necháme ;-)
    Takže jak ho po 3 letech splatím, mohu se rozhlížet po něčem jako Toyota FT-86 apod :-)
    Teda rozhlížím se samozřejmě pořád :-!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.10  08:13

« Masec letos ještě jednou

Thomasino, pokud si ještě letos chceš zadrtit na okruhu, máš možnost a to 28.10. Renocar tuning už nebude, tato akce už zdaleka není tak navštěvovaná jak před léty a ztrácí na významu. Proto teď na podzim už nebude. Místo toho okruh uspořádal Den otevřené dráhy, leták najdeš na jejich ofiko webu. Mimo otevřené dráhy tam bude sraz klasiků (budu tam) a vozů Corvette.
  • « 00 Reagovat !

foto El-Scorpio

El_Scorpio 01.10.10  07:22

> VW u žádného svého modelu (logicky) nenabízí zároveň výkonově shodné agregáty 1.4 TSI twincharger i 1,8 TSI. Např. pro Golf se z těchto dvou agregátů nabízí pouze 1,4 TSI a pro Passat (nebo Octavii) jen 1,8 TSI...

White label najskôr mi napíšeš toto, skalopevne presvedčený že 1.8 TSI v Golfe nie je a keď zistíš opak, tak náš tu zahrňuješ informáciami kde má položený kruťák, ako keby si tam ten motor ty dával >:D Hlavná vec, že ja si protirečím... S tebou je škoda reči.

Thomasino a čože sú to za slová? Scirocco R... Nejak rýchlo ťa to GTI omrzelo ;-) Aj C-Maxa si predal skôr než si plánoval, teraz už aj GTI je ti málo. Tst, takýmto štýlom ťa za 2 roky uvidíme jazdiť buď v Caterhame alebo Bugatti. V závislosti od toho, aký dostaneš vianočný príspevok :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  22:57

« Re: Audi Quattro 2,5T a přes 400 koní

Dokud jsi neprojel Stelvio, GrossGlockner, Ring a Spa ;-) :yes:
    U poloviny mám už splněno, příští rok je na řadě další etapa :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 30.09.10  22:52

Neříkej hop dokud si neprojel Stelvio? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  22:38

A "hups" je lepší? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  22:29

Th
    Neříkej hop... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.10  22:09

Tak aspoň stihneš našetřit. ;-)

WL - já myslím, že to nějak půjde. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  22:09

My mladí a neklidní tě klidně přežijeme, to není problém ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  22:04

A tenhle LOTUS ELISE vypadá taky fantasticky!!
    [odkaz]
    :yes:

Škoda že bude až za tak dlouho :-O :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  21:59

beru
    Jen abyste mě vy "mladí" a neklidní, se svou nerozvážností, vůbec přežili... :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:58

>:D >:D >:D

Beru, takových aut bylo, co jsem je skoro kupoval a pak se rozhodl pro něco jiého ;-) Třeba VW Passat kombi 1,8 Turbo z roku 2003, nebo krabicoidní Touran 2,0 TDI z roku 2003... Ten jsem naštěstí nekoupil a vybral nakonec Mondeo kombi 2,0 TDCi :-)
    Ale tohle už bylo vybrané, doma odsouhlasené, jen ty šrámy ze salonu se mi nelíbily :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:55

Já bych do budoucna nevylučoval ani 370Z jako druhé auto ;-) Líbí se mi a na víkendové projížďky by nebylo marné >:-[] >:-[] MX5 je taky fajn, jen jí podle chybí trochu výkon, nebo spíše potřebuje shodit nějakých 100-200 kilo dolů... Nová MX5 má být prý zase výrazně lehčí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.10  21:51

Tome - a díky lidem jako ty, tam ten Seat už není. :-(

WL - tomu vysavači se říká "budoucnost". Ty se toho asi nedožiješ, ale nás mladší to asi nemine. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  21:50

beru
    Nejde jen o značku, ale hlavně o ten vysavač pod kapotou, co zrychluje za 10 s. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.10  21:48

Th
    Tak to jsem tu nebyl, ale docela mě ten výsledek potěšil...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.10  21:48

Beru, nic si z toho nedělej. Já už kdysi začátkem roku 2003 šel do autosalonu Seat v Černovicích (za mostem, co je tam ta benzinka Shel) koupit vystavenou červenou Ibizu 1,2 pro tehdejší manželku ;-) Pak jsem si ale všiml asi třech větších šrámů v laku a vzhledem k tomu, že se neměli nějak moc a ke slevě, tak jsem se jel od tama podívat do Porsche ve Slatině a nakonec jsme koupili Polo 1,1 také v červené >:-[] Ikdyž výbava bylo o chlup chudší, bylo to "holátko" bez klimy, bez centrálu, bez výškově stavitelného sedadla řidiče (ale výška ženě vyhovovala a viděla toho více než ve Fabii), mělo to snad jen kastlu, čtyři kola 14" 185/60 na plecháčích a tříválec pod kapotou co měl zvuk jako šicí stroj >:-[] >:-[] >:D
    Takže jsem málem taky byl majitelem Seatu ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…