Volkswagen Golf VI (Thomasino)
ypsilon 04.10.10 10:13
« Re: Konečne to mám za sebou
thomasino-zacalo to,ze jsem napsal o rozdilu pouziti materialu bmw a vw a kde to zase konci ;-\ ..bohuzel jsem nikde necetl prirovnani int. vw k audi :-O .. precti si jeste jednou,co jsem napsal labelovi..ale jinak souhlas hola 3er je tragicka :-(
next beru-tak u me to bylo presne naopak..zacal jsem na vw golf v tdi,ktereho jsem doslova zboznoval a kazdy vylet do nemecka me,jako velkeho "tjunera", stal nakup vw scene a dalsich casospisu,kde se objevilo nejake pekne vw..po prodeji jsem jezdil 14dni oktavkou vRS a byl jsme z ni naprosto hotovej,mel jsem pocit,ze uz nic rychlejsiho neni..chtel jsem ji,ale v te dobe jsem nemel na naklady a na jare jsem uz chtel "kockolapacky kabriolet" atd. viz moje recenze...tu me to bylo naopak..takze jestli je to u tebe vekem nebo teda "starim" v porovnani se mnou nebo jen rozdilnym vkusem na auta ;-) ,nechme radsi konovi,ten ma vetsi hlavu ;-)
mojito-ty jsi rebel >:-[] :yes: ..jinak doufam,ze se brzy uvidime ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10 22:47
« Re: Konečne to mám za sebou
thomasino - erko semele vše co mu příjde do cesty,při akceleraci se díky přetížení křiví obličeje a krev v těle se začne srážet na hustou hmotu.Pokud se přesně trefí rozjezd,zůstanou za mnou dlouhé stopy po předních gumách a vozovka se i prudce zahřeje! Po 10 km ostré jízdě odejdou přední gumy,za dalších 5 km i přední destičky!
Možná trochu přeháním,ale je to dravec :yes: >:-[] -
Thomasino 03.10.10 20:59
WL - ozval se ti? ;-)
P.S.: Dneska jsme se byli s Mojitem hezky projet po okreskách, musím uznat, že mu to nové eRko jede jako kráva! :yes: ;-) Občas jsem měl co dělat a musel šlapat na plyn co to dá, aby mi neujel :-) Snad bude ještě pár suchých víkendů, abychom se mohli ještě párkrát projet ;-) -
Thomasino 02.10.10 17:14
Ne, ne >:-[] Optimální věk je kolem čtyřicítky ;-) >:D
White Labele, ještě máš na prodej ty stříbrný Rondelly s designem GTI? Je to na zimáky rozměr 7" x 17"?? Možná se ti ozve nick "GolfGT", co má už taky šestkové GTI a psali jsme si o kolech na zimu. Dal jsem mu na tebe TIP, že je máš možná ještě na prodej.. -
white label 02.10.10 00:51
ypsi
Určitě se stopro shodnem, že je právě na příplatkové výbavě velmi založena cenová politika prémiových značek a zvlášť těch evropských...
Přesto si ale myslím, že by příplatková výbava měla (i u prémie) spíš podstatně vylepšovat dojem z interiéru a ne jej pouze "zachraňovat", což je (nejen podle mě) právě případ E90 (ale i E60, zejména před face)... ;-) -
"-- skrytý --" 02.10.10 00:28
« Re: Konečne to mám za sebou
Ypsi - když jsem byl mnohem mladší jediné co pro mně existovalo bylo jen BMW. Moje první jeté bylo 318i 16V Compact. Něco jako M-paket, krásné Alu kola, dokonale tvrdé řízení, perfektní sedačky, přesné řazení, šíbr a bůhví co ještě. Vždy když jsem ho startoval, bylo to něco úžasného, jakési mražení po celém těle. Dokonce jsem ho párkrát na vodě i roztancoval. S trochou plynu koplo levá, pravá, levá a bylo jakýmsi zázrakem srovnané. Dokonce si pamatuji jak mi jeden zarputilý Oktávista popisoval 1.8 turbo v Oktávce a jak je turbo super věc a že bez turba nemůže auto jet blablabla. Když jsem mu pak ukázal, že mi motor motá 5000 dřív než jemu se turbína vůbec pohne, tak uznal, že to má svoje kouzlo. Navíc bez známého hrk do sedačky, hrk na palubku, hrk do sedačku a furt dokola podle zátahu turbíny.
Asi jsem už starší, ale na 320d nemám vůbec žádnou vzpomínku a 330xd si pamatuji jen když sem si s ním hrál v zimě na parkovišti s trochou sněhu. Prostě "kouzlo" se vytrácelo.
Když jsem měl pak možnost vyzkoušet 325i E90, tak vše bylo v pořádku. Krásně jelo, nic se snad nedalo vytknout, tedy krom ceny. Bohužel "Freude am Fahren" je asi dávno pryč. Díky TSI motorům už nepociťuji "žádnou" turbo díru a dovolil bych si říct, že za přijatelnější cenu získávám téměř a ještě jednou téměř stejný hrkač.
Prostě BMW pro mně byl velký hráč a opravdu mně řízení bavilo, teď je vše jinak, ale možná je to věkem. :-) E46 se mi aspoň nějak líbila - vizuálně. E90 není škaredá, ale to je pro mně asi vše. Navíc díky F10 už ani nepoznám co se mi to lepí na trdel. ;-) -
Thomasino 01.10.10 22:13
« Re: Konečne to mám za sebou
Ypsi, vzhledem k tomu, že pár aktuálních trojek jsem viděl, tak musím s tou kvalitou interiéru nesouhlasit :-( BMW mám rád, ale poslední trojka šla trochu s interiérem dolů a naopak šestka Golf šel hodně nahoru a právem je přirovnávám k posledním interiérům Audi, což je obecně vrchol ;-) Navíc GTI pak vypadá díky dalším detailům ještě o něco jinak než běžný Golf, ikdyž kvalita materiálů je stejná - tedy výborná :-) :yes:
Zrovna před týdnem nebo dvěma jsem v Olympii okukoval vnitřek poslední 320d po faceliftu a dost se udivoval nad fádním obyčejným vnitřkem a ty základní sedadla byl větší humus než jsou ve dvojkové oktávce ;-\ A to teď fakt nepřeháním.. Bez sportovních sedadel nebo M-paketu je to předražený auto bez nějakého většího opodstatnění :-O -
ypsilon 01.10.10 19:30
« Re: Konečne to mám za sebou
WL- hele urcite Ti napisu nakou stat ;-) ..jinak s tim interiem a cenama mas asi pravdu,moc totiz nesleduju ceniky vybav atd.,protoze na nove auto nemam..kazdopadne treba me "ukecala" priplatkova vybava ;-) , na niz je zalozena obchodni politika "premiovych" znacek..
next beru- njn,tak to je skoda,ze Te 325i neoslovila..a co Ti vadilo nebo nenadchlo?rizeni?podvozek?..
nikde jsem nepsal,ze by sis mel z interieru 3er sednout na zadek..psal jsem,ze v pouzitych materialech ma bmw jasne navrch,coz si proste myslim..mel jsem moznost sedet v hodne autech a co se tyce nemcu,tak u me jasne vyhrava audi,bmw a porsche..
btw. tak to si mel bohuzel smulu ;-\
btw. diky,ale o bmw vim jako vetsina lidi,kteri se o ni zajimaji..zcela uprimne jde znicit uplne vsechno >:-[] ;-) ..treba lamelu Ti spalym behem par minut >:D -
"-- skrytý --" 01.10.10 16:26
« Re: Konečne to mám za sebou
Hele Tome už jsem to tu psal, ale ještě jednou. Nevím proč je WL citlivej na každého, kdo se pochlubí hodinkami. Prvně tu by STanda a chlubil se STopkami a teď EL Scorpio a jeho Royal London (nevím, jak se to píše sry).
Navíc je to kvůli tobě a tvému výběru vozidla. Za všechno můžeš ty. >:D >:D >:D
P.S. pro všechny. Dneska jsem mluvil s Mojitek a když o něm napíšete, že je malej a plešatej, tak mu prej vůbec nevadí, ale rozhodně se nenavážejte do jeho HéčKupé ;-)
Mojito - sry, ale úplně si mně dneska zničil. >:D

mě ty druhé [odkaz]