Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 03.11.10 23:09
« Re: Minisrázek dvou červených GTI
Mat
>:-[]
Se nedivím, že toho o něm nemůžeš moc najít (a ani té "dobré ceně" za něj), je to totiž skoro deset let stará "vykopávka" (i na svou dobu spíš průměrná)..., ale jestli chce kámoš zakládat technické muzeum, tak ti můžu dát odkaz na dobovou recenzi (v angličtině)... :-) -
Thomasino 03.11.10 21:33
Viděl, ale nezkoumal jsem je, páč jsi říkal, že je dělá Ronal a když sám velký White Label něco takového říká, tak je to jako zákon >:-[] >:D
A už jsem v pondělí přezouval, což byla příležitost, takže minimálně do konce února asi nebude možnost... -
white label 03.11.10 14:23
Th
Já jsem zatím rozdíl v kvalitě mezi origo VW od BBS a origo VW od Ronalu nezaznamenal (mechanicky jde samozřejmě poškodit každé kolo, třeba jen od tvrdšího kamínku), navíc Ronal dodává kola i takovým značkám jako Alpina apod. -
white label 03.11.10 14:06
Th
Já jsem zatím rozdíl v kvalitě mezi origo VW od BBS a origo VW od Ronalu nezaznamenal (mechanicky jde poškodit každé kolo, třeba jen od tvrdšího kamínku), navíc Ronal dodává kola i takovým značkám jako je třeba Alpina... -
Thomasino 02.11.10 22:53
« Re: Tak už také přezuto na zimu..
Prý s nimi neměli zatím problémy, těžko říct. Asi jsem neměl štěstí :-O
V minulosti jsem kupoval Borbet (na C-MAXe na stejném webu) a Autec (na Mondeo), a ty byly bez problémů, White Label má zase dobré zkušenosti se značkou Rondell.. Jak dojdou ty OZ, dám info ;-)
P.S.: reklamaci musí uznat, přes net máš nárok vrátit nepoužité zboží do 2 týdnů i kdyby jim nic nebylo, jako že tady navíc byly na dvou kolech evidentní vady, které jsem nafotil a hned druhý den poslal mejlem. E-shop se ale zachoval velmi slušně, omluvili se a bez problémů si na vlastní náklady dneska kola odvezli. Domluvili jsme se nakonec i na velmi dobré ceně na ty OZ kola a doplatím pak jen rozdíl.. -
Thomasino 02.11.10 22:34
« Re: Tak už také přezuto na zimu..
Kolik váží ty OZ Lounge zatím nevím, ale jak dorazí, tak zvážím (tipuji 10-11 kg). Určitě to ale nebude 8 kg jako Allegerrity nebo Ultraleggery, které stojí ještě o 50% více... Ty WSP jsem vážil, mají přesně 12,3 kg, což není žádná sláva :-( Ale může být i hůře...

Pije se..., hlavně slivovice a 11.11. v 11:11 i svatomartinské víno... :yes: >:-[]