Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 04.11.10 23:06
Tady asi někdo nepochopil k čemu je tempomat >:-[] >:D
Ikdyž teda taky s ním mám trochu problémy. Už jsem i zbaběle přemýšlel nad tím, že otevřu manuál, což dělám velmi vyjímečně >:D
Nevím co všechno dělá ten spodní čudlík, jestli jen pomalu snižuje rychlost, nebo je i k něčemu jinému :-( Když chci zrušit aktuálně nastavenou rychlost a dát výrazně jinou než byla nastavená a nechci ťukat po jednom nahoru nebo dolů, tak musím dát nahoře ten posuvný přepínač doprava (vypnout tempomat) a pak zase doprava a zapnout tempomat?? -
Thomasino 04.11.10 23:02
Jen tam chybí přece...
Ta cesta z Ostravice přes Bílou směr Horní Bečvu je zajímavá až kam? Když pojedu z Ostravice, ať pak nejezdím zbytečně až k Rožnovu a neprďolím se po vesnicích, pokud se pojedu jen projet a nepojedu teda zrovna za tebou ;-) -
white label 04.11.10 23:00
« Re: Minisrázek dvou červených GTI
Tohle jsem dneska večer objevil v recenzi na toho červeného sportbacka (A5) ve slabých stránkách:
"Tempomat - nechápu ho a bojuji s ním. Nastavíte si rychlost, pak podřadíte (většinou proto, že při zaplém tempomatu chcete takto snížit rychlost) a on tvrdošíjne dává plyn, aby dorovnal původní rychlost. To mi opravdu vadí a považuji to za nebezpečné. V servisu mi říkaly, že se s tím nedá nic dělat." >:D :yes:
"...a on tvrdošíjne dává plyn, aby dorovnal původní rychlost." >:-[]