Volkswagen Golf VI (Thomasino)
white label 05.11.10 00:15
« Re: Jak z Brna do Ostravice v Beskydech a při tom se pěkně svézt? :-)
Jo, to jo, kolem té Šance je to taky super a docela dlouhé, jen musíš mít větší štěstí na prázdnější cestu. Cesta Vsetín-Rožnov (přes Bystřičku a Dušnou) je ale o něco zajímavější v opačném směru..., v tomto směru se tam taky jezdí závody do vrchu...a to je ten úsek kde jsem (slušně) svezl v GTI5 Mojita a částečně v GTI6 fefe...
Ronault. 05.11.10 00:13
« Re: Minisrázek dvou červených GTI
WL: Sepetná čili ještě před pár lety Montér >:-[] :-! Já ani nevím, jestli tam něco je, ale jezdíme tam občas na jarní prázdniny. Za ty peníze je to perfektní hotel.
Thomasino: Tak si nezapomeň pohorky, nejlépe na ně i máčky (ne MACZ), protože to teď o weekendu bylo dost zledovatělé) a hned od Sepetné pěkně po červené na Lysou. Za dvě hodiny jsi na vrcholu a to pohodovou chůzí. Za pěkného počasí jdou vidět i Tatry :yes: A dole v Ostravici mají pekárnu s cenama snad polovičníma, co jsou v Brně a moc dobré pečivo, ale to ti může být jedno, oni si vás na Sepetné vykrmí >:D -
Thomasino 05.11.10 00:09
« Re: Jak z Brna do Ostravice v Beskydech a při tom se pěkně svézt? :-)
Vím, že tam to není nic moc, ale ta správná cesta asi začne až za Bystřicí ;-) A když pominu průjezd Vsetínem, Rožnovem a přes ty všechny Bečvy, tak by to mohlo být prima svezení :-) Ze Vsetína na tu Valašskou Bystřici se mi to posledně túze líbilo :-!
edit: Dobrou noc všem a díky za rady. Jdu spát, ráno "musím" jet na osmou hodinu na masáž >:-[] -
Thomasino 05.11.10 00:06
« Re: Jak z Brna do Ostravice v Beskydech a při tom se pěkně svézt? :-)
Přesně tak, je to hotel Sepetná ;-) Byla to náhoda, ten večer jsme si s přítulkou řekli, že by to chtělo nějakých pár dní volna kolem toho svátku 17-tého a koukali jsme na slevy na Slevomatu, Vykupto a jiných podobných webech a zrovna tam byl zvýhodněný pobyt se slevou 50% pro dva na 3 noci v Sepetné, tak jsme mrkli na jejich stránky, já se zaradoval že je to kousek od Rožnova a můžeme navštívit WL a hned jsme objednávali :-) -
Ronault. 04.11.10 23:59
« Re: Minisrázek dvou červených GTI
Tak do Ostravice jsou dvě možnosti. Buď až do Frýdku a pak po čtyřproudovce, ta je hodně rychlá, to tam budeš rychle.
No a druhou možností Je ta přes Vsetín, Bystřici p.H. atd. Já tam jel nedávno od WL a je tam nový asfalt, spolubydlící tam jezdí každý týden a není to vůbec špatné, sice ti to bude trvat tak o hodinu déle, ale místy je to docela příjemné.
Jak jsem tam jel já svým autem od WL, tak přítelkyni se v těch zatáčkách až udělalo špatně, jak jsem to tam řezal >:D >:D
Jo a jaký hotel v Ostravici jsi vybral? Doporučuji Sepetnou, ta má bazén, výřivku, bowling, dobře vaří a pokoje jsou po rekonstrukci a moc pěkné... :yes:
EDIT: Jo, tak tu trasu ti schvaluji, delší, ale zábavnější než panelovka do Vyškova a pak dlouhá rovinka do Bělotína a devadestáka do Frýdku. Kdybys náhodou ještě jel po té dálnici, tak jak končí dva pruhy za Příborem, tak v tom zúžení u odbočky na Hukvaldy často měří. A kde měří na dálnici, to ti poví WL >:-[] -
Thomasino 04.11.10 23:56
« Jak z Brna do Ostravice v Beskydech a při tom se pěkně svézt? :-)
Podle toho jak jsem jel do Rožnova minule od Vsetína (super cesta) a vašeho doporučení, by mohla být dost zajímavá cesta z Brna následovně:
po dálnici na Kroměříž, pak do Bystřice pod Hostýnem, následně Hošťálková, Vsetín, Malá Bystřice, Valašská Bystřice, Rožnov, Dolní Bečva a Horní Bečva (tam to asi bude jen průjezd bez zábavy) a dále Bílá a Ostravice :-)
Sice je to skoro o hodinu delší, ale předpokládám, že se budu za volantem GTI opět královsky bavit ;-) >:D
Co na to místní znalci White Label a Ronault? -
Thomasino 04.11.10 23:29
« Re: Minisrázek dvou červených GTI
Teda nemusí být úplně nejrychlejší, v závěru se chvilku rád svezu po hezkých cestách, ale ne děravých ;-) Nebo máte jiný TIP jak se zajímavě dostat do Ostravice? :-) Ale nemyslím tentokrát přes Vsetín po Valašské rally >:-[]
No ikdyž možná by ta poslední hodinka po pěkných okreskách stála za to :-!
edit: co silnice z Bystřice p.H. přes Hošťálkovou, Vsetín a Nový Hrozenkov do té Bílé? Víte jak to tam vypadá? ;-) -
Thomasino 04.11.10 23:23
« Re: Minisrázek dvou červených GTI
A co pak cesta z toho rozcestí přes Bumbálku do Trojačky?
Ale kolem toho jezera "Poslední šance" to podle satelitních snímků nevypadá vůbec špatně! :yes: Myslím, že jsme vybrali dobrý hotel za super cenu, snad tam budou dobře vařit a budou mít v bazénu přijatelnou teplotu vody ;-) :-)
Cesta tam z Brna bude asi nejrychlejší přes New Jersey a Frenštát, že?

A kdys tam byl naposledy? Abys to tam ještě vůbec poznal! ;-) :yes: