Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 07.11.10 22:05
« Re: NOVÝ WEB
Mojito, nezapomněl, už jsem byl chvilku před ním, než jsem si nechal dát horší hodnocení od jednoho kamaráda, abych byl za Zetkem, které jsem také přeskočil, což se mi právě moc nelíbilo, protože sebekriticky musím uznat, že Zetko je jiná liga než GTI nebo Rocco ;-) :-! Ale zase je pravda, že hodnocení není jen o autech.. -
Thomasino 07.11.10 20:36
« Re: NOVÝ WEB
Moooc hezký, Fefe >:-[] >:D Doufám, že se toho dočkáme dříve než tady, kde se to hodně pomalinku krůček po krůčku vrací k původním funkcím, ale oproti novému webu je tady ten vzhled zvaný "bílé peklo" fakt úděsný a bílé pozadí s bleděmodrým textem mě otravuje a ničí oči 8-s :-O
P.S.: Neberu to jako první místo, beru to přinejlepším jako 4.místo za 911 Turbo, Capri a Zetkem, které zde bohužel chybějí :-( -
Thomasino 06.11.10 18:05
« Re: Jak z Brna do Ostravice v Beskydech a při tom se pěkně svézt? :-)
To sice má, ale nemá ukazatel námrazy o 200m dále za zatáčkou 8-s 8-s
Takže pokud pojedeš někde dost svižně a teplota bude třeba 5 st. nad nulou a najedou se ocitneš za zatáčkou v nějakém stínu kde to nestihlo rozmrznout, můžeš být víš kde... -
Ronault. 06.11.10 01:23
WL: No mě by to stačilo v koupelně, tam je to velmi příjemné, když vylezeš ze sprchy a pěkně rovnou na teplou podlahu. Navíc dnes se co vím dělají laždice nebo něco pod ně, co je napájeno elektricky a netřeba rozkopávat celou podlahu. :-)
mariachi: Minulou sobotu jsem tam byl, sice po ránu trochu mrzlo, ale hned jak se trochu robřesklo, tak bylo už teplo a na nějakou námrzu to nevypadalo -
MariAchi 05.11.10 14:07
Jen tak mimochodem: V tom useku kolem Sance je treba mit zimni gumy!
A minulou sobotu tam uz mrzlo a cesta byla posypana...
A pokud si budes chtit udelat dalsi autovylet (asi 140km) tak muzes vyrazit smerem na Cervenohorske sedlo. Je to sice od Ostravice daleko, ale skoro porad po peknych cestach s hromadou zatacek.
Ostravice na Roznov, Frenstat, Hukvaldy, Mosnov (to je chill out), pak na Opavu, Bruntal, Vidly a Cervenohorske sedlo. Zpatky pak ze sedla opacnou stranou dolu a zase na Bruntal, Opavu... -
Ronault. 05.11.10 00:57
WL: Tuším loni jsme tam byli. To už byly opravené chatky. Ty jsou moc podařené. Hlavně ta vyhřívaná podlaha v koupelně, tak to jednou chci i doma :yes:
Thomasino: Na Lysou to zvládneš i v těch lepších teniskách. Naproti je Smrk, taky pěkný výhled. Nedaleko jsou Pustevny. Nahoru vyjedeš lanovkou a jsou tam teď prý nějaké koloběžky na sjezd dolů, prý to stojí za to :yes: -
Thomasino 05.11.10 00:36
No Mojito něco o svezení říkal >:-[]
Procházky mě neminou, ale pohorky nevedeme, jen nějaké pevnější tenisky s traktorovějším vzorkem :-) Pěkné výhledy mám rád, takže Lysou určitě vyzkoušíme. A máme jen polopenzi, takže TIP na pekárnu se taky může hodit, navíc něco sladkého my rádi ;-)