Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.10  21:50

« Re: 4444

4 najednou né, to jsem nemyslel, ani neměl :-( :-O Bohužel.. Nebo naštěstí? Ono stačilo dvě, to si člověk aspoň v klidu užije >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.10  18:25

Čtyři ženský najednou? :-O To kecáš, to by sis ani nestilh sundat ty stopky co nosíš na krku... l >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.10  17:47

Já si všiml :-) Čtyřky mám rád, třeba u ženských mi taky nevadí ;-) :-)

P.S.: U maturity jsem měl sice 4 známky, ale čtyřky to kupodivu nebyly :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.10  02:12

« 4444

Th
    Jako u matury, gratuluju ke čtyřem čtverkám (přísp. č. 4444)! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.10  22:58

« Re: Pro White Labela: Takto vypadá GOLF s výrazně nižším ET :-)

235 kdyžtak na ráfek 8x 18" s ET50, to se tam pak vejde i pokud to snížím o těch 20mm s KW pružinami :-) Pokud bych to toho šel. Vyndat se to dá vždycky...
    Možná bych pořídil jen 2 takové ráfky na předek na okruh, tam by měla větší šířka pneu 235mm smysl pro snížení nedotáčivosti a zvýšení gripu ;-) :-) Nejlépe ještě semislick >:-[]
    Na zadku pak postupně dojezdím ty 17" 225/45 :-!
    Ale i semislicky 225/40 18" by dávaly smysl
    [odkaz]

Ale vše budu řešit až na jaře, nyní jsem spokojený s novými disky a musím našetřit do půlky března na pneu CSC3 nebo CSC5. Ale kvůli ceně to vypadá spíše na CSC3, ty CSC5 jsou zatím moc drahé, ale kdo ví co bude v březnu...
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 11.11.10  22:51

Tome
    souhlas s WL nerval bych tam 235
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.10  20:36

Pro začátek zůstanu u 225/40 abych viděl jak se to tam vejde, u dalších pak uvidím. Taky jsou levnější >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.11.10  19:58

Použít se možná dají (na odkazu může být k 19" lem zadního blatníku mírně uzpůsoben, navíc v odkazu je při 18" taky šířka jen 225mm), ale já bych určitě zůstal raději u 225/40 R18.
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.10  11:26

« Pro White Labela: Takto vypadá GOLF s výrazně nižším ET :-)

White Label, jak jsme spolu řešili ty moje kola a nižší ET, tak tady je Golf R, který má kola Emotion 8x 19" s ET35 (asi to musí být ono, jiné ET ani nedělají pro VW). Je ale pravda, že se tváří že jsou hodně na hraně a už trochu čouhají ven.
    Včera mi došly ty OZ Lounge 8x 18" s ET48, to by mělo být úplně v pohodě a pokud použiji pneu 225/40 R18, tak ty pneu vylezou do podběhů proti originálu jen o 3mm (a pod tím bude širší ráfek na každé straně o 5mm, ale v blatnících to budou jen ty 3mm). Možná se dá i použít pneu 235/40 R18 jako má Scirocco..

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.11.10  20:37

« Re: Objednaná kola konečně dorazila :-)

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.11.10  20:32

« Objednaná kola konečně dorazila :-)

Tak to bude asi jen nějaká náhoda >:-[] >:D

Dnes konečně dorazila objednaná kola OZ Lounge 10 Black a vypadají úchvatně ;-) :yes:

- vlevo kliknout na malou ikonu s autíčkem :-)
    odkaz se nepovedl, tak znovu na dalším příspěvku
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.11.10  17:12

« Re: NOVÝ WEB

woody: Řekl bych, že je tady pouze jeden takový, shodou nečekaných náhod a okolností jednoho takového vlastním
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.11.10  17:08

woody: Řekl bych, že je tady pouze jeden takový, shodou nečekaných náhod a okolností jednoho takového vlastním

Feferonka a Mojíto: Jo a doufám, že semnou automaticky s odkazem počítáte ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.11.10  21:35

Ronault samozřejmě myslel tento Favorit, jako zářný příklad jak má vypadat recenze ;-) :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.11.10  23:39

Ronault : Zeptám se tě stejně jako generál Bradley generála Pattona, když ten na průpovídky o tom jak Angličani potřebujou mít svýho hrdinu (míněn Montgomery), reagoval otázkou : A Američani svýho hrdinu nepotřebují ?

A Bradley odpověděl : Máš snad někoho konkrétního na mysli ? >:D

Máš tedy nějakýho konkrétního Favorita, zelenýho a na LPG, co by chyběl v TOPce na mysli ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.11.10  23:32

Feferonko, tak super :yes:

Jelikož si nenechávám posílat výpis z mailu na mobil, donutil jsem se v poslední době kontrolovat poštu denně, jestli mi tam třeba nepřistála nějaká zbrusu nová web adresa. ;-)

A zdá se, že můžem stejně jako při upoutávkách v kině napsat :

COMING SOON ! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.11.10  21:30

« Recenze na policejního Pašíka? :-)

ZIPe, ukecej nějakého kolegu a udělejte recenzi na policejního Pašíka! To by byla aspoň pecka >:-[] Když to pojmete jako že to je proti pirátům silnice co jezdí jako prasata, tak by to mohlo projít, ne? ;-) :-)
    V nejhorší zkusím ukecat známého od známého co s ním jezdí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 08.11.10  12:27

Thomasino, Ochcávka už je smazaná, ale klidně jí zase nějak oživím. Ještě bych mohl vytvořit recenzi na policejní člun, ale až na jaře. Momentálně už je uklizenej. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.11.10  11:22

Zipe, já jsem pro. Dejme do TOPu policejní Oktávku!! >:-[] >:D Ať je nějaká pr.Dell >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 08.11.10  11:10

Hele lidi, jestli na tom novém webu nebudu v top10, tak vás všechny pozavírám!!! Teda kromě feferonky, té seberu řidičák a bude vám ostatním nosit do vězení buchty!!! >:D >:D >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…