Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 11.11.10 22:58
« Re: Pro White Labela: Takto vypadá GOLF s výrazně nižším ET :-)
235 kdyžtak na ráfek 8x 18" s ET50, to se tam pak vejde i pokud to snížím o těch 20mm s KW pružinami :-) Pokud bych to toho šel. Vyndat se to dá vždycky...
Možná bych pořídil jen 2 takové ráfky na předek na okruh, tam by měla větší šířka pneu 235mm smysl pro snížení nedotáčivosti a zvýšení gripu ;-) :-) Nejlépe ještě semislick >:-[]
Na zadku pak postupně dojezdím ty 17" 225/45 :-!
Ale i semislicky 225/40 18" by dávaly smysl
[odkaz]
Ale vše budu řešit až na jaře, nyní jsem spokojený s novými disky a musím našetřit do půlky března na pneu CSC3 nebo CSC5. Ale kvůli ceně to vypadá spíše na CSC3, ty CSC5 jsou zatím moc drahé, ale kdo ví co bude v březnu... -
Thomasino 11.11.10 11:26
« Pro White Labela: Takto vypadá GOLF s výrazně nižším ET :-)
White Label, jak jsme spolu řešili ty moje kola a nižší ET, tak tady je Golf R, který má kola Emotion 8x 19" s ET35 (asi to musí být ono, jiné ET ani nedělají pro VW). Je ale pravda, že se tváří že jsou hodně na hraně a už trochu čouhají ven.
Včera mi došly ty OZ Lounge 8x 18" s ET48, to by mělo být úplně v pohodě a pokud použiji pneu 225/40 R18, tak ty pneu vylezou do podběhů proti originálu jen o 3mm (a pod tím bude širší ráfek na každé straně o 5mm, ale v blatnících to budou jen ty 3mm). Možná se dá i použít pneu 235/40 R18 jako má Scirocco..
[odkaz]
-
-
woody-alien 08.11.10 23:39
« Re: NOVÝ WEB
Ronault : Zeptám se tě stejně jako generál Bradley generála Pattona, když ten na průpovídky o tom jak Angličani potřebujou mít svýho hrdinu (míněn Montgomery), reagoval otázkou : A Američani svýho hrdinu nepotřebují ?
A Bradley odpověděl : Máš snad někoho konkrétního na mysli ? >:D
Máš tedy nějakýho konkrétního Favorita, zelenýho a na LPG, co by chyběl v TOPce na mysli ? ;-) -
woody-alien 08.11.10 23:32
« Re: NOVÝ WEB
Feferonko, tak super :yes:
Jelikož si nenechávám posílat výpis z mailu na mobil, donutil jsem se v poslední době kontrolovat poštu denně, jestli mi tam třeba nepřistála nějaká zbrusu nová web adresa. ;-)
A zdá se, že můžem stejně jako při upoutávkách v kině napsat :
COMING SOON ! :-) -
Thomasino 08.11.10 21:30
« Recenze na policejního Pašíka? :-)
ZIPe, ukecej nějakého kolegu a udělejte recenzi na policejního Pašíka! To by byla aspoň pecka >:-[] Když to pojmete jako že to je proti pirátům silnice co jezdí jako prasata, tak by to mohlo projít, ne? ;-) :-)
V nejhorší zkusím ukecat známého od známého co s ním jezdí ;-)