Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 16.11.10 21:40
« Re: Jaký motor do Passata CC ?? TDI nebo TSI?
No já to bohužel nemám do práce do 2 km, abych mohl chodit pěšky :-O
Jinak bych taky klidně chodil...
Že jsme z Brna asi poznali podle mluvy a podle SPZ na autě, které zaparkovalo před jejich krčnou ;-) :-) Jen jsem přišel na to, že jehněčí steak mi nechutná, ale byl v pořádnu, nakonec si půlku vzala moje drahá polovička a já snědl její poloviční porci steaku z vepřové panenky s křenovou omáčkou. Pizza chleba s česnekem byl taky vynikající :-) Ale kafe tam nemají dobré, to ILLY v tom hotelu jak jsme byli v neděli bylo o 3 třívy lepší... -
Thomasino 16.11.10 21:31
Vychází z vašeho domu ještě jiná žena podobného věku s malou holčičkou? ;-) A ikdyž jsem ji viděl na pár desítek metrů, podle postavy a obličeje co jsi mi ukazoval ty fotky z Turecka to byla asi ona... A taky podle nohou z fotosoutěže přece! >:D Brali si zrovna tříkolku nebo kolo s kolečkama pro malou... -
Thomasino 16.11.10 21:28
Až tak? Ty jsi taky zvyklej?? No jéjda... A já myslel, že se svojí postavou si vozíš pozadí skoro pořád v autě >:-[] "Trošku" mě dneska bolí nohy 8-s Ale řídit jsem mohl a hodinovou procházku po Rožnově jsme taky zvládli ;-)
Jinak jídlo v Krčmě dobrý, jen kapucínek ke kávě byl 4 týdny prošlý, ale moje tanečnice se na takové věci kouká, tak jsme slušně reklamovali, paní se moc omlouvala a nakonec donesla trochu mléka v malé konvičce, že mají asi špatnou dodávku a všechny jsou prošlá :-O -
Thomasino 16.11.10 20:53
« Krásné silnice v Beskydech!
Jinak musím říct, že tady v Beskydech máte nádherné silničky na ježdění :yes: :yes: Vůbec je tady moc hezky. Kdyby to bylo tak půl hodiny autem do Brna, hned bych se semka přestěhoval ;-) :-)
Jeli jsme z Ostravice kolem přehrady Poslední šance (já vím WL, jmenuje se jen "Šance" :-) ), pak na jsme uhnuli doleva na Bumbálku, pár kilometrů ve Slovensku a následně doprava přes Velké Karlovice (ty jsou ale nyní rozkopané) kolem Soláně a přes Prostřední Bečvu do Rožnova. Zpátky z Rožnova přes všechny možné Bečvy (Dolní, Prostřední, Horní, Nadhorní...) do Bílé a pak zase kolem Šance do Ostravice. Moc pěkné svezení je kolem té přehrady až k Bečvám (jen nesmí být provoz a večer už to lehce klouzalo na mírném mokru). Taky to bylo moc pěkné z Horních Karlovic kolem Soláně k Bečvě :yes: Domů pojedeme zase hezky kolem Šance přes Rožnov a moc rád zase dám White Labelovu trasu na Valašskou Bystřici :-) -
Thomasino 16.11.10 20:44
Rone, koukám že jsi evidentně na pořádné tůry zvyklý, takže tě to nerozhází ;-) Já poslední rok ten sport trochu flákám, fotbálek se nám rozpadl a zatím jsem nenašel náhradní :-O Občas chodím hrát tenis, ale moc pravidelně to není :-(
Na procházky sice chodíme, ale jen tak hodinové, max. dvouhodinové a do takových kopců rozhodně ne !! 8-s 8-s
White Label, ty na takové tůry chodíš?? Trochu pochybuji >:-[] -
Thomasino 16.11.10 20:40
To s tou motorkářkou v sedmdesáti mě teda dostalo !! ;-) :yes:
White Label, dneska jsem zahlédl tvoji ženu s malou (když jsme se vraceli po procházce k autu ke Krčmě) a moc to nevypadá, že by jsi byl na zralé ženy >:-[] >:-[] Spíše to vypadá na to, že ještě před pár lety tě mohli zavřít za pedofíllii >:D >:D >:D -
Ronault. 16.11.10 00:00
WL: Myslím, že jsem někde viděl fotku tvého taťky ;-) inu máte silný kořínek :yes:
To víš, dneska máš v nemocnici šesedátníky, kteří berou 30 prášků na kde co a tahle paní kdyby ne této jedné nemoci, tak dělá klidně dřevorubce :yes: -
white label 15.11.10 23:59
Ron
Pokud mluvíš o nějaké ženě z Valašska už v pouhých sedmdesáti letech jako o "babičce", tak je mi to krajně podezřelé, moje babička má už pár let přes devadesát a moje prababička zemřela ve 101 letech, prožila tři století! (a dvě tisíciletí k tomu) (1899-2001), její rodné číslo začínající dvoučíslím 99 pár lidí na přelomu století slušně vykolejilo... ;-) >:-[]
P.S. Příště ti možná ukážu moje rodiče, mají už oba kolem sedmdesáti, ale do nějakého dědečka a babičky mají opravdu neuvěřitelně daleko... :-) -
Ronault. 15.11.10 23:42
WL: Aha, tak to je trochu jiný šálek kávy... určitě jsi byl mile překvapen, já moc ne. Teda interiér ve verzi elegance je perfektní, to jo, jenže rozpočet by byl a to ještě s neskutečnými splátkami na Prima, takže ty dekory pryč, maxi dot pryč a vlastně holobyt s klimou ;-\ Nevím, jestli to bylo tím, že auto mělo 700 km najeto, ale po nastartování jsem se fakt lekl v interiéru a přišlo mi auto celkově hlučnější než 1,9 TDI 74 kW z páteční jízdy Octavii I. Ale zase motor byl pocitově pružnější, to jo... ale ani po pár kilometrech se moc neuklidnil zvukově. Nicméně je to jedna z možností...
K Valachům mám dnes taky dobrou historku. Byli jsme v nemocnici a jako pacientku jsme měli 70 letou babičku odněkud z Valašska. Do letošního léta nebrala žádné léky, celý život těžce pracuje a na její leukémii přišli jen náhodou, když ši šla udělat prohlídku k lékaři kvůli řidičáku na motorku, kterou stále jezdí :yes: Jestli jste tam takoví všichni, tak to tady budeš ještě dlouho >:D -
white label 15.11.10 23:38
Ron
Tak to já byl zase v sobotu pro změnu mrknout (a hlavně ji projet) na převáděčku A7ičky se zajímavou SPZ: 7T0 0007! >:-[]
P.S. Jinak s tím Thomasinem souhlasím, je to fuckt "sra.čka", s tímle snad nemůže mít větší problémy ani 80 letý kardiak a astmatik v jedné osobě... >:D
Ještě, že není od nás z Valašska, dělal by nám tím zbytečně jenom ostudu... >:-[]

(Velké Karlovice)
Ake o stěhování uvažuje už Mojito, tak ať se nám tu postupně nenasáčkuje celé Brno, to by nám brzo došly i ty prošlé kapucínky... >:-[]