Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  21:41

« Re: Krásné silnice v Beskydech!

Jj, to je svatá pravda, konečně normální příspěvek, teda až na ty Horní! Karlovice. >:D :yes:
    (Velké Karlovice)
    Ake o stěhování uvažuje už Mojito, tak ať se nám tu postupně nenasáčkuje celé Brno, to by nám brzo došly i ty prošlé kapucínky... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  21:40

« Re: Jaký motor do Passata CC ?? TDI nebo TSI?

No já to bohužel nemám do práce do 2 km, abych mohl chodit pěšky :-O
    Jinak bych taky klidně chodil...
    Že jsme z Brna asi poznali podle mluvy a podle SPZ na autě, které zaparkovalo před jejich krčnou ;-) :-) Jen jsem přišel na to, že jehněčí steak mi nechutná, ale byl v pořádnu, nakonec si půlku vzala moje drahá polovička a já snědl její poloviční porci steaku z vepřové panenky s křenovou omáčkou. Pizza chleba s česnekem byl taky vynikající :-) Ale kafe tam nemají dobré, to ILLY v tom hotelu jak jsme byli v neděli bylo o 3 třívy lepší...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  21:36

Tak tos měl napsat hned, že vycházely zrovna z našeho domu... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  21:34

Th
    Jo hochu klamu tělem, ale autem rozhodně (třeba jako ty) denně nejezdím a do dvou kiláků chodím běžně pěšky, nebo jezdím na kolobce
    Prošlý kapucínek? A jak poznali, že jste z Brna? :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  21:31

Vychází z vašeho domu ještě jiná žena podobného věku s malou holčičkou? ;-) A ikdyž jsem ji viděl na pár desítek metrů, podle postavy a obličeje co jsi mi ukazoval ty fotky z Turecka to byla asi ona... A taky podle nohou z fotosoutěže přece! >:D Brali si zrovna tříkolku nebo kolo s kolečkama pro malou...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  21:28

Až tak? Ty jsi taky zvyklej?? No jéjda... A já myslel, že se svojí postavou si vozíš pozadí skoro pořád v autě >:-[] "Trošku" mě dneska bolí nohy 8-s Ale řídit jsem mohl a hodinovou procházku po Rožnově jsme taky zvládli ;-)
    Jinak jídlo v Krčmě dobrý, jen kapucínek ke kávě byl 4 týdny prošlý, ale moje tanečnice se na takové věci kouká, tak jsme slušně reklamovali, paní se moc omlouvala a nakonec donesla trochu mléka v malé konvičce, že mají asi špatnou dodávku a všechny jsou prošlá :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  21:28

Th
    To víš, u nás musíš ženám příčítat minimálně deset let, když chceš aspoň příbližně odhadnout jejich skutečný věk... ;-)
    P.S. Jak víš tak jistě, že to byla určitě ona?
    A jaký byl oběd?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  21:24

Th
    Abys nebyl překvapen, přijeď někdy sám a dáme pro začátek výstup na Radhošť, samozřejmě, že ne z Pusteven, ale z Rožnova... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  20:53

« Krásné silnice v Beskydech!

Jinak musím říct, že tady v Beskydech máte nádherné silničky na ježdění :yes: :yes: Vůbec je tady moc hezky. Kdyby to bylo tak půl hodiny autem do Brna, hned bych se semka přestěhoval ;-) :-)
    Jeli jsme z Ostravice kolem přehrady Poslední šance (já vím WL, jmenuje se jen "Šance" :-) ), pak na jsme uhnuli doleva na Bumbálku, pár kilometrů ve Slovensku a následně doprava přes Velké Karlovice (ty jsou ale nyní rozkopané) kolem Soláně a přes Prostřední Bečvu do Rožnova. Zpátky z Rožnova přes všechny možné Bečvy (Dolní, Prostřední, Horní, Nadhorní...) do Bílé a pak zase kolem Šance do Ostravice. Moc pěkné svezení je kolem té přehrady až k Bečvám (jen nesmí být provoz a večer už to lehce klouzalo na mírném mokru). Taky to bylo moc pěkné z Horních Karlovic kolem Soláně k Bečvě :yes: Domů pojedeme zase hezky kolem Šance přes Rožnov a moc rád zase dám White Labelovu trasu na Valašskou Bystřici :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  20:44

Rone, koukám že jsi evidentně na pořádné tůry zvyklý, takže tě to nerozhází ;-) Já poslední rok ten sport trochu flákám, fotbálek se nám rozpadl a zatím jsem nenašel náhradní :-O Občas chodím hrát tenis, ale moc pravidelně to není :-(
    Na procházky sice chodíme, ale jen tak hodinové, max. dvouhodinové a do takových kopců rozhodně ne !! 8-s 8-s

White Label, ty na takové tůry chodíš?? Trochu pochybuji >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  20:40

To s tou motorkářkou v sedmdesáti mě teda dostalo !! ;-) :yes:
    White Label, dneska jsem zahlédl tvoji ženu s malou (když jsme se vraceli po procházce k autu ke Krčmě) a moc to nevypadá, že by jsi byl na zralé ženy >:-[] >:-[] Spíše to vypadá na to, že ještě před pár lety tě mohli zavřít za pedofíllii >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.11.10  18:41

« Re: NEW WEB

Dik, vše drazilo ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.11.10  18:23

« NEW WEB

Maily máte v mailu! >:D

Prosím, jestli někdo mail neobdržel, písněte mi sz s mailovou adresou znovu.Ale snad to dostali všichni, kterým sem to slíbila.

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  10:05

Doufám, že ne, aspoň o ničem takovém (zatím) nic nevím... :-O 8-s >:-[]

P.S. A Kája už má konečně i syna? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.11.10  00:20

WL: Taky se mu narodil malý synátor teď někdy jako kájovi? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  00:06

No jo, na tyhle zralé motorkářky mám taky slabost! >:D

P.S. Otec už měl letos 71, stejně jako božský Kája, asi ňákej dobrej ročník >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.11.10  00:00

WL: Myslím, že jsem někde viděl fotku tvého taťky ;-) inu máte silný kořínek :yes:

To víš, dneska máš v nemocnici šesedátníky, kteří berou 30 prášků na kde co a tahle paní kdyby ne této jedné nemoci, tak dělá klidně dřevorubce :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.10  23:59

Ron
    Pokud mluvíš o nějaké ženě z Valašska už v pouhých sedmdesáti letech jako o "babičce", tak je mi to krajně podezřelé, moje babička má už pár let přes devadesát a moje prababička zemřela ve 101 letech, prožila tři století! (a dvě tisíciletí k tomu) (1899-2001), její rodné číslo začínající dvoučíslím 99 pár lidí na přelomu století slušně vykolejilo... ;-) >:-[]

P.S. Příště ti možná ukážu moje rodiče, mají už oba kolem sedmdesáti, ale do nějakého dědečka a babičky mají opravdu neuvěřitelně daleko... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.11.10  23:42

WL: Aha, tak to je trochu jiný šálek kávy... určitě jsi byl mile překvapen, já moc ne. Teda interiér ve verzi elegance je perfektní, to jo, jenže rozpočet by byl a to ještě s neskutečnými splátkami na Prima, takže ty dekory pryč, maxi dot pryč a vlastně holobyt s klimou ;-\ Nevím, jestli to bylo tím, že auto mělo 700 km najeto, ale po nastartování jsem se fakt lekl v interiéru a přišlo mi auto celkově hlučnější než 1,9 TDI 74 kW z páteční jízdy Octavii I. Ale zase motor byl pocitově pružnější, to jo... ale ani po pár kilometrech se moc neuklidnil zvukově. Nicméně je to jedna z možností...

K Valachům mám dnes taky dobrou historku. Byli jsme v nemocnici a jako pacientku jsme měli 70 letou babičku odněkud z Valašska. Do letošního léta nebrala žádné léky, celý život těžce pracuje a na její leukémii přišli jen náhodou, když ši šla udělat prohlídku k lékaři kvůli řidičáku na motorku, kterou stále jezdí :yes: Jestli jste tam takoví všichni, tak to tady budeš ještě dlouho >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.10  23:38

Ron
    Tak to já byl zase v sobotu pro změnu mrknout (a hlavně ji projet) na převáděčku A7ičky se zajímavou SPZ: 7T0 0007! >:-[]

P.S. Jinak s tím Thomasinem souhlasím, je to fuckt "sra.čka", s tímle snad nemůže mít větší problémy ani 80 letý kardiak a astmatik v jedné osobě... >:D
    Ještě, že není od nás z Valašska, dělal by nám tím zbytečně jenom ostudu... >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…