Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 16.11.10 22:34
« Re: Krásné silnice v Beskydech!
Thomasino: Byl jsem dneska v té Bystřici nad Pern. omrknout a zjistit jak se to má s těmi Peugeoty. Tak tedy nevím, ale ta 207 SW se mi zdála naprosto v pořádku, docela příjemné svezení a řekl bych, že v lecčem i lepší jak ve Fabii II. Pak jsem ještě zkoušel 308 1,6 HDI a taky jsem byl mile překvapen. Za tu cenu, co tam ty auta mají, je to perfektní kup... (ne že bychom něco koupili, tedy zatím ne).
Auta ale mají teď zdržení. Taťkovi tento týden započaly dvoutýdenní rekondice, což obnáší nějaké cvičení, vířivky, sauny a kdo ví co ještě a platí to zaměstnavatel... no a co čert nechtěl, tak hned první den vycházel z vířivky, uklouzl a vykloubil si rameno. 8-s >:-[] Už to má teda zoperované a je doma, nicméně s ortézou nemůže řídit, tak si Peugeoty ani jiná auta nemůže odzkoušet natož sem přijel.
No a co čert nechtěl, tak o dva pokoje v nemocnici ležel taky strejda (jeho bratr), který měl autonehodu. Naštěstí jen nějaká polámaná žebra a jinak prý nic. Jen totálně odrovnal R19, kterou jsme mu před 5 lety prodali. :-| -
Thomasino 16.11.10 22:33
To já vím, ale ten pěkný úsek hned za Rožnovem bych nevynechal a stejně tak pak ten od Trojáku na Bystřici. A mohla se tím zkrátit cesta a nejet přes Vsetín. Ale asi tam žádná rozumná cesta nevede, takže klidně zase pojedu jak jsem přijel, tedy přes Valašskou Bystřici, Vsetín, Ratoboř, Troják a Bystřici...
Ronaulte, běhání jen tak mě nebaví. Když tak na fotbálku za balonem nebo na tenise :-) Potřebuji k tomu něco kulatého >:-[] -
Ronault. 16.11.10 22:08
Thomasino: No tak to máš ještě co dělat, ale jestli chceš sport, tak chodívám občas běhat do Lužánek a nemám kým, tak kdyžtak někdy dojeď a třeba 3x je oběhneme... teda pokud tě pak nebudu muset křísit >:-[] Jo, Beskydy jsou krásné.
White label: na ty Pustevny se chystám. Konkrétně nahoru chci vyjít pěšky, tam si pučit tu koloběžku a sjet to dolů, prý je to parádní.
-
Thomasino 16.11.10 22:04
« Re: Jaký motor do Passata CC ?? TDI nebo TSI?
Tak s mojí tanečnicí a reklamou na tancování by nemusel být problém tvrdit, že jedu na hotel Tanečnice >:-[] >:D Ale 300 metrů v pohodě zvládneme...
Ta lanovka funguje i v tuto dobu?? To bychom možná mohli zkusit. Je z ní něco vidět? Nebo to samé co pak nahoře? Třeba to s námi nespadne :-) Přes ty Trojanovice jsme jeli sem od tebe, ale místy ta cesta byla dost děravá a špatně značená, málem jsme zabloudili :-( -
Thomasino 16.11.10 21:59
Koliba by byla spíše na oběd, ale záleží na tom, ze které strany je lepší jet na ty Pustevny. Rád bych se ještě svezl kolem Šance, takže bychom pak Frenštát asi vynechali.. Pokud ale napíšeš, že je lepší jet na Pustevny z druhé strany, Frenštát je ještě ve hře :-) -
white label 16.11.10 21:58
Tak velké parkoviště je až těsně pod Pustevnama (cca300m), ale dá se jet až tam s tím, že budeš tvrdit, že jedeš na hotel Tanečnice. ale zítra je svátek tak tam může být víc lidí.
Ale můžeš jet z Ostravice i kratší trasu, z druhé strany přes Čeladnou do Trojanovic na Ráztoku odtud lanovkou až na Pustevny...
A pod Ráztokou je krásný, nově upravený hotel Troyer, kam si můžete zkočit na kafe a nějaký dobrý dezert... ;-) -
Thomasino 16.11.10 21:55
>:D >:D :yes:
Ale podle toho jak hledali a zkoušeli, tak prošlé kapucínky jen tak nedojdou, můžeš být v klidu ;-)
Hele, jak vypadá cesta z Valašské Bystřice na Bystřičku? V mapě je před Malou Bystřicí odbočka na západ směr Bystřička, že bych si zkrátil cestu do Ratiboře a vynechal Vsetín. Ale na netu tam zase skoro žádná silnice vyznačená není a spíše se to tváří jako polňačka 8-s A po škaredých silních jezdit rozhodně nechci.. -
Thomasino 16.11.10 21:48
To my jsme došli "až" zase na začátek parku u skanzenu >:-[] To jsi měl, Lavazzu já můžu stejně jako ILLY... My jsme cestou koukali kde máte jaké kadeřnictví a jestli by neměli náhodou chvilku mě ostříhat. Ale neměli. Tam kde vůbec někdo byl někoho měli :-O Byl to jen takový pokus, je jasné že fungují hlavně na objednávku... Tal to budu muset nechat zase do Brna... Chtěl jsem vám tu nechat něco svých vlasů >:-[]
Zítra se chceme jet podívat na Pustevny, ale nechceme již absolvovat velký výstup :-) Když tam pojedeme od Bečvy, jak daleko se autem dostaneme, aniž bychom jeli přes zákaz vjezdu? Kolik bude pak chybět na nějakou vyhlídku? ;-) -
white label 16.11.10 21:43
Tak já taky nemyslím jen chození do práce...
No na kafe jste měli jít určitě jinde, stačilo zavolat, poslal bych vás pro změnu třeba k segře na Lavazzu, když jste nakonec došli až na náměstí...
A co ta koliba zítra večer?

Jasně, zeptej se klidně fefe a Mojita, ti si ji i otestovali, mám se ženou "limitovanou edici", pochopitellně v bílé barvě, která se běžně vůbec nenabizí... :-)
Rožnov je město koloběžek [odkaz]
máme jich doma pět, jednu i s dětskou sedačkou...
;-)