Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Ronault. 16.11.10 23:28
« Re: Krásné silnice v Beskydech!
Thomasino: No 308 a tvrdé plasty to dokupy nějak nejde, ve výbavě premium interiér perfektní. 207 už byl takový ten standard malých vozů, ale pořád na pohled velmi příjemný.
A hmotností O2 TDI 77 kW 1350kg, O1 TDI 74 kw 1270, Peugeot 207 SW 1,6 HDI 1271 kg ;-) -
white label 16.11.10 23:25
« Re: Krásné silnice v Beskydech!
Je tady i spousta bláznů (jako všude), většinou přistěhovalci (nejen) z Brna... >:D
Jo je to sranda, někteří borci přijedou autem 500m do fitka, kde už není kam zaparkovat a zaplatí si dvě hodinky na běžícím pásu, kde je vydýchaný vzduch jako prase...
Přitom to tu mají přes den kousek do lesa, nebo na pěknou vycházku... 8-s -
Thomasino 16.11.10 23:18
« Re: Krásné silnice v Beskydech!
Za to jsme kolem třetí a čtvrté viděli v Rožnově mraky aut, vypadalo to jako by se tady dělalo do tří a všichni jeli domů 8-s Zácpy a kolony skoro jako v Praze :-O
My pěšky jsme byli rychlejší... Pak chápu, proč tady jezdíte na kole nebo kolobrndách či chodíte pěšky. Jak se ucpe jedna ze dvou světelných křižovatek, je zle ;-\ ;-\ -
Thomasino 16.11.10 23:13
« Re: Krásné silnice v Beskydech!
Gulietta se mi také líbí, ikdyž MiTo je zepředu hezčí, o 8c ani nemluvě :-) 500 a Polo souhlas, moc pěkné. Éčko zepředu docela ujde, zadní světla jsou moc velká :-O
Pažout uvnitř žádná sláva, plasty tvrdé.. Proti Koktě I snad, ale proti II nevím... Jinak 207SW bude lehčí než Kokta, tipnul bych si 70-100 kilo... Je o poznání kratší...
P.S.: Ikdyž jsem stále trochu na Fordy, nový Focus se mi taky vůbec nelíbí, už z Fiesty jsem byl lehce rozladěný, hlavně ze zadní části nad koly, kdy kola tam vypadají hrozně malá... -
Ronault. 16.11.10 23:04
« Re: Krásné silnice v Beskydech!
Thomasino: To HDI mě potěšilo více než jsem čekal, v té 207 HDI to mělo jen 66 kW, ale jelo to pocitově lépe než 74 kW TDI v Octavce I a to ta auta budou zhruba stejně těžká.
Popisu zevnějšku 308 jsem se raději vyhnul >:D Ta tlama je prostě moc, ale zase se mi líbí profil a záď. Jako celek to jakž takž funguje. Buhužel to je dnes takový unisex a třeba i Focus III dle těch fotek vypadá hrozně ;-\ Ale nejhezčí auto nižší střední je aktuálně Giullietta, na živo je opravdu krásná :yes:
Nicméně ten interiér v 308 je asi i lepší než v Octavce II a ten motor se 110 hp se mi zdál pocitově taky více jak dostatečný.
Mercedesy se mi poslední léta začínají líbit, taková C-classe je parádní a v bílé s černou střechou přímo božská. Audi a jejich unitlamy jsem nikdy nemusel a BMW mě teď po Banglem oslovuje nějak méně, až na interiéry, to je pokrok.
Jinak dle mne nejhezčí auta tříd:
A-1.F500, 2.Twingo
B- Punto, Polo
C- Giullietta, Megane Grandtoure (hatch ne), Leon,
D-AR 159, C-classe
E-E-classe, Infiniti M :-) -
Thomasino 16.11.10 22:52
« Re: Krásné silnice v Beskydech!
Tak HDI motory jsou celkem kultivované, ale Pažouti poslední dobou vypadají hrozně!! A 308 zvlášť :-( To už jsou hezčí ti taliáni, ale ta spolehlivost taky bída :-(
Je pravda, že poslední dobou ten design aut jde vůbec někam do pr.dele :-O
BMW je o ničem, Medvědi taky, Audi je stále to samé dokola (ale aspoň vypadá celkem rozumně), VW je konzerva (ale aspoň celkem normální a pěkná), pak jsou tu roztlemený tlamy Pažoutů, Citrónů apod :-O :'-( U Supersportů jsou co chvíu nějaká nádherná auta (vč.SLS), ale ty běžná nějak stagnují 8-s -
Ronault. 16.11.10 22:43
« Re: Krásné silnice v Beskydech!
Thomasino: No podle všeho ho sejmul nějaký chlap v Golfu a ten je prý už na onom světě 8-s >:-[]
Znám, máš pravdu... Francou a talián jsou nakonec fakt ta nejlepší auta ;-)
Jinak ta 308 paráda, žádný kravál jak v Octavce TDI PD, kultivovaný chod, krásný interiér, prostornější a řekl bych, že i pocitově svižnější. :yes:

Mějte se, přeji dobrou, jdeme spát. Ať jsme na zítra aspoň trochu vyspaní. Postele děsně vržou a při každém přetočení se probudím :-O A nejsou tu závěsy, takže nás ráno budí slunko :-( :-( Ale vzduch je tu bezva ;-)