Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  23:29

« Re: Krásné silnice v Beskydech!

Tak těch 500m do fitka taky nechápu... Asi jen pozéři >:-[]

Mějte se, přeji dobrou, jdeme spát. Ať jsme na zítra aspoň trochu vyspaní. Postele děsně vržou a při každém přetočení se probudím :-O A nejsou tu závěsy, takže nás ráno budí slunko :-( :-( Ale vzduch je tu bezva ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.11.10  23:28

Thomasino: No 308 a tvrdé plasty to dokupy nějak nejde, ve výbavě premium interiér perfektní. 207 už byl takový ten standard malých vozů, ale pořád na pohled velmi příjemný.
    A hmotností O2 TDI 77 kW 1350kg, O1 TDI 74 kw 1270, Peugeot 207 SW 1,6 HDI 1271 kg ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  23:25

Je tady i spousta bláznů (jako všude), většinou přistěhovalci (nejen) z Brna... >:D
    Jo je to sranda, někteří borci přijedou autem 500m do fitka, kde už není kam zaparkovat a zaplatí si dvě hodinky na běžícím pásu, kde je vydýchaný vzduch jako prase...
    Přitom to tu mají přes den kousek do lesa, nebo na pěknou vycházku... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  23:20

Mondeo je proti Fiestě ještě fešák ;-) Viděl jsi fotky nového New Brouka? Asi si u VW půjčili ty líné designéry z Porsche >:D >:D Šoupli tam dozadu jen trochu jinak se snažující páté dveře, asi ze staré tatrovky a bylo hotovo :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  23:19

Ale zase bys byl aspoň chvilku v životě jednička... :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  23:18

Za to jsme kolem třetí a čtvrté viděli v Rožnově mraky aut, vypadalo to jako by se tady dělalo do tří a všichni jeli domů 8-s Zácpy a kolony skoro jako v Praze :-O
    My pěšky jsme byli rychlejší... Pak chápu, proč tady jezdíte na kole nebo kolobrndách či chodíte pěšky. Jak se ucpe jedna ze dvou světelných křižovatek, je zle ;-\ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  23:17

Th
    ...opticky podobně malá zadní kola jako u třeba u přerostlého Mondea:
    [odkaz]
    8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  23:14

Tak na té bych neujel asi ani metr >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  23:13

Gulietta se mi také líbí, ikdyž MiTo je zepředu hezčí, o 8c ani nemluvě :-) 500 a Polo souhlas, moc pěkné. Éčko zepředu docela ujde, zadní světla jsou moc velká :-O
    Pažout uvnitř žádná sláva, plasty tvrdé.. Proti Koktě I snad, ale proti II nevím... Jinak 207SW bude lehčí než Kokta, tipnul bych si 70-100 kilo... Je o poznání kratší...

P.S.: Ikdyž jsem stále trochu na Fordy, nový Focus se mi taky vůbec nelíbí, už z Fiesty jsem byl lehce rozladěný, hlavně ze zadní části nad koly, kdy kola tam vypadají hrozně malá...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  23:12

Th
    Ale bacha, neříkej, že jsi z Brna, "rychlým" brňákům (zvlášť těm, v červených rychlých Golfech) tam půjčují tohle: [odkaz]

:-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.11.10  23:06

WL: Na té zimní jsem už viděl někoho na sjezdovce jezdit a nemusela by to být špatná alternativa místo lyží :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  23:06

Tak v tom případě tam pojedeme ze strany jak je lanovka a zkusíme dolů na kolobrndě. Snad půjčují i helmy :-) Ať je nějaká bžunda >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.11.10  23:04

Thomasino: To HDI mě potěšilo více než jsem čekal, v té 207 HDI to mělo jen 66 kW, ale jelo to pocitově lépe než 74 kW TDI v Octavce I a to ta auta budou zhruba stejně těžká.
    Popisu zevnějšku 308 jsem se raději vyhnul >:D Ta tlama je prostě moc, ale zase se mi líbí profil a záď. Jako celek to jakž takž funguje. Buhužel to je dnes takový unisex a třeba i Focus III dle těch fotek vypadá hrozně ;-\ Ale nejhezčí auto nižší střední je aktuálně Giullietta, na živo je opravdu krásná :yes:
    Nicméně ten interiér v 308 je asi i lepší než v Octavce II a ten motor se 110 hp se mi zdál pocitově taky více jak dostatečný.
    Mercedesy se mi poslední léta začínají líbit, taková C-classe je parádní a v bílé s černou střechou přímo božská. Audi a jejich unitlamy jsem nikdy nemusel a BMW mě teď po Banglem oslovuje nějak méně, až na interiéry, to je pokrok.
    Jinak dle mne nejhezčí auta tříd:
    A-1.F500, 2.Twingo
    B- Punto, Polo
    C- Giullietta, Megane Grandtoure (hatch ne), Leon,
    D-AR 159, C-classe
    E-E-classe, Infiniti M :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  23:03

Máte i něco speciálního na velkou vodu?? >:-[] >:D

Já vím, to nebylo hezké...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  23:00

Th
    To se divím, že byste dneska v Rožnově mepotkali jedinou koloběžku...?
    Na Pustevnách mají něco takového:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  22:57

Ron
    Díky, to je zrovna ta moje, jen není bílá a je bez křesla a černocha... >:D

A co říkáš na tuhle na zimu? ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  22:54

Kolobrndy jsou to moc pěkné :yes: Ale zatím jsem tu žádnou nepotkal, jen pár cyklistů... Takové mají na těch Pustevnách?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  22:52

Tak HDI motory jsou celkem kultivované, ale Pažouti poslední dobou vypadají hrozně!! A 308 zvlášť :-( To už jsou hezčí ti taliáni, ale ta spolehlivost taky bída :-(
    Je pravda, že poslední dobou ten design aut jde vůbec někam do pr.dele :-O
    BMW je o ničem, Medvědi taky, Audi je stále to samé dokola (ale aspoň vypadá celkem rozumně), VW je konzerva (ale aspoň celkem normální a pěkná), pak jsou tu roztlemený tlamy Pažoutů, Citrónů apod :-O :'-( U Supersportů jsou co chvíu nějaká nádherná auta (vč.SLS), ale ty běžná nějak stagnují 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.11.10  22:44

WL: Mě se líbí tahle: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.11.10  22:43

Thomasino: No podle všeho ho sejmul nějaký chlap v Golfu a ten je prý už na onom světě 8-s >:-[]
    Znám, máš pravdu... Francou a talián jsou nakonec fakt ta nejlepší auta ;-)
    Jinak ta 308 paráda, žádný kravál jak v Octavce TDI PD, kultivovaný chod, krásný interiér, prostornější a řekl bych, že i pocitově svižnější. :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…