Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 21.11.10 13:12
« Re: NEW WEB
V první desítce nejsou zdaleka jen auta "brněnská" ;-) Třeba Corvetta, Focus RS, Accord Type R, modré Scirocco.. Ale ano, máš částečně pravdu v tom, že spoustě brňáků se zdejší zacházení nelíbilo a proto odešli jinam... Jnak ten web se ještě ladí a dodělává za pochodu, ale redakce maká a především naslouchá svým "zákazníkům" a snaží se :-!
Já tam mám recenzi také jen v počátečním stavu (z 90% je zatím stejná), ještě na ni chci pracovat a hlavně přidávat fotky... Ale třeba jsou tam fotky ve větším rozlišení, po tom jsem tady marně volal několik měsíců... Hned se na ty fotky lépe kouká.. Tady se jen slibuje a původní funkce se vracejí jen pomalu a hlavně se tady musím koukat na nevhodnou kombinaci barev, což mě fakt nebaví... -
Brandon Walsh 21.11.10 12:21
ja by som skor napisal najdete tam také ty nejlepší brnenske auta z původní TOP 10 ;-) takto to vyznie smiesne a povrchne >:D
len ma tak napadlo ked som si pozeral vasu HP ked sa zmenilo macz to bolo diskusii o tom ze sa zrusili nazvy aut tak ako si ich majitel zadal ale ze na novom webe mas thomasino napisane vw golf a nie gti to ti zrazu nevadi ? :-O
inak mojito tvoju recenziu som si precital ako som ti pisal bol som na nu zvedavy a nesklamal si pobavil som sa ;-) :yes: -
Thomasino 20.11.10 14:01
Tak pár lidí mi už napsalo do SZ svůj mejl, takže kdo máte ještě zájem podívat se jak vypadá konkurenční web s jiným barevným sladěním, piště dále svůj mejl do SZ buď mě nebo Feferonce ;-) Už je tam spousta skalních z MACZ a najdete tam také ty nejlepší auta z původní TOP 10 :-!
Konkurenční prostředí je zdravá věc, takže uvidíme jestli tady se začne pracovat rychleji a komunikovat s uživateli na jiné úrovni >:-[] :-) -
Thomasino 18.11.10 20:13
Mě se teda více líbí ta zářivější a jasnější na GTI 6, ale vždy to je věc názoru ;-) :-) Ta Pirelli je moc vybledlá a nevýrazná... Ale rozhodně je GTI nejklasičtější v červené a bílé :-)
Dnes mě po více jak půl roce přišla obálka z Magistrátu z odboru dopravy za to jak mě v březnu změřili laserem a je to blbý, jsem bez 3 bodů :-( a ne bez 2. Ta křižovatka prý není oficiální křižovatka, ikdyž tam vede silnička co je kolem pár domů, je to prý "obslužná komunikace", takže to omezení rychlosti neruší :-( :'-( Půlka sídliště tady žije s tím, že tam ta 30-tka končí 8-s :-! Takto je nesmyslně ukončená až o kilometr dále ;-\ ;-\ -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.11.10 10:02
Zipe jasně, každá průměrná firma si vytváří zálohu serveru, takže to, co píšeš, je logický.Já jen tímto předcházím situaci, kdyby mělo dojít k porušení autorských práv.Prostě JÁ si recenze odtud smázla a již si nepřeju, aby má auta byla zveřejněná. ;-) -
zip2016 18.11.10 08:56
Fefe, auta z tohoto servru nemůžeš jako uživatel úplně smazat. Já jsem takhle mazal ochcávku a když jsem si po půl roce řekl, že bych jí mohl obnovit, tak jsem napsal Ricardovi a on mi ji zase vrátil zpět. Takže si myslím, že to bude stejně i s tvými vozy. ;-\ ;-\ ;-\ -
white label 18.11.10 01:40
Th
Ta žlutá (odstín nic moc) GTI6 stojí 1640 euro 8-s a vůbec mu nesluší.
Ta vede na tom GTI5 Pirelli Edition má pěknější odstín, jeden přesně takový kousek (přivezený z Německa) je teď na prodej (s DSG) i v Rožnově.
Ale žlutá moc zrovna GGTI nesedí obecně... -
Thomasino 17.11.10 19:41
Nazdar Fefe, díky za mejlík ;-) :-) Máš pravdu, na nový web se kouká mnohem lépe, nebolí z toho oči jako z bílého pekla tady :yes: Černé pozadí je super, vypadá to pěkně a hlavně se to dobře čte :-)
Takže kdo ještě nevíte o jaký web se jedná, napiště Feferonce (nebo klidně i mě) svůj mejl do SZ, pošleme odkaz.
Dneska jsem se cestou z Beskyd do Brna zase nádherně svezl :yes: Chtělo by to některé úseky okresek nenápadně "přemístit" někam k Brnu ;-) >:-[]
Především úseky Rožnov - Valašská Bystřice - Malá Bystřice - Vsetín a pak taky Hošťálková (Ratiboř) - Troják - Chvalčov (směr Bystřice pod Hostýnem) ;-) :yes: :yes: Nádherné silničky, parádní svezení. Moc jsem si to dneska užil. Jen škoda, že mám na autě už zimní pneu :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.11.10 11:00
Thomasino,jak jen sem mohla na tebe zapomenout?????? :*) :-O >:-[] >:-[] >:D
Takže tobě extra - máš to v mailu! >:-[]
Včera jsem nenavrátně smázla(s velkou úlevou)všechny tři recenze zde.Ještě chvíli sem budu chodit,abych sbírala kontakty na opozdilce a po té se nadobro přesunu ke konkurenci a KONEČNĚ si nastavím monitor dle sebe a ne dle poloslepých jedinců.
Takže kdo má ještě zájem,piště mi do sz mailíky na sebe! ;-)
btw - Thomasino,nechej mi to tady chvilku viset,pls,ju?

Mě by spíš bavila klasická evropská sériová produkce od 60tých let až do současnosti, ale bez možnosti hledat obrázky na netu...
Ale třeba hledat kdo "znásilnil" pár kousků zřejmého Exige mě zrovna moc nebere...