Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  06:33

« Re: Kdyby měl někdo zájem řídit F430 na okruhu...

Voucher nekryje pokuty za rychlou jízdu v běžném provozu!! >:D tak to nemam zaujem >:D
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.12.10  00:12

« Kdyby měl někdo zájem řídit F430 na okruhu...

Pokud by někdo měl zájem zkusit řídit Ferrari F430 F1 kabrio na brněnském okruhu, mohla by ho zajímat aktuální nabídka s více jak 50% slevou platná tuším do úterního večera, kdy zaplatíte za jedno kolo za volantem F430 "jen" 980 Kč :-)
    Pokud chcete tohle zajímavé auto prohnat po cílové rovince, je dobré koupit min. 2 kupony ;-) Osobně o tom dost přemýšlím, asi koupím 3 kola za 3 litry. Trochu mě tam vadí ta převodovka F1, ale snad umí řadit i automaticky, abych se mohl soustředit na jízdu po okruhu, brzdné body a užívat si ten ječivý zvuk osmiválce ;-) Před pár dny byla ta samá sleva na Slevomatu, tam si lidi koupili celkem 2000 těchto kuponů. Ale dá se to použít také na 15 minut jízdy po okolí okruhu. Nevím jak to chtějí všechno stihnout, je to tím pádem hodně hodin na okruhu..
    Zde bližší info:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.11.10  12:29

« Re: Skvělé 2.místo v závodě FIA GT1 pro Engeho s Turnerem - dnes večer opakují ! Skvělé závodění a předjíždění :-D

Tak kdo jste se koukal? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.10  11:19

« Re: Skvělé závodění a předjíždění :-D

Já už si i za svůj krátký život pamatuju tolik zaručeně předpovězených konců světa, že mě žádné další předpovědi (v tomto ohledu) nemůžou rozházet...
    A možná nakonec přistanou spíš Marťani u Číňanů... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.11.10  11:10

Ále....nebuď tak skeptický....já jsem třeba zvědavý na ten konec světa v roce 2012 a taky jestli někdo přistane na Marsu. Třeba číňani..... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.10  11:03

>:-[] Má to současná 911 GT3 (997 po faceliftu)...
    Naše generace už se bude spíš jen dívat, co zažije další generace... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.11.10  10:47

« Skvělé závodění a předjíždění :-D

Tak už se dohodněte! Já bez toho nemůžu žít! Minulá generace to neměla, poslední generace to má?
    P.S. Teď jsem se zasnil, co ta naše generace ještě zažije...... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.10  21:59

« Re: Skvělé 2.místo v závodě FIA GT1 pro Engeho s Turnerem - dnes večer opakují ! Skvělé závodění a předjíždění :-D

Je pravda, že PSM (s vypínatelnou regulací trakce a stabilizačním systémem) má až současná GT3..., jinak si myslím že ten řidič z videa si nakonec moc srandy neužil ani přesto, že o nedotáčivý smyk nešlo... 8-s :-O ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 29.11.10  17:46

996 nemá žádné ESP. Nedotáčivej smyk je pakárna ale přetáčivej sranda >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.11.10  15:03

A v neděli po 13-té se jede poslední kvalifikační závod a hned také v neděli po 17-té poslední hlavní závod :-) Oboje v Argentině..
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.11.10  14:59

« Skvělé 2.místo v závodě FIA GT1 pro Engeho s Turnerem - dnes večer opakují ! Skvělé závodění a předjíždění :-D

Dneska od 18.20 hod dávají na TV Sport 5 kvalifikační závod FIA GT1, který Tomáš Enge s Turnerem vyhráli a pak hned od 19.35 hod dávají hlavní závod. Enge byl po první zatáčce první (ale trochu se to tam mlelo) a držel to celou půlku, pak ale Turnera 7 minut před koncem předjelo Maseratti co mu viselo za pr.de.lí a skončili na skvělém 2.místě! Celkově v jezdcích jsou teď na 2 místě :yes: :yes:
    Doporuči se dívat, rozhodně zajímavější na koukání a předjíždění než třeba Formule 1 ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.11.10  14:56

« Re: válcem - pěkné video

To ani ne, na to nebyl moc čas, ale jednu chvilku jsem si říkal, že asi okusím jaké je to v kačírku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.11.10  14:46

« Re: válcem - pěkné video

>:D Je vidět, jak se auto vesele sune ze zatáčky, ale pak se chytne. Ale stejně asi naskočí člověku husí kůže.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.11.10  14:33

« Re: Audi RS3 s pětiválcem - pěkné video

To já mohu v GTI sice taky zmáčknout tlačítko ESP OFF, ale stejně je ten haj-zl v pozadí stále zapnutý a hlídá >:-[] >:D Jen posune tu hranici zásahu o něco později...
    Ale tuhle na okruhu zasáhl, ikdyž byl vypnutý. Ale to jsem taky už dost přepískl s nájezdovou rychlostí a šel do slušného nedotáčivého smyku... Nicméně bych to ustál i bez něj, ono řešit nedotáčivý smyk je taky jednodušší než přetáčivý ;-)
    Je to trochu vidět kolem 1:15 min >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.11.10  13:41

« Re: Audi RS3 s pětiválcem - pěkné video - pro White Labela?

Ne-e....odborně to zní, i když jsem zcela ztřízliv..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.10  13:37

Doufejme, že to odborně nezní až po těch několika panácích něčeho tvrdého... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.11.10  13:32

« Re: Labelovo ON - OFF

Zní to tak odborně, že ti věřím, WL. Lidi musí místo tlačítka použít několik panáků něčeho tvrdého....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.10  12:25

:-) Tak teď trochu váhám, jestli víš opravdu něco, co já nevím, nebo se mnou jen tak trochu slovíčkaříš. Psal jsem o ESP jako o zkratce, která se poměrně běžně používá i v obecnější rovině, tedy i pro odlišně pojmenované stabilizační systémy některých automobilek. Přímo "tlačítko" s nápisem ESP ON není prakticky na žádném sériovém autě vybaveném ESP, ale pokud není deaktivováno (příp. jen omezeno) "tlačítkem" s nápisem ESP OFF je automaticky v režimu ON.
    Porsche má (podobně jako má třeba BMW zkratku pro obdobu ESP - DSC) pro obdobu ESP svou zkratku - PSM. A PSM má i 911 GT3, je vněm integrován i ABS 8.0.
    Všechny tři zmiňované zkratky mají (uprostřed) společného jmenovatele a tím je S, jako Stability/a.
    ESP - Electronic Stability Programme
    DSC - Dynamik Stability Control
    PSM - Porsche Stability Management
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.11.10  11:33

? >:D A teď kdo má pravdu! Ale já to googlovat nebudu..... 8-s >:-[] Jen je zajímavé, když jsem se koukal na videa těhle různých zrádných zatáček, že většinou při přehnané rychlosti začne ujíždět zadek auta ven, následuje kontra a největší umění je to nepřehnat, protože pak ti letí zadek zase na druhou stranu a jak je to moc, není už úniku....
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 29.11.10  10:10

ono hlavne na GT3 zadne ESP ON neni ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…