Volkswagen Golf VI (Thomasino)
"-- skrytý --" 26.12.09 19:40
« Re: Re: Golf je fajn sport
Jasně, o tom zajíždění jsme si navíc přece už psali dříve u mě pod autem, mimochodem STanda dostal svých 7000 za minutu už po asi 80ti kilometrech první jízdy. :-)
Za jak dlouho (od dosažení optimální teploty vody) ti na své optimum vyleze i teplota oleje?
Ronault. 26.12.09 19:39
« Re: Re: Hodnocení
Jo, s tou velkou hmotou nad zadním kolem je to otázka, tam by ty 18" sedly. Ale mě ani tak nejde o velikost jako o design. Těmi 18" jsem myslel ty s černým pozadím, jak jsou na autosalonu.
Pokud by šlo o hmotu nad zadním kolem, tak třeba Passat sedan by potřeboval 22" kola 8-s
Nekoukal jsi na zprávy jak v USA je ta sněhová kalamita? Jelo tam nějaké SUV na těch u nich oblíbených snad 28" či ještě větších kolech s úzkým profilem. Musel jsem se smát, že konečně je to k něčemu v tom vysokém sněhu -
Thomasino 26.12.09 19:34
« Re: Hodnocení
No vidíš Labele, mě právě přijdou ty 18-ky kola na GTI už moc velká, zase tak velké to auto není.. Navíc ty brzdy pak vypadají v 18-kách malé.. Ale designem se mi líbí na 18" kolech o něco málo více, to je pravda.. Ale když jsou ty kola špinavá, vypadá to hodně podobně, také jsou tmavě podbarvená!! >:D -
white label 26.12.09 19:31
« Re: Hodnocení
Ronault
Zrovna z těch fotek z autosalonu to dobře poznat není, ale věř, že naživo je to překvapivě skoro nebe a dudy, sám mám 17" na zimu a 18" na léto (ve stejném designu i barvě!) a na focení s Mojitem jsem vzal (jen k vůli rozměru zimních 17") raději GTI6 na letních 18". Na 17" to prostě není úplně ono. To auto má hlavně nad zadním kolem obrovskou hmotu, která si o rozměr 18" doslova říká...
Mimochodem, ne náhodou má v dnešní době naprostá většina konkurečních HH, v této třídě, 18" kola sériově...
Navíc už není ani žádná velká vzácnost potkat nové klasické šestkové Golfy na letních 18" a i vedle nich pak vypadá GTI na letních 17" opravdu poněkud nepatřičně... ;-) -
"-- skrytý --" 26.12.09 19:24
« Re: Re: Golf je fajn sport
:-O
Tak to se divím i ušima, ptal jsem se proto, že červené pole na otáčkoměru ti začíná už za číslovkou s hodnotou "6", ne? Prostě mě překvapuje, že by to šlo přetočit o dalších více než 1000 otáček, víš?
Ale když to říkáš, tak to tak asi bude, v záběhu jsi to šetřil, jaks mi psal, a ted' to ty draku točíš do červeného k osmi tisícům málem jako Civic Type-R. :-) -
Ronault. 26.12.09 19:16
« Re: Re: Hodnocení
Já bych jen dodal osobní názor, že origo 18" ke GTI jak jsou na fotkách z autosalonu atd. (neznám jejich název, tak velký fanoušek VW nejsem ;-) ), se mi nelíbí. Připadají mi moc masivní, navíc Golf sám o sobě není nějaký velký atlet, takže spíše "lehčí" design kol je z mého pohledu plus.
Druhý odstavec souhlas. Navíc auto nepatří jen do top10, ale hlavně patří na MACZ, kde každý kvalitní, obsáhlou a hlavně aktualizovanou recenzi ocení :yes:
Edit: Thomasinovy se mi líbí, ty z autosalonu s černým lemem ne :-)
MOJITO - už tam máš i ty detaily difuzoru, navíc jsi ho fotil ty sám!! >:D