Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  00:05

« Re: Paráda

To si musíš samo rozhodnout především ty sám, ale vzhled není zdaleka jediná výhoda třídveř. karoserie... ;-)
    Naopak jediná výhoda 5dveř. karoserie je snadnější přístup dozadu. Pak ještě kratší přední dveře, což je ovšem výhoda i nevýhoda zároveň... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.12.09  00:04

Kúp 3D GTI a ušetríš dvakrát. Pri nákupe 25 litrov a potom mesačný paušál v posilke, nemusíš nikam chodiť, stačí vkladať decká do sedačiek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.09  00:01

Toho jsem se právě bál, že se budu časem mlátit do hlavy, že jsem si koupil 3D jen proto, že vypadá o něco lépe a ušetřil 25T :-O Jde o to, jak často tam člověk někoho vozí a koho tam vozí.. Label má můj obdiv!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  00:01

15 kilový dítě už ti do auta vleze i samo, aspoň ty moje to snadno dokázaly... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 27.12.09  00:00

« Re: Tak jsem se dočkal

Aha, tak to jsem netušil. Jo ty pruhy byly přinejmenším divný. Oranžová na STčku se mi líbí extrémně, ačkoliv musím přiznat, že Sampusův STanda v bíle má taky něco do sebe. S tím focením je to občas na prd. Mám vyhlídle žluté Clio RS , co stává u kanclu, ale ještě jsem nevychytal majitele a běhat tam kolem auta a fotit, to bych mohl taky dostat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.09  23:59

No jo, ale vlez tam v předklonu a drž při tom 15-ti kilový dítě v rukách!! To máš pak naposilovaný záda jako guvernér Kalifornie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.12.09  23:59

Je jasné, že sa to dá, ale je otázka či som to ochotný podstúpiť len kvôli tomu, že to auto lepšie vyzerá. Deti nemám, takže len tuším, čo všetko to obnáša, napriek tomu sa bojím, že by som tú trojdverovú kasňu časom znenávidel.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.09  23:59

Myslím, že v Evropě bude u meinstreamu ještě hodně dlouho možná alternativa levnějšího manuálu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.09  23:57

« Re: Původní začátek recenze

Mojito, možná časem pro "oživení", zatím ne :-)
    Ale jsem rád, že se ti to líbí.

Už jsi dočetl manuál ke G11?? Jak fotí?? Máš k ní i stativ a nejlépe externí blesk? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.09  23:56

Ale pokud už tam vlezeš, tak se zase zapínají pásy té sedačky líp ze předu, než z boku a i to dítě se tam snadněji dává zepředu, neř z boku, takže hlavní "problém" je jen v tom, tam vlézt, ale kdo to nezkusil, stejně tomu nikdy neuvěří... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.09  23:55

« Re: Tak jsem se dočkal

To nevím. To není známý, ale jeden ze zdejších uživatelů MACZ, zatím ho neznám a neviděl jsem ho na žádném našem srazu, asi ani nebude z Brna :-( Možná ho zná více ale SAMPUS..
    Oranžové ST u Carentu jsem také viděl, měl jsem v plánu s ním udělat nějaké foto, jezdil jsem tam dříve s Mondeem do servisu. Ale ty pruhy ve stříbrné se mi na tom nelíbí :-( Na modré možná, na bílé taky, ale spíše jen ty na dveřích..
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 26.12.09  23:51

« Re: Re: Tak jsem se dočkal

Nic se neděje. V pohodě. Nevíš, kde to tvůj známý kupoval, Páč já koukal u Carentu na oranžové 3D STčko s pruhy a teď už tam není. Jinak tomu týpkovi se nedivím. Taky bych asi mlsně pokukoval po GTIčku. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.09  23:50

Toho se právě bojím!! Manuál za tučný příplatek.. Tuším, že nové Ferrari Italia se bude dělat pouze s dvouspojkovým automatem s pádlama F1 a manuál vůbec nenabízí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.12.09  23:50

« Re: Původní začátek recenze

thomasino - já vím :-) ...dej to tam,je to hezkej začátek >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.09  23:48

Tak to teda klobouk dolů, Labele!! Možná proto máš tolik síly, že jsi tam musel ty děti soukat :-) Mě to stačilo nedávno s mátinou Hondou Civic 3D, když jsem tam jen lezl pro zapnutí pásu u dětské sedačky, dítě tam vlezlo naštěstí samo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.09  23:45

« Re: Tak jsem se dočkal :-)

Tak to sorry, já si tě spletl s žirafákem, který má nově ST a stále nevím v jaké barvě :-( Omouvám se..
    Každopádně třeba Golf 1,4 TSI je pro ženskou (i pro chlapa) celkem rozumné auto..
    Když jsem si přebíral GTI, tak těsně přede mnou si tam ženská přebírala bílého Golfa 5D s DSG a motorem 1,4 TSI a na 15" kolech!! :-) Evidentně jí to manžel koupil na ježdění, sám mlsně okukoval moje GTI :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.09  23:43

Manual pak bude už jen v programu VW individual... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.09  23:40

Odvozil jsem dvě děti v dětských sadačkách obě především ve třídveřových Golfech, staršího kluka v trojkovém třídveřovém GTéčku a mladší holku v pětkovém třídveřovém GTIčku.
    Není to úplně ideální, ale stejně tak to není nemožné.
    Trojkový Golf měl malinko lepší přístup do zadu, ale zase neměl easyentry na předních sedadlech...
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 26.12.09  23:40

« Re: Re: Tak jsem se dočkal :-)

Bohužel tě musím zklamat, byl jsem se jenom na STčko podívat. Další HH by mi asi doma neprošel. Teď budu muset řešit nějaké rodinné auto pro mou milovanou polovičku a STčko by tuto funkci asi nesplnilo. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.09  23:38

Právě proto jsem psal o tom delším vyzkoušení. Někomu se DSG může líbit hnedka, někomu jako třeba mě nemusí a přišel by tomu na chuť po delší době. Mě by se občas hodilo, že nemusím šlapat na spojku, ale rád bych si řadil co chci já a ne to nechal na automatu :-) Někdy příště. Teď na to stejně nebyly prachy, a za 5 let ten rozdíl bude poloviční, nebo nedej bože bude za příplatek manuál!! :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…