Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ajin(MoDo Team) 27.12.09 08:09
« Re: Re: , xenony,
Pokud má Golf VI stejný systém xenonů jako superb II, kterým jezdím tak je to tak jak říká label, denní svícení obstarává výbojka svícením nižší intenzitou a já svícení na 100 procent poznám , že se mi na palubce rozsvítí kontrolka světel -
white label 27.12.09 01:30
« Re: Dynaudio, xenony, anténa
Do Dynaudia bych osobně šel, ale nízky se mi ten příplatek nezdá a spíš na něj tady narazíš v nějakém novějším Passatu...
Bixenony na GTI6 údajně svítí při denním svícení slabší intenzitou, což má prodloužit životnost výbojky, zatím nemám prakticky ověřeno...
Anténa ("ploutvička") je z výroby u GTI6 (na rozdíl od Scirocca) pouze v případě objednání některé z verzí originální "tovární" navigace, nebo při objednání telefonu, příp. objednání přípravy pro telefon přímo z výroby...
-
Leg 27.12.09 00:34
« Dynaudio, xenony, anténa
Chlapi mám na vás tri otázky:
- oplatí sa ísť do Dynaudio audia? Dynaudio mi príde ako vcelku zvučná značka a preto sa mi zdá ten príplatok paradoxne relatívne nízky. Máte s tým skúsenosti? Nikde som sa o tom nič nedopátral a šance vypočuť sú u nejakého predajcu relatívne nízke až žiadne
- pokiaľ viem, štandartné svetlomety majú samostatné zdroje svetla, ktoré majú funkcu denného svietenia. Majú niečo podobné aj xenóny?
- ako je to s anténou na streche auta? Vidím, že Thomasino anténu nemá, niektoré GTIčka v testoch a na oficiálnych fotkách ju majú. Je to navigáciou? Telefónom? -
Thomasino 27.12.09 00:22
« Re: Původní začátek recenze
No to je jasný, že je to horší jak mobil. Ale základní ovládaní bude asi stejný (nebo podobný) jako u většiny foťáků z poslední doby. A pokud budeš fotit na ten inteligentní automat, který tam tuším také je, tak z toho budou slušné fotky, neboj. Já fotím doteď na iA, jen vždy několikrát a ostřím na různá místa ;-) Občas přepnu na nějaké režimy, jako Sport nebo Portrét či krajinu.. -
Thomasino 27.12.09 00:17
« Re: Paráda
Volant byl ve standardu, alespoň pro GTI/GTD. U jiných verzí je tuším multifukční volant za příplatek.. Stejně tak tempomat byl ve standardu a třeba v Německu nebyl a proto prý první GTI v ČR nemají tempomat, nebo se musel nějak dodělávat..
edit: Label mě o chvilku předběhl :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.09 00:17
« Re: Původní začátek recenze
thomasino - skoro,ale problém je že jsem už zapomněl nějaké věci co psali na začátku...trpím silnou formou sklerozy :-( .To,co jsem zapomněl jsem zmenšil,vytiskl a udělal jsem si z toho svou malou příručku >:-[] .
Pro stativ jdu co nejdřív,externí blesk musí chvíli počkat.Ten foťák je 10 x složitější než mobil 8-s -
Leg 27.12.09 00:13
U nás bola tá nižšia cena štandartná, v akcii je to teraz zadarmo resp. za trikrát taký príplatok pri GTI/GTD/R. BTW. ten multif. volant je u vás štand. výbava? U nás sa zaňho platí asi 400€. Celkoo som si všimol, že rozdiely vo výbave ČR/SR sú dosť veľké ale keď to človek nakoniec spočíta tak mu to výde cca na rovnakú sumu -
white label 27.12.09 00:10
Dále ušetříš nějakou hmotnost, budeš mít nižší hlučnost a lepší izolaci vzadu, vyšší bezpečnost a tuhost karoserie, nebudeš muset pokaždé mýt prostor mezi druhým párem dveří a získáš lepší přístup na přední sedadla, zvlášť pokud máš 185 cm a víc... ;-) -
Thomasino 27.12.09 00:09
Labele, v čem je nevýhoda 5-ti dveří?? Já znám jen jednu ukrutnou nevýhodu u 3 dveřové, když parkuješ kolmo mezi auta, že potřebuješ více místa kolem sebe na otevření těch delších dveří :-(
Jinak samozřejmě o něco lepší pevnost 3D auta a o 20kg menší váha, to je jasné.. Ale také se GTI ve 3D hůře prodávají jako jetá ;-) To samé platí pro ST..