Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 27.12.09  08:09

« Re: Re: , xenony,

Pokud má Golf VI stejný systém xenonů jako superb II, kterým jezdím tak je to tak jak říká label, denní svícení obstarává výbojka svícením nižší intenzitou a já svícení na 100 procent poznám , že se mi na palubce rozsvítí kontrolka světel
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  01:30

« Re: Dynaudio, xenony, anténa

Do Dynaudia bych osobně šel, ale nízky se mi ten příplatek nezdá a spíš na něj tady narazíš v nějakém novějším Passatu...
    Bixenony na GTI6 údajně svítí při denním svícení slabší intenzitou, což má prodloužit životnost výbojky, zatím nemám prakticky ověřeno...
    Anténa ("ploutvička") je z výroby u GTI6 (na rozdíl od Scirocca) pouze v případě objednání některé z verzí originální "tovární" navigace, nebo při objednání telefonu, příp. objednání přípravy pro telefon přímo z výroby...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  01:09

« Re: Původní začátek recenze

Však u Canonu je to taky pouze jeden společný "scénický profil"!
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.12.09  01:01

« Re: Re: Tak jsem se dočkal :-)

Jó, Thomasino, to jsem ti psal pod Maxe já.... >:D
    Snažím se tu tvoji recenzi přečíst, ale klíží se mi očka, tak asi až zítra, pozítří, popozítří....Ať jezdí a nezlobí! Hoj! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.09  00:42

« Re: Dynaudio, xenony, anténa

Dynaudio jsem neslyšel, nikde ho neměli, nevím :-(
    Ty Xeony zodpoví kdyžtak Label, ten je má.
    Antána nevím, taky asi Label, já nemám ani telefon, ani navigaci a mám ji ve skle..
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.12.09  00:34

« Dynaudio, xenony, anténa

Chlapi mám na vás tri otázky:
    - oplatí sa ísť do Dynaudio audia? Dynaudio mi príde ako vcelku zvučná značka a preto sa mi zdá ten príplatok paradoxne relatívne nízky. Máte s tým skúsenosti? Nikde som sa o tom nič nedopátral a šance vypočuť sú u nejakého predajcu relatívne nízke až žiadne
    - pokiaľ viem, štandartné svetlomety majú samostatné zdroje svetla, ktoré majú funkcu denného svietenia. Majú niečo podobné aj xenóny?
    - ako je to s anténou na streche auta? Vidím, že Thomasino anténu nemá, niektoré GTIčka v testoch a na oficiálnych fotkách ju majú. Je to navigáciou? Telefónom?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.09  00:31

Ono jestli "děti" nebo "zvířata", to máš často skoro jedno! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  00:29

Ze začátku foť normálně na scénické režimy, vybereš "děti a zvířata", nebo "noční panorama" a je to, žádné stresy, je to pořád "jen" kompakt... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  00:25

« Re: Paráda

Mám tří i pětidveřové auto, takže vím o čem píšu... ;-)
    Sundej z pětidveřového hatchbacku všechny dveře a skoro celá karoserie je najednou prakticky pryč... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.09  00:22

No to je jasný, že je to horší jak mobil. Ale základní ovládaní bude asi stejný (nebo podobný) jako u většiny foťáků z poslední doby. A pokud budeš fotit na ten inteligentní automat, který tam tuším také je, tak z toho budou slušné fotky, neboj. Já fotím doteď na iA, jen vždy několikrát a ostřím na různá místa ;-) Občas přepnu na nějaké režimy, jako Sport nebo Portrét či krajinu..
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.09  00:19

white label - hmm,na tom pravdy něco bude :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.12.09  00:18

Fúha, spŕška argumentov, ty v tom máš evidentne jasno :yes: . Definitívne som sa ešte nerozhodol a ty mi to teda vôbec neuľahčuješ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.09  00:17

Volant byl ve standardu, alespoň pro GTI/GTD. U jiných verzí je tuším multifukční volant za příplatek.. Stejně tak tempomat byl ve standardu a třeba v Německu nebyl a proto prý první GTI v ČR nemají tempomat, nebo se musel nějak dodělávat..

edit: Label mě o chvilku předběhl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.09  00:17

thomasino - skoro,ale problém je že jsem už zapomněl nějaké věci co psali na začátku...trpím silnou formou sklerozy :-( .To,co jsem zapomněl jsem zmenšil,vytiskl a udělal jsem si z toho svou malou příručku >:-[] .
    Pro stativ jdu co nejdřív,externí blesk musí chvíli počkat.Ten foťák je 10 x složitější než mobil 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  00:15

U nás je nejen tem mult. volant, ale i třeba tempomat v základu, který není v zákl. ani v Německu...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  00:13

Už jsem to napsal v reakci na Legasy...
    A o té výhodě/nevýhodě kratších předních dveří už jsem přece psal: "Pak ještě kratší přední dveře, což je ovšem výhoda i nevýhoda zároveň... ;-)"
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.12.09  00:13

U nás bola tá nižšia cena štandartná, v akcii je to teraz zadarmo resp. za trikrát taký príplatok pri GTI/GTD/R. BTW. ten multif. volant je u vás štand. výbava? U nás sa zaňho platí asi 400€. Celkoo som si všimol, že rozdiely vo výbave ČR/SR sú dosť veľké ale keď to človek nakoniec spočíta tak mu to výde cca na rovnakú sumu
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  00:10

Dále ušetříš nějakou hmotnost, budeš mít nižší hlučnost a lepší izolaci vzadu, vyšší bezpečnost a tuhost karoserie, nebudeš muset pokaždé mýt prostor mezi druhým párem dveří a získáš lepší přístup na přední sedadla, zvlášť pokud máš 185 cm a víc... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.09  00:09

Labele, v čem je nevýhoda 5-ti dveří?? Já znám jen jednu ukrutnou nevýhodu u 3 dveřové, když parkuješ kolmo mezi auta, že potřebuješ více místa kolem sebe na otevření těch delších dveří :-(
    Jinak samozřejmě o něco lepší pevnost 3D auta a o 20kg menší váha, to je jasné.. Ale také se GTI ve 3D hůře prodávají jako jetá ;-) To samé platí pro ST..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.09  00:06

Já už si to nepamatuji, kolik váží v kolika letech.. Ono i ve dvou letech když umí chodit a zrovna spí když dojedeš domů, tak ho musíš z toho auta vytáhnout a to není jednoduchý ani v 5-ti dvířku ;-) Ale už je to dlouho, kluk měl v létě 9 let..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…