Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  16:05

« Re: Golf VII a Focus III

Tys neviděl modrý FoRS letos v Brně? :-O
    Já na něm viděl všechny tři barvy naživo a bílá jednoznačně vede, na druhém místě jsem měl zelenou, ale možná, že ta modrá je nakonec o něco vhodnější...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  15:33

Pokud bude mít to malé přední okénko jako má třeba Opel Corsa nebo nyní nová Astra (včera jsem ji viděl na živo), tak z toho sportovní auto budou dělat dost těžko!! ;-\
    Mimochodem, dneska jsem potkal nablýskaný Focus RS v bílé barvě a vypadal úžasně!! Ale ještě jsem ho neviděl v té mé oblíbené modré na vlastní oči..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  15:18

Ten Focus III je fakt docela "hrůza", vypadá skoro jako nějaké "jednoprostorové MPV" a vůbec si nedovedu představit, jak na tom Ford "postaví" sportovnější modely jako ST, nebo dokonce RS? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  15:06

Souhlas. Dlouhé roky jsem VW jen uznával za kvalitní auta a nijak zvlášť se mi nelíbila. Koupil jsem sice v roce 2003 bejvalce Polo, protože nám to přišlo za těch 260T jako kvalitní auto a dobře z něj viděla ven, ale design žádná sláva..
    Teď je to poslední dobou lepší a nový směr započatý Roccem se mi líbí.. Ten Passat vypadá jako Polo.. Jen mě mrzí, že všechny auta teď vypadají stejně a třeba Polo od Golfa teď na první pohled málokdo pozná.. Trochu více odlišit by ty jednotlivé modely mohli ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 28.12.09  14:50

Ten Focus vypadá šíleně a vzhledem k tomu, že už nějaký "preview" pro vybrané hosty Ford uspořádal, tak ten obrázek asi bude mít reálníý základ 8-s
    Naopak Golf vypadá zase o kousek líp a jejich představa faceliftu Passatu [odkaz] se mně taky celkem zamlouvá. De Silva VW design po desetiletí tupých tvarů posouvá velmi dobrým směrem :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  14:48

Jo ten agresivnější a ostřejší náznak na Golfa 7 se mi líbí.. Už jsem to psal pod fotkama u prvních skic na GTI 6, které také vypadaly agresivnější :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  14:47

« Re: A sakra..

Tak to pak jooo... Nějak mi to nedocvaklo.. Až o něco později, že to asi myslel tak.. Tak v tom případě omlouva pro Šviháka!! Nebyly z toho poznat jak to myslel..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  14:44

Ale Švihák tím přece myslel nick KLARINO, nebo jak se "jmenuje" ten, co tě tak negativně hodnotil... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  14:42

« Re: Volba rozumu i srdce

Ahoj, díky za komplimenty! Snažil jsem se.. Chystal jsem si poznámky k recenzi dva měsíce, nechtěl jsem ji sem dávat po týdnu ježdění než to auto budu znát. Až budeme v Brně (nebo jinde) pořádat další srazy, přijeď se podívat, rád tě svezu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  14:38

šviháku - ty ses asi zbláznil, ne? Recenze na GTI že je fejk?? Tak jukni na fotky, na kolika srazech s X lidmi jsem s GTI byl!! >:D Jestli nevěříš, přijeď se podívat, rád ti ho ukážu.. A kde bych asi tak vzal fotky z předávání auta? Bez značek a pak se značkou?? Chceš fotku malého techničáku, kde uvidíš alespoň začáteční jméno?? >:D ;-)
    Ale jako vtip to bylo fakt dobrý!!!! Zasmál jsem se...
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  14:27

« Golf VII a Focus III

• 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 28.12.09  11:51

« Volba rozumu i srdce

Ahoj, přečetl jsem to jedním dechem a ještě jednou si to dám. Skvělá recenze, skvělé fotky, inspirující popisy jak cesta ze snem probíhala, perfektní technické detaily a srovnání s ST, RS, MPS a dalšími alternativami. Vidím v tom trochu i sám sebe. Taky skvělá diskuze zde. Čtu tady poznatky White Labela a tvoje a je to hodně poučné. Člověče já se tak moc těším až jednou budu sedlat tohle auto že už se mi zdají v noci i sny, jen barvu budu volit bílou. 17-ky vypadají podle mého názoru moc dobře. Chválím a přeji hodně šťastných kilometrů. Kdyby se mi někdy v budoucnu poštěstilo přidat se k nějakému dalšímu srazu a mohl si GTIčko prohlídnout zblízka byl bych opravdu rád za každou příležitost. PS: časem sem chci přidat svoje současné auto, pak ti dám i hodnocení.
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.12.09  11:39

« Re: Re: Re: A sakra..

chlapi chlapi... >:D takovych lidi je tady hodne,co hodnoti myslim si prilis tvrde a pritom by si meli nejdrive zamest pred svym vlastnim prahem.. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.09  11:34

« Re: Re: A sakra..

Řeknu ti to rovnou- ta recenze je fake, na to mám nos. Půjčil si auto, nafotil ho, a udělal recenzi. Počkej na jeho další chování, to většinou prozradí...
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 28.12.09  11:34

« Re: Das Auto nemusim ale...

souhlasim ze kabrio bude vzdy mekci nez kupe a hlvane lehci! me osobne se prave 1er libi(vec vkusu) a pristi generace bude jeste se zadnim nahonem. take jsme cetl o te spolupraci s frantiky ale to bude az u dalsi generace. kazdopadne je to skoda a dukaz jak se setri:(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  11:32

Nevím právě jak tohle funguje, už jsem psal KLARINOvi pod recenzi ať vysvětlí. Asi se mu nelíbilo v tu chvíli GTI na prvním místě. Nedělám si iluze,že bych měl vydržet v TOP 5, na to zase to auto nemá, ikdyž u recenze a fotek jsem se hodně snažil a stálo mě to hodně času. Ale až bude hodnotit Frenietiq a jemu dva podobní "slavní devítkáři", spadne to uplně někam jinam právě díky tady KLARINOvi, který jiná auta z TOP 20 ani nehodnotil, nebo jen vyjímečně (já to u několika nenašel vůbec).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  11:28

Ta je sice pěkná designem, ale je to kabriolet a ne kupé, takže mě to nebere :-( Vždycky se taková auta kroutí o hodně více než kupé, ať se snaží jak se snaží.. Škoda že nedělají i verzi kupé.. Navíc jednička kupé vypadá divně, takže malé pěkné auto BMW nyní nenabízí. Škoda ;-\ A jestli příští jednička bude předokolka ve spolupráci s Peugeotem, tak to už bude úplně v háji :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.09  11:27

« Re: Re: A sakra..

Neboj. Pokud se ti hodnocení nelíbí, Ricardo pošle Klarinovi SZ, a pokud mu do týdne ten hříšník neodpoví, hodnocení ti smaže. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 28.12.09  11:22

tu novou... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  11:19

Tvůj táta má Z4? Novou nebo tu předchozí? Tu předchozí Z4 verze kupé 3.0 si bych si nechal líbit.. Ani tak ne pro její vzhled, ale pro její jízdní vlastnosti! Jako víkendové a druhé auto by nebyly špatná :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…