Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 28.12.09 15:33
« Re: Golf VII a Focus III
Pokud bude mít to malé přední okénko jako má třeba Opel Corsa nebo nyní nová Astra (včera jsem ji viděl na živo), tak z toho sportovní auto budou dělat dost těžko!! ;-\
Mimochodem, dneska jsem potkal nablýskaný Focus RS v bílé barvě a vypadal úžasně!! Ale ještě jsem ho neviděl v té mé oblíbené modré na vlastní oči.. -
Thomasino 28.12.09 15:06
« Re: Golf VII a Focus III
Souhlas. Dlouhé roky jsem VW jen uznával za kvalitní auta a nijak zvlášť se mi nelíbila. Koupil jsem sice v roce 2003 bejvalce Polo, protože nám to přišlo za těch 260T jako kvalitní auto a dobře z něj viděla ven, ale design žádná sláva..
Teď je to poslední dobou lepší a nový směr započatý Roccem se mi líbí.. Ten Passat vypadá jako Polo.. Jen mě mrzí, že všechny auta teď vypadají stejně a třeba Polo od Golfa teď na první pohled málokdo pozná.. Trochu více odlišit by ty jednotlivé modely mohli ;-) -
Ricardo 28.12.09 14:50
« Re: Golf VII a Focus III
Ten Focus vypadá šíleně a vzhledem k tomu, že už nějaký "preview" pro vybrané hosty Ford uspořádal, tak ten obrázek asi bude mít reálníý základ 8-s
Naopak Golf vypadá zase o kousek líp a jejich představa faceliftu Passatu [odkaz] se mně taky celkem zamlouvá. De Silva VW design po desetiletí tupých tvarů posouvá velmi dobrým směrem :yes: -
Thomasino 28.12.09 14:38
« Re: A sakra..
šviháku - ty ses asi zbláznil, ne? Recenze na GTI že je fejk?? Tak jukni na fotky, na kolika srazech s X lidmi jsem s GTI byl!! >:D Jestli nevěříš, přijeď se podívat, rád ti ho ukážu.. A kde bych asi tak vzal fotky z předávání auta? Bez značek a pak se značkou?? Chceš fotku malého techničáku, kde uvidíš alespoň začáteční jméno?? >:D ;-)
Ale jako vtip to bylo fakt dobrý!!!! Zasmál jsem se... -
ironlionzion 28.12.09 11:51
« Volba rozumu i srdce
Ahoj, přečetl jsem to jedním dechem a ještě jednou si to dám. Skvělá recenze, skvělé fotky, inspirující popisy jak cesta ze snem probíhala, perfektní technické detaily a srovnání s ST, RS, MPS a dalšími alternativami. Vidím v tom trochu i sám sebe. Taky skvělá diskuze zde. Čtu tady poznatky White Labela a tvoje a je to hodně poučné. Člověče já se tak moc těším až jednou budu sedlat tohle auto že už se mi zdají v noci i sny, jen barvu budu volit bílou. 17-ky vypadají podle mého názoru moc dobře. Chválím a přeji hodně šťastných kilometrů. Kdyby se mi někdy v budoucnu poštěstilo přidat se k nějakému dalšímu srazu a mohl si GTIčko prohlídnout zblízka byl bych opravdu rád za každou příležitost. PS: časem sem chci přidat svoje současné auto, pak ti dám i hodnocení. -
OS 28.12.09 11:34
« Re: Das Auto nemusim ale...
souhlasim ze kabrio bude vzdy mekci nez kupe a hlvane lehci! me osobne se prave 1er libi(vec vkusu) a pristi generace bude jeste se zadnim nahonem. take jsme cetl o te spolupraci s frantiky ale to bude az u dalsi generace. kazdopadne je to skoda a dukaz jak se setri:( -
Thomasino 28.12.09 11:32
« Re: A sakra..
Nevím právě jak tohle funguje, už jsem psal KLARINOvi pod recenzi ať vysvětlí. Asi se mu nelíbilo v tu chvíli GTI na prvním místě. Nedělám si iluze,že bych měl vydržet v TOP 5, na to zase to auto nemá, ikdyž u recenze a fotek jsem se hodně snažil a stálo mě to hodně času. Ale až bude hodnotit Frenietiq a jemu dva podobní "slavní devítkáři", spadne to uplně někam jinam právě díky tady KLARINOvi, který jiná auta z TOP 20 ani nehodnotil, nebo jen vyjímečně (já to u několika nenašel vůbec). -
Thomasino 28.12.09 11:28
« Re: Das Auto nemusim ale...
Ta je sice pěkná designem, ale je to kabriolet a ne kupé, takže mě to nebere :-( Vždycky se taková auta kroutí o hodně více než kupé, ať se snaží jak se snaží.. Škoda že nedělají i verzi kupé.. Navíc jednička kupé vypadá divně, takže malé pěkné auto BMW nyní nenabízí. Škoda ;-\ A jestli příští jednička bude předokolka ve spolupráci s Peugeotem, tak to už bude úplně v háji :-(
Já na něm viděl všechny tři barvy naživo a bílá jednoznačně vede, na druhém místě jsem měl zelenou, ale možná, že ta modrá je nakonec o něco vhodnější...