Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.12.09  20:57

« Re: Re: Golf VII a Focus III

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  20:56

« Re: Sklo

Pokud koupíš kamínek jako já, tak ti nepomůže nic. To není o kroucení kastle ;-\ Dneska mi volal kámoš, co ode mě koupil před 2 lety Mondeo, že koupil na D1 taky kamínek a taky má prasklinku :-( A teď tam budou sklít Astona a ten má pokud vím slušnou tuhost karoserie ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  20:52

« Re: Golf VII a Focus III

Nesmyslné spory tady "hoří" co chvíla ;-) Já jsem tady ale kvůli autům, takže to nějak neřeším a nebere mě to.. Udělám si sice svůj názor na některé podrážděnější uživatele, ale nemíním se hádat, mě to nějak nebaví a nejde mi to :-) Nakonec proto jsem asi i rozvedený, nebavilo mě se hádat s manželkou a jí vadilo, že se s ní nikdo nehádá >:D Já to vždy pouštím jedním uchem tam a druhým ven ;-)

Cobalt, proč sis nepořídil raději R8 místo RS6?? To mě dost vrtá hlavou.. Sice chápu, že RS6 máš na každodenní ježdění a R8 by na to asi uplně nebyla, ale máš přece ještě jiný auto..
  • 00 Reagovat !

foto mayki

mayki 28.12.09  20:49

« Sklo

Skvele faro. Ze vraj lepsie ako Scirocco 2.0 TSI. Ale ta prasklina..VW by mal popracovat na tuhosti karoserie...
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.12.09  20:47

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  20:38

Nazdar Cobalte!! Myslíš Touran, nebo Tuareg ;-) Tourana jsem si málem koupil v roce 2003 místo Mondea kombi a nakonec jsem byl rád, že jsem tak neudělal. Design ještě ujde, ikdyž žádná sláva, ale prý byly na VW dost nespolehlivé.. Pro mě tenkrát rozhodlo, že 1,9 TDI znělo hrozně, 2,0 TDI bylo o kousek lepší, ale o hodně dražší. Při tom Mondeo znělo ještě mnohem lépe se svým TDCi a 6-ti kvalt Getrag byl fajn :-) Ale když se na to dívám zpětně, měl jsem si koupit tenkrát Passata 1,8T a bylo by.. Ale jsem rád, že jsem si diesel jednou zkusil a teď vím, že ho už nechci, pokud budu mít jen jedno auto :-)
    Ale chápu, že do velkých aut je asi lepší a 6-ti válec diesel v A6 zní moc pěkně..
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.12.09  20:33

« Re: Re: Re: Golf VII a Focus III

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  20:25

« Re: NISMO

A kde??
  • 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.12.09  20:22

« NISMO

už jsem reagoval ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  19:44

« Re: A sakra..

Změnil, ale pokud vím, tak mu Ricardo nepsal. Psal jsem mu já v jeho rezenzi, však si to tam přečti.. Ale že dal 8 Sampusovu ST se mi také nelíbí.. Ale Sampus reagoval pak moc podrážděně..
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.12.09  19:05

« Re: Re: A sakra..

takze on to hodnoceni vazne zmenil?To je fajn,zda se,ze Ricardo je opravdu vlivny... ;-\ Nic nerikam,jen me zarazi,jak k tomu prijdou ostatni,co jsou takhle "prisne" ohodnoceni? :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  18:57

« Re: A sakra..

GTI ti klidně ukážu.. A to by ti mělo stačit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  18:57

Máš pravdu, kurnik, viděl jsem modrý RS na Autosalonu v Brně, vždyť mám i jeho fotku pod Maxem. Ale myslel jsem jako venku na ulici na denním světle :-) Mám pocit, že v modré bude nejhezčí, protože to brutální křídlo a difuzor nebudou tak řvát do světa "pozor, jede bestie!!" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.09  18:14

« Re: Re: A sakra..

Thomasino, ale ukázat mi ho klidně můžeš, bejku jeden! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  17:45

Nepsal jsem G5, ale GTI5, když vyšel G5 taky jsem jásal spíš z jeho techniky a prostornosti, než z jeho designu, pak jsem ale uviděl bílé třídveřové GTI5 na origi 18" s xenonama a károvanýma potahama, vyzkoušel 2.0TFSI s DSG a byl jsem "polapen". Koupil jsem nakonec (díky tomu) velikost auta, o které jsem vůbec neuvažoval, navíc jen s jedním párem dveří... ;-)

Všechny "neovariace" Golfu jsou designově trochu mimo, včetně klasického kombi... Golf "funguje" jen jako klasický HB s krátkým zadním převisem, snaha nátáhnout jej více do délky, nebo výšky, jeho design dost deklasuje...
    Lupo se mi líbilo a POLO bylo designově moc povedené ve třetí generaci, s podmínkou STYLING paketu, nebo faceliftu s plným lakováním... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 28.12.09  16:57

Tak vždycky se něco povede víc a něco míň. Mně osobně se velmi líbí Phaeton, ale třeba u Touranu mně design přijde jako jediná opravdu slabá stránka auta.
    Moc to podle mě nevyšlo s Golfem Plus, Golfem Variant, Passatem aktuálním i faceliftem B5, dál mě napadá Lupo, Fox, Sharan, předchozí Polo - ne že by to byly ošklivý auta (na to mají patent jiný značky >:D ), ale rozhodně design není tím, co by zvyšovalo jejich přitažlivost.
    A na téma design Golfu 5 jsem ti napsal už desítky vět, to snad letos stačí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  16:44

Tak pokud z toho okamžitě vyjmete GTI5, tak vám to nakonec možná projde... :*) 8-s >:-[]

P.S. I když třeba takový Touareg se povedl, je nadčasový podobně jako třeba Golf... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  16:41

Tak "daleko" ani chodit nemusíš, stačí napsat třeba jen "C-MAX RS"... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 28.12.09  16:28

Že by to bylo něco jako Meriva OPC >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 28.12.09  16:27

Jojo, řekl bych, že design bylo to poslední co VW ještě pár let nazpět opravdu zásadně chybělo :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…