Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 28.12.09 20:56
« Re: Sklo
Pokud koupíš kamínek jako já, tak ti nepomůže nic. To není o kroucení kastle ;-\ Dneska mi volal kámoš, co ode mě koupil před 2 lety Mondeo, že koupil na D1 taky kamínek a taky má prasklinku :-( A teď tam budou sklít Astona a ten má pokud vím slušnou tuhost karoserie ;-) -
Thomasino 28.12.09 20:52
« Re: Golf VII a Focus III
Nesmyslné spory tady "hoří" co chvíla ;-) Já jsem tady ale kvůli autům, takže to nějak neřeším a nebere mě to.. Udělám si sice svůj názor na některé podrážděnější uživatele, ale nemíním se hádat, mě to nějak nebaví a nejde mi to :-) Nakonec proto jsem asi i rozvedený, nebavilo mě se hádat s manželkou a jí vadilo, že se s ní nikdo nehádá >:D Já to vždy pouštím jedním uchem tam a druhým ven ;-)
Cobalt, proč sis nepořídil raději R8 místo RS6?? To mě dost vrtá hlavou.. Sice chápu, že RS6 máš na každodenní ježdění a R8 by na to asi uplně nebyla, ale máš přece ještě jiný auto.. -
Thomasino 28.12.09 20:38
Nazdar Cobalte!! Myslíš Touran, nebo Tuareg ;-) Tourana jsem si málem koupil v roce 2003 místo Mondea kombi a nakonec jsem byl rád, že jsem tak neudělal. Design ještě ujde, ikdyž žádná sláva, ale prý byly na VW dost nespolehlivé.. Pro mě tenkrát rozhodlo, že 1,9 TDI znělo hrozně, 2,0 TDI bylo o kousek lepší, ale o hodně dražší. Při tom Mondeo znělo ještě mnohem lépe se svým TDCi a 6-ti kvalt Getrag byl fajn :-) Ale když se na to dívám zpětně, měl jsem si koupit tenkrát Passata 1,8T a bylo by.. Ale jsem rád, že jsem si diesel jednou zkusil a teď vím, že ho už nechci, pokud budu mít jen jedno auto :-)
Ale chápu, že do velkých aut je asi lepší a 6-ti válec diesel v A6 zní moc pěkně.. -
Thomasino 28.12.09 18:57
Máš pravdu, kurnik, viděl jsem modrý RS na Autosalonu v Brně, vždyť mám i jeho fotku pod Maxem. Ale myslel jsem jako venku na ulici na denním světle :-) Mám pocit, že v modré bude nejhezčí, protože to brutální křídlo a difuzor nebudou tak řvát do světa "pozor, jede bestie!!" >:D -
white label 28.12.09 17:45
Nepsal jsem G5, ale GTI5, když vyšel G5 taky jsem jásal spíš z jeho techniky a prostornosti, než z jeho designu, pak jsem ale uviděl bílé třídveřové GTI5 na origi 18" s xenonama a károvanýma potahama, vyzkoušel 2.0TFSI s DSG a byl jsem "polapen". Koupil jsem nakonec (díky tomu) velikost auta, o které jsem vůbec neuvažoval, navíc jen s jedním párem dveří... ;-)
Všechny "neovariace" Golfu jsou designově trochu mimo, včetně klasického kombi... Golf "funguje" jen jako klasický HB s krátkým zadním převisem, snaha nátáhnout jej více do délky, nebo výšky, jeho design dost deklasuje...
Lupo se mi líbilo a POLO bylo designově moc povedené ve třetí generaci, s podmínkou STYLING paketu, nebo faceliftu s plným lakováním... :-! -
Ricardo 28.12.09 16:57
« Re: Re: Golf VII a Focus III
Tak vždycky se něco povede víc a něco míň. Mně osobně se velmi líbí Phaeton, ale třeba u Touranu mně design přijde jako jediná opravdu slabá stránka auta.
Moc to podle mě nevyšlo s Golfem Plus, Golfem Variant, Passatem aktuálním i faceliftem B5, dál mě napadá Lupo, Fox, Sharan, předchozí Polo - ne že by to byly ošklivý auta (na to mají patent jiný značky >:D ), ale rozhodně design není tím, co by zvyšovalo jejich přitažlivost.
A na téma design Golfu 5 jsem ti napsal už desítky vět, to snad letos stačí >:D