Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 29.12.09  22:23

« TOP 5, 10, 15 :-)

Ahoj,

už druhým dnem sleduji diskuzi u uživatele klarino a stále přemýšlím jak reagovat. Nicméně než něco vymyslím, tak bych rád reagoval na tvůj názor, že " GTI (nebo ST, Rocco, Cupra, BMW 320si a jiné) nemají dlouhodobě co dělat v TOP 5". Zajímalo by mne proč si to myslíš?

Díky
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.09  18:56

« Golf GTI - oprava údaje o max. otáčkách

Tak po dnešní projížďce do Telče musím opravit můj údaj o maximálních otáčkách na GTI, o kterých jsme si s Sampusem 26.12. večer tady psali. Není to 7500 otáček, kdy zasáhne omezovač, ale je to "jen" 7000 otáček. Normálně to točím spíše jen do 6000 ot., max. někdy při předjíždění do 6500 otáček a omezovač to utne přesně v 7000 otáčkách. Trochu jsem si spletl ty čísilka, ono v té rychlosti člověk kouká spíše před sebe, než přesně na otáčkoměr :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.09  18:26

« Re: Ahoj,

Ahoj, na Jettu jsem se díval před 2 lety když jsem kupoval Maxe, ale nějak mě ten sedan tenkrát "neoslovil", hlavně nebyl s odpočtem DPH. Po dnešních 200 km po okreskách, kdy jsme si udělali pěkný výlet do Telče, mohu říct, že 17-ky jsou uplně v pohodě na české okresky, myslím že na 18" kolech by elektrony dostaly hodně co proto :-( Je to samá záplata a samá díra, no hrůza.. Uvidíme časem, každopádně nějaká druhá kola budu muset časem koupit. Ale i 17" kola se dělají u Rondellu ve stejném designu jako origo 18-ky s černým podbarvením ;-)
    Zpátky jsem jel druhou půlku už po tmě a nemám pocit, že bych nutně potřeboval Xenony, ušetřených 33 tisíc raději projezdím za benzín, nebo koupím pak ty druhé kola :-)
    Užívej si Jettu, ani jsem nevěděl, že ten lepší diesel se už dává i do Jetty. Ale to bude tím, že mě diesely už nezajímají, už jsem to jednou v Mondeu vyzkoušel a raději zůstanu u benzínu s Turbem, což si bere to nejlepší z dieselu i benzínu, tedy jak mohutný zátah, tak chuť jít do otáček! :-)
  • 00 Reagovat !

foto Jetty

Jetty 29.12.09  17:47

« Ahoj,

dobrá volba :yes: :-) také jsem o něm (ale GTD) nedávno při výběru nového auta přemýšlel (Jettu mi nabourali), ale jelikož čekáme rodinu, radši jsem vzal opět větší kufr (už teď jej kolikrát při delších cestách využívám z velké části ;-)
    Škoda jen těch 17náctek (můj názor), kdyby měli alespoň černé vnitřky jako ty 18", líp to vypadá a je to praktické - není tolik vidět špína od brzd. destiček - osobní zkušenost ;-)
    Bixenony jsou bixenony, ale i normalní světla mi svítili perfektně, takže počítám, že s nimi problémy u G6 taky nemáš :-)
    Přeju šťastné cesty bez nehod :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Enthusiastic-driver

Enthusiastic.driver 29.12.09  11:50

« Re: Re: Re: Golf je fajn sport

Je to tak ve všech autech - olej má větší hodnotu skupenského tepla a zahřívá se pomaleji ;)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.09  11:20

« Re: A sakra..

Rexton, díky moc! ;-) No je tady novej, trošku v tom udělal chaos, ale on se do toho dostane :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 29.12.09  08:50

« Re: Re: A sakra..

teda,jeste ze jsem neodpovedel driv,nez jsem si procetl tu diskusi >:D Docela zahadne rozpory se tam rozbehly..kazdopadne uprava hodnoceni mi neprijde fer,stejne jako davat sedmicku za auto jen protoze je to trivalec.Auto je pro kazdeho jeho majitele jedinecne a uz z te podstaty davam vzdycky za 10.Recenze a fotky,o tom se v Tvem pripade ani neda diskutovat,tam je to jasne :-) Kdyby to dal chlapec hned,tak je to fajn ;-) Asi jsem tady uz opravdu dost dlouho >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  23:42

« Re: Sklo

Nazdar Frpe! No nebylo to člověče pivní sklo, s pivním by to nebyla taková škoda a komplikace :-) Musel jsem to stihnout do plánovaného srazu s RS6..
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 28.12.09  23:13

« Re: Re: Sklo

Tomáši tobě v restauraci prasklo pivní sklo? 8-s

Nepořezal sis ruku? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  23:03

« Re: Sklo

Ono asi hodně záleží, jak silně to koupíš a do jakého místa. U Golfa 6 dávají prý nějaké lepší sklo, silnější, které lépe izoluje ten okolní hluk, nevím co je na tom pravdy.. Ale když to pojišťovna zaplatí, proč to hned nevyměnit, ne?? A ještě jsem měl zdarma umyté auto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto mayki

mayki 28.12.09  22:58

« Re: Re: Sklo

no neviem na mojom aute mam uz asi rok, 2 dierky a je cele, na dodavke MB mam asi 8 a je cele. Ale ked som mal Huyndai po prvej dierke nasledovali 3 zakruty a cele sklo puklo. Mozno by mali len montovat silnejsie skla na GTI ;-) . Neboj sa, mas skvele faro.. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.12.09  22:06

« Re: Re: Golf VII a Focus III

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  22:03

« Re: Golf VII a Focus III

Jo tak ten motor do Golfu 7 CC se 4 dveřmi pro mě a jsem taky spokojen !! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  22:02

Na Bormio jede kolega za 2 týdny, ukazoval fotky, byl tam i loni v zimě. Vypadá to tam dost pěkně! A já tam chci na jaře na TOP GERA trasu Davos-Bormio-Stelvio ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.12.09  21:55

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  21:48

To ti upřímně závidím, taky jsem jezdíval a zase snad příští rok začnem, až bude malá trochu větší... ;-)
    Kdes tam byl, v Madonna di Campilio? Cortina?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  21:45

Já určitě ne, můj ideální "projekt" by byl třídveřový 7ičkový Golf s technikou z Audi TT RS... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.12.09  21:38

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.09  21:30

Byl se projet se stádem koníků ;-)

Labele, co říkáš na to, že by mohl být Golf 7 také ve verzi CC?? Jako Passat CC, tedy 4 dvéřové s linkou kupé.. Mě osobně by se to hodně líbilo!! Zvláště pokud bude ten design zase o kousek agresivnější.. Ale jak tě tak odhaduji, ty z toho nebudeš uplně nadšený, co? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.09  21:18

Čau Cobalte, kde ses tak dlouho toulal... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…