Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.12.09  00:15

« Re: Re: TOP 5, 10, 15

Telč je krásná. Já tam byl naposledy před asi 100 lety. Tenkrát jsem měl BMW 318i Compact a trošku jsem zachrápal po cestě a trefil se přímo do pole mezi dva sloupy s el. vedením.
    Co se voskování týče, tu radost ti snad nemůžu odepřít a určitě by ti to chybělo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.12.09  00:10

« Re: TOP 5, 10, 15

Jaj,odkud já to rádio z GTI znám..??? :-O :-O

Telč fajn,ale mně se bezkonkurenčně nejvíc líbí fotky od VaňkoFky! :-) ;-) :yes:

Mojito,já toho smajla u Pola vidím!Abys nejel vlakem... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:10

Na ty hlavní věci se to vztahuje, stačí si to přečíst.. U Fordu jsem to měl jak u Mondea (na 4 roky a vyplatilo se to kvůli MAF senzoru a ještě nějakýmu čidlu na tom složitým dieselu) a na C-Maxovi jsem to měl taky a nový majitel byl taky rád, že jsem to dokoupil :-) Jako prodejdní argument určitě taky dobrý..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.12.09  00:08

thomasino - to mi vykládej
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.12.09  00:08

berustina - o sněhu mi nevykládej,zítra jedu Polem >:-[] .Já třeba BMW vůbec neprožívám,zvlášť směr kam se to ubírá,ale M3 to je jiný kafe,nebo s-mikova osmička.

Když ovšem vybírám s ohledem na moje potřeby tak tu M3jku prostě nekoupím páč mi GTIčko, rocco atd.... - jo vím co tím myslíš a souhlas.Ono je občas ale dobrý nekoukat na svoje potřeby,ale i na city...ty jsou bohužel i o penězích.350 Z je z větší části dost nepraktický auto,na druhou stranu mi toho dá za 10 km víc než rocco za 100 km (a to Sciro dost ,,žeru,, >:-[] )
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:08

Mojito, díky. S G11 by to bylo ještě lepší ;-) Jen je škoda, že se ty fotky tady musí tak změnšovat, vždy to hrozně ztratí ostrost :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:03

Kolik bereš za vypucování pěkného HotHatche a navoskování?? ;-) Třeba se domluvíme :-)

Přihodil jsem pár fotek z dnešní vyjížďky, zkusím ještě přidat info do novinek ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.12.09  00:02

thomasino - Telč - kompzice - :yes: -hmmm - zatím nej fotky
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 29.12.09  23:54

Mezitím ti zavolají, že zrovna na to, či ono se záruka nevztahuje :-) :-) :-) :-) :-) :-). Konečně diskuze k autům. Btw. v sobotu bylo hezky a teplo tak jsem Kupřici vypucoval a v teple garáže navoskoval a teď už jsem zase na....ej. ;-) Zároveň jsem našel i první cenu za zimní provoz a kdo vymyslel sypat štěrk na pozemní komunikace a kdo na nich jezdí jako dobytek toho bych pověsil za koule :-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.09  23:49

Přesně tak. To byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem šel do nového GTI (nebo ST). Navíc si dokoupím teď rozšíření záruky na 4 roky a mám klid. Když se náhodou něco podělá, zavolám do servisu, oni přijedou pro auto (nebo ho tam dovezu a oni mě odvezou zpátky do Brna) a za den (či nedejbože více) ho mám zpátky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 29.12.09  23:47

Měl jsem 330xd, předtím 330i, 320d samozřejmě žádný novátor tak 2-4 roky starý a zároveň i šikovného mechanika cca 50km za Brnem. Do Cupry jsem šel proto, protože auta stála víc v servisu než jezdila. Permanentně se něco sralo. S Cuprou aspoň pořád jezdím a to skoro stejně mi bohatě stačí. A možná stojí i za zvážení kdo z nás ten rozdíl tak pozná obvzlášť v běžném provozu? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.09  23:47

« Re: TOP 5, 10, 15 :-)

Jo, jo, chudák Klarino. Na druhou stranu, takto tam má živo a o jeho autě ví najednou hafo lidí, kteří by si ani nevšimli ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.09  23:44

Mojito, já si tě dal na Hate List?? Zatím ne ;-) >:D
    Ale kdybych byl opravdu vy.čůranej a šlo mi jen o co nejlepší hodnocení, dal bych si tam minimálně 3 známé "devítkáře", kteří ještě nestihl GTI hodnotit! >:D ;-) Pak by mi nezkazili průměr.. Ale nejsem ku..a, takže to dělat nebudu..

Myslím, že pokud jsou recenze aspoň trochu slušné a fotky také ucházející, tak podle mě pak právě rozhodují ty auta ve smyslu "tohle je moje snové auto", to bych chtěl mít a proto mu dám nejlepší známky za všechno, ikdyž na to nemá ani fotky na dobré úrovni.. Dneska se mi to potvrdilo v diskuzi s jedním nickem přes SZ :-( Bohužel je to tak, ale dá se to asi pochopit..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.09  23:38

To samozřejmě chápu, také jsem přemýšlel o M3 nebo aspoň o něco novější 330i. Nakonec jsem "neměl ty koule" jít do toho, protože je to velké riziko a stojí to hodně peněz na údržbu. A pokud neznáš dobrý mechoše na bramboráky, tak je to špatné :-(
    Samozřejmě takový HotHatch tě pobaví skoro podobně, teda až na to skoro :-) Ale dneska jsem si užil na okreskách hodně, hodím pak nějaké krátké info do novinek, moc hezky jsem se povozil po okreskách!!

No jo no. Zase padá to bílé sv.instvo a v Brně bude z těch 5 cm opět kalamita!! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 29.12.09  23:33

« Re: Re: Re: Re: TOP 5, 10, 15

Jojo. To už jsem si všimnul, že to tak jde. Ale obecně když otevřu MACZ a kouknu přímo na TOP5 atd. tak jsou tam všechny hrkače bez ohledu na typ. S tou srdcovkou ti maximálně rozumím. Ale uvedu příklad. Mojí hodně, hodně slabou stránkou je samozřejmě BMW M3 :-) . Cena slušně jeté M3jky E46 je určitě velmi podobná novému ROCU, GTIčku, CUPře atd... Když ovšem vybírám s ohledem na moje potřeby tak tu M3jku prostě nekoupím páč mi GTIčko, ROCO atd... poslouží určitě účelněji. A proto si radši přečtu o vozech podobných CUPře než M3jce, abych mohl posoudit jak šťastnou jsem měl případně ruku. A proto radši v TOPce uvidím tyto hrkače. Možná špatná úvaha. :-)

too Mojito, Thomasino - k...a zase sníh v Brně :no:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.12.09  23:23

« Re: Re: Re: TOP 5, 10, 15

berustina - MACZ může být rozdělený na kategorie ;-) .Když si nahoře dáš typ vozu např.coupe tak ti to seřadí podle hodnocení kupátka atd.Jinak tvůj názor zcela sdílím i když si myslím,že když jsou vyrovnaný recenze a fotky (co se týče kvality) tak pak u mě rozhodují tkz.,,moje srdcovky,,a ty mám podobné,ne-li stejné jako Thomasino.Možná blbej názor,ale můj >:-[]

btw : poprvé si mě tady někdo dal na hate-list,mám dojem že ani švihák mě tam neměl,ale třeba se pletu 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 29.12.09  23:17

Ahoj všem,

díky za reakce a každopádně se omlouvám Thomasinovi, že jsem založil diskuzi u něj. Nicméně bych i rád reagoval na klarina, že jsem opravdu smutný z diskuze u něj. Spousta podle mne slušných normálních lidí jenž máme společného koníčka a tím jsou naši plechoví miláčči, Upřímně je mi jedno, kdo, komu, kdy a první rozšlapal bábovičku a je mi fakt líto, že se diskuze netýká aut. ;-\
    Tak a teď k tém TOPce. Dle mne nevidím nejmenší důvod proč nemít v TOP pětce dříve jmenovaná autíčko. Jelikož MACZ není rozdělený na kategorie tak je to myslím i logické. Každý z nás má autíčko k nějakému účelu, většina z nás je určitým způsobem limitována (finance, účel vozidla, rodinna atd...) a proto sem rád když vidím na vyšších místech "normální" hrkače. je to jen můj osobní názor. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 29.12.09  22:57

Berustina - Cupráku - děkuji za SZ, měl jsem dnes lítání a nějak nestihl reagovat a nyní vidím tvůj příspěvek zde.

U Klarina je to hotová hysterie, tzv. vyřizování nějakých údajných dávných sporů. Když jsem bydlel asi 7x let na vesnici u Plzně - tak se kluci v hospodě pohádali, vynadali si do haj.zlů a bylo. Internet je ovšem mocná síla a i slušně píšící pri.mitiv zde dokáže vystupovat jako intelektuál - podívej se např. na mě ... >:D

Já osobně jsem se u Klarina to snažil asi 4x uhasit, ovšem marně. Dle mě jsou to lidé, kteří se snaží zde utvrdit svoji pozici a dát nám ostatním najevo ... :no:

Nevidí však, že Klarinovi hno.jí diskuzi o autě a zároveň ho k té jejich hádce potažmo ani nepotřebují ... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.09  22:54

Ahoj Berustino, jsem lehce "sebekritický" a beru to tak, že kdyby šlo jen o auta, tak je tady spousta jiných aut, opravdu sportovních (po kterých všichni ve svých snech jistě toužíme) a které si spíše zaslouží být v TOP 5. Pokud to chceš jmenovitě, tady máš pár nápadů:
    - Ford Capri - co s tím všechno majitel provedl, co ho to stálo úsilí a jak je to ojedinělé auto, to má moje uznání a jen tiše závidím, že něco takového majitel umí a má na to odvahu :yes:
    Nebo dále Corveta C6, Porsche 911, 350Z, ale i třeba BMW M3 - to jsou všechna auta, která by podle mě, měla být na špici. Pak teprve tam mohou být "kompromisní" HotHatche jako GTI, ST, Cupra, nebo další "trochu lepší auta" jako 320si či 330i atd. Ale je to jen můj názor, se kterým tady spousta lidí nemusí souhlasit.. Navíc jsem mluvil o autech (o kterých by to tady především mělo být), což je za předpokladu, že recenze a fotky budou opravdu na úrovni, což někde je podle mě ještě co zlepšovat i TOP 10 ;-) Ale jak tak poslední dobou sleduji, je to taky hodně o osobních sympatiích a nějakých klubech :-( Navíc to hodnotí spousta lidí a co člověk, to rozdílný názor (včetně na kvalitu fotek, jak jsem se dnes přesvědčil), takže nikdy nevíš, co se tady dá čekat.. A to je tak jediná jistota >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.12.09  22:47

berustina - já to sleduji taky a nepřemýšlím jak reagovat,páč je to úplná ztráta času :-| .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…