Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 30.12.09  02:16

« Re: Re: Muzika

Pink floyd člověk jsem já!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.09  02:05

« Re: Muzika

Vždycky, když vyhrajou Kabáti Slavíka, říkám si, že dávno už bohužel neplatí: "Co Čech, to muzikant!" Většina lidí tu má dnes zřejmě spíš hudební "hluch"...
    Když je "posluchači/diváci" vybrali do Eurovize, všude jsem tvrdil, to bude super ostuda... a taky že jo, dopadli bez jediného bodu, suveréně poslední... ;-\ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 30.12.09  01:53

« Re: Re: Muzika

Miluju rock, ale kabáty??.... Kabáty fakt ne!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.09  01:47

« Re: Muzika

Copak, taky nesnášíš Kabáty...? To bys byl můj člověk! ;-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 30.12.09  01:46

« Muzika

Krom kabátů.... Skvělá muzika.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.09  01:32

« Re: TOP 5, 10, 15

Váhám... a to hodnocení a s tím spojené zdejší zbytečné dohadování, mě k přílišné aktivitě (tímto směrem) zrovna neberou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.12.09  00:59

« Re: Re: TOP 5, 10, 15

Je vidět, že kolik hlav, tolik názorů. Což je fajn. Možná se někdy do budoucna změní pravidla, nebo se zruší/přibudou nějaké kolonky případně vzniknou přesnější pravidla, jak vlastně bodovat. Do té doby to musíme respektovat, tak jak to je. ;-) Jestli to není osobní, tak by mne zajímalo proč tu nemáš recenzi. Pokud jsem moc zvědavej, tak se omlouvám za dotaz jenž není na místě. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.09  00:52

bertusina
    Tady souhlasím spíš s tvým názorem, než s Thomasinem/Mojitem, osobně bych byl pro zrušení celého hodnocení recenzí bodovým způsobem, nebo aspoň pro zrušení kolonky "auto"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.12.09  00:51

Takže to vidíme stejně. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:47

...a ještě vyběhnout hosteska nahoře bez ;-) Taky bych to tak viděl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.12.09  00:44

Z mého pohledu byl řidič pěknej syčák. Za ty prachy co to stojí (dnes jsem byl s přítelkyní kupovat čtvrtletní kupón) by měl přiskočit, rozvinout červený koberec, do toho by měla spustit kapela a krojačky s chlebem a solí a vůbec takové uvítání při nástupu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:40

Já mám jednu moc pěknou zkušenost, když jsem před asi 7-8 lety jel trolejákem.. Já bydlel dole pod Kameňákem u konečné trolejáku. Jel jsem ke kamarádce na Vinohrady na oslavu narozenin a hrdě jsem jel po několika letech MHD, protože mi jel skoro od domu a bez přestupu až na Vinohrady, asi 5 minut zase od jejího domu. Dojdu takhle na konečnou, čekám asi 2 minuty, jsem tam sám. Přijede troleják a zastaví. Já dojdu k prostředním dveřím, čekám že otevře a nic. Trolej za chvilku odjel. Asi zkušební jízda, jsem si říkal..
    No tak čekám dál. Mezitím došla nějaká holka a ještě nějaká babka. Dojel další troleják, já zase přišel k prostředním dveřím a čekám. Zase nic, dveře se neotevřely :-( Pak přistoupí ta slečna, zmáčkne nějaký podivný čudlík a ejhle, dveře se otevřely!! Jaké překvapení.. Když jsem to vyprávěl pak doma manželce, která MHD jezdila pravidělně, děsně se pobavila >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.12.09  00:33

Hej naprostá pravdo o tom MHD. Cestovaní v letě přes celé Brno na školu. To byly krasný časy. Teď bohužel na něco nasednu oni mi to za půl roku přečíslujou, nebo změní trasu a já se pak v Soběšících snažím přesvědčit šoféra, že jel špatně. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:25

No má být (nebo už je) očesanější verze EVA 10, jmenuje se RalliArt, je to taky 2,0 turbo, něco jako je Impreza WRX-265 (levnější verze STI). Když jsem ale zjistil, že Mitsu neumí výsuvný volant a viděl jsem zblízka ty plasty, tak jsem si nebral ani ceník a zase jsem šel :-)
    Tady je odkaz:
    [odkaz]

FEFE - ale jezdí tam vlak, ne?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:22

Asi budu taky zítra dělat z domu, pokud bude ten sníh i ráno. Trvalo by mi 45 minut se dostat ze severu na jih, navíc tam už není takový frmol, tak mi to snad projde, když budu dělat z domu..
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.12.09  00:21

Přesně, negativní, nebo necílená reklama je taky reklamou. Na to Mišibuši jsem dřív taky koukal, bohužel krom Eva tam nebyl slušnější motor, 5ti kvalt a s Mitsubishi člověk nikdy neví, kdy automobilka zrovna krachuje a kdy prosperuje. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.12.09  00:20

Thomasino,do Šumperku mu ta 37ka asi nepojede... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:19

Asi si ji nechám odepřít a svěřím to "odborníkům" :-) Umývat to občas ano, ale voskovat se s tím nebudu, to těch 7-8 kil za to dám a nemusím kupovat ten matroš..
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.12.09  00:18

Tomu věřím, že je to i o citech. Každopádně i na ty city člověk musí sehnat kačáky. :-) Tak se snad někdy časem poštěstí. btw. já zítra nikam nejedu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  00:17

FEFE, vždyť kolem vás jezdí trolej, ne?? Myslím, že může jet Mojito v pohodě tím, aspoň bude mít zážitek.

Mojito, občas tam jezdí pěkný holky, ale teď v zimě to není moc vidět :-( Já když jednou za půl roku někam MHD jedu (většinou do hospůdky nebo z ní), tak se nestačím divit.. No jo, to se nám to v šalinách za mlada balili baby :-( Dneska tak aby jsi do nějaké naboural ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…