Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 30.12.09 02:05
« Re: Muzika
Vždycky, když vyhrajou Kabáti Slavíka, říkám si, že dávno už bohužel neplatí: "Co Čech, to muzikant!" Většina lidí tu má dnes zřejmě spíš hudební "hluch"...
Když je "posluchači/diváci" vybrali do Eurovize, všude jsem tvrdil, to bude super ostuda... a taky že jo, dopadli bez jediného bodu, suveréně poslední... ;-\ >:-[] -
berustina 30.12.09 00:59
« Re: Re: TOP 5, 10, 15
Je vidět, že kolik hlav, tolik názorů. Což je fajn. Možná se někdy do budoucna změní pravidla, nebo se zruší/přibudou nějaké kolonky případně vzniknou přesnější pravidla, jak vlastně bodovat. Do té doby to musíme respektovat, tak jak to je. ;-) Jestli to není osobní, tak by mne zajímalo proč tu nemáš recenzi. Pokud jsem moc zvědavej, tak se omlouvám za dotaz jenž není na místě. ;-) -
berustina 30.12.09 00:44
« Re: Re: TOP 5, 10, 15
Z mého pohledu byl řidič pěknej syčák. Za ty prachy co to stojí (dnes jsem byl s přítelkyní kupovat čtvrtletní kupón) by měl přiskočit, rozvinout červený koberec, do toho by měla spustit kapela a krojačky s chlebem a solí a vůbec takové uvítání při nástupu. ;-) -
Thomasino 30.12.09 00:40
« Re: TOP 5, 10, 15
Já mám jednu moc pěknou zkušenost, když jsem před asi 7-8 lety jel trolejákem.. Já bydlel dole pod Kameňákem u konečné trolejáku. Jel jsem ke kamarádce na Vinohrady na oslavu narozenin a hrdě jsem jel po několika letech MHD, protože mi jel skoro od domu a bez přestupu až na Vinohrady, asi 5 minut zase od jejího domu. Dojdu takhle na konečnou, čekám asi 2 minuty, jsem tam sám. Přijede troleják a zastaví. Já dojdu k prostředním dveřím, čekám že otevře a nic. Trolej za chvilku odjel. Asi zkušební jízda, jsem si říkal..
No tak čekám dál. Mezitím došla nějaká holka a ještě nějaká babka. Dojel další troleják, já zase přišel k prostředním dveřím a čekám. Zase nic, dveře se neotevřely :-( Pak přistoupí ta slečna, zmáčkne nějaký podivný čudlík a ejhle, dveře se otevřely!! Jaké překvapení.. Když jsem to vyprávěl pak doma manželce, která MHD jezdila pravidělně, děsně se pobavila >:D -
-
Thomasino 30.12.09 00:25
No má být (nebo už je) očesanější verze EVA 10, jmenuje se RalliArt, je to taky 2,0 turbo, něco jako je Impreza WRX-265 (levnější verze STI). Když jsem ale zjistil, že Mitsu neumí výsuvný volant a viděl jsem zblízka ty plasty, tak jsem si nebral ani ceník a zase jsem šel :-)
Tady je odkaz:
[odkaz]
FEFE - ale jezdí tam vlak, ne?? >:D -
-
Thomasino 30.12.09 00:17
FEFE, vždyť kolem vás jezdí trolej, ne?? Myslím, že může jet Mojito v pohodě tím, aspoň bude mít zážitek.
Mojito, občas tam jezdí pěkný holky, ale teď v zimě to není moc vidět :-( Já když jednou za půl roku někam MHD jedu (většinou do hospůdky nebo z ní), tak se nestačím divit.. No jo, to se nám to v šalinách za mlada balili baby :-( Dneska tak aby jsi do nějaké naboural ;-)